duminică, 19 septembrie 2010

Decodificand viziuni de la Sinele vostru inalt

 
 
 
 
 
Intensele energii ale verii 2010 au pavat o cale pentru noi nivele ale transformarii, care permit acum fiecarei persoane sa acceseze urmatoarea faza a perceptiei si a constiintei mai inalte. Pe durata acestei tranzitii, mintea voastra constienta se poate lupta si rezista apelor netestate ale noilor posibilitati si corpul vostru poate continua aceste transformari si schimbari, care va lasa un sentiment de dezorientare si neimpamantare. Cheia, pe durata acestui timp este increderea si permiterea, asa cum voi invatati sa navigati catre noi nivele ale iubirii neconditionate si a perceptiei mai inalte.


Decodificand viziuni de la sinele vostru inalt


Asa cum inaintati in acest timp nou, veti primi noi viziuni, idei si vise, care sosesc pe ecranul mintii voastre. Cateva din acestea pot parea indepartate fata de ceea ce ati perceput inainte. Fiti atenti sa nu minimalizati valoarea unei viziuni, doar pentru ca aceasta nu pare a fi posibila in actualul cadru de timp. Campul posibilitatilor voastre se schimba acum, pentru a se acomoda cu purificarile care au loc in lunile viitoare. Aceste purificari fac loc pentru un nou nivel al existentei. Acest nou nivel aduce cu el un nou set de potentiale. Deasemenea, retineti ca Sinele vostru Inalt va vorbeste in limbajul simbolurilor, deci, interpretarea  ad literam a imaginilor primite in constiinta voastra, nu se mai pot aplica.


De exemplu, daca va vedeti urcand un munte inalt, imaginea poate insemna o provocare viitoare decat ghidarea de a cumpara o pereche de bocanci si programarea unei excursii pe muntele Everest. Aceste este un timp bun pentru a incepe un jurnal intuitiv pentru a inregistra aceste imagini. In saptamanile si lunile care urmeaza, simbolurile vor aparea din nou si sensul lor va deveni mai clar. Aceste noi viziuni va arata cum sa manifestati aceste noi nivele ale constiintei in realitatea voastra fizica. Realitatile fizice care nu mai sunt aliniate cu realitatile voastre interioare vor crea puncte de stres, frustrari si schimbari.


Viitoare aduceri aminte si noi nivele ale perceptiei intuitive


Multi dintre voi experimenteaza acum noi nivele ale perceptiei intuitive. Aceasta face mai posibila perceptia momentelor " viitorului apropiat" si a intamplarilor, inainte de a avea loc, actualmente. In mintea voastra subconstienta, nu exista trecut sau viitor. Tot timpul rezida intr-un moment expansiv de acum. Din acest continuum expandat, momentele viitoare devin la fel de clare ca si cele trecute pentru voi. De fapt, intelesul momentelor trecutului acum, devin mai clare, astfel incat voi sunteti capabili sa vedeti toate experientele din lumina unei constiinte mai fin acordata. Cheia pentru a influenta puterile perceptiei sta in a va permite sa existati intr-un spatiu mai inalt al senzitivitatii.


Senzitivitate mai inalta si durerea evenimentelor puternice


Indiferent cand va mutati spre un nou nivel al perceptiei, voi intrati intr-un spatiu al inaltei senzitivitati. In acest nou spatiu, veti observa nivele mai profunde a orice se misca in jurul vostru si in voi. Veti simti profunde nivele de suferinta care vor declansa noi nivele ale iubirii si compasiunii. Pentru un timp, un nou nivel de lumina si de senzitivitate crescuta aduse de acestea, poate parea dureros. Nu abandonati acest pasaj. Mai bine il mentineti intr-un spatiu al iubirii si compasiunii. Dintr-un loc al iubirii, totul este inteles la un nivel mai inalt. Mintea voastra constienta va dori sa inteleaga tranzitia care are loc acum, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil. Vi se cere sa va mutati spre un nou nivel al iubirii si compasiunii pentru tot ceea ce simtiti si percepeti. Aveti incredere in puterea iubirii neconditionate si lasati-va constiinta sa se odihneasca acolo, indiferent daca vanturile transformarii va lasa sentimente de indispozitie.


Suparare, alienare, deziluzionare si simptome fizice


Pe durata acestui timp, nu este neobisnuit sa experimentati sentimente de alienare si deziluzie. Va puteti surprinde plangand fara nici un motiv. Sentimente de suparare si pierdere pot aparea acum. Indiferent ce nu a fost regretat indeajuns din trecut, va aparea in fata voastra cu o intesitate marita. Aceste sentimente vor fi declansate de pierderea unor oameni, situatii si realitati care traverseaza acum experienta voastra zilnica. Nu va veti mai simti conectati de oameni si situatii care au facut mult timp parte din viata voastra. Fizic, puteti simti nevoia de a dormi multe ore; va puteti simti ametiti si neimpamantati, uneori. Accidentele si perioade in afara sincronicitatii, pot fi lucruri obisnuite. Cu cat va veti petrece mai mult timp inafara intalnirilor si a obligatiilor, cu atat va veti simti mai bine. Desprindeti-va de atasamente si alunecati in tacere, in acest nou ocean al posibilitatii care va conduce spre infinit.
 
 

Niciun comentariu: