vineri, 12 februarie 2010

Profetiile celebrei VangaMesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, mai mult de 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.
Vanga a sustinut ca abilitatile sale au fost legate de fiinte invizibile pe care ea insasi isi explica cu greu, originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea sa, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.
In anul 1967 a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care inregistrau toate discutiile si predictiile sale. Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80%. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. "Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator."

PROFETIA DESPRE ROMANIA
Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetia a sa: profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala ce se va petrece in viitorul apropiat la nivelul intregii planete. Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie aceasta profetie la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.
Vanga a spus: :"Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor."


Textul predictiei este acesta:
"Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!
In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui."


Anul 2005 a trecut... mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.
Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta. Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.


PROFETII
- a prevazut cu exactitate inceperea celui de-al doilea razboi mondial si invadarea fostei Iugoslavii de armata germana. Cu putin inainte sa inceapa razboiul, un barbat blond, frumos, imbracat ca un razboinic din antichitate, in armura, calarind pe un cal alb, s-a oprit in fata portii Vangai. A intrat in camaruta intunecoasa iradiind atata stralucire incat inauntru s-a facut lumina. El i-a spus: "In curand lumea se va tulbura si multi oameni vor pieri. Tu vei ramane in acest loc si vei prooroci despre morti si vii. Nu te teme! Eu iti voi spune ce sa prezici. La 6 aprilie, asa cum spusese Vanga cu un an in urma, trupele germane au intrat in Iugoslavia
- a prezis cu exactitate moartea fratelui ei mai mare. In timpul razboiului l-a avertizat sa nu se inscrie in randul partizanilor pentru ca va muri la varsta de 23 de ani. El nu a ascultat-o si numai dupa cateva luni a fost prins de germani, torturat si executat.
- este cunoscut cazul lui Boris Gurov, vecinul Vangai, un taran al carui frate in varsta de 15 ani, Nikola, disparuse in 1923. Vanga a spus:" Fratele tau, Nikola, se afla intr-un mare oras din Rusia. A crescut acolo. A ajuns om de stiinta. Dar... acum nu este acolo. A fost prins de germani. Nu-ti face griji, el va veni la tine in primavara acestui an. Il vei recunoaste dupa uniforma sa gri. Va veni cu doua valize." Boris Gurov nu a crezut-o. Doua luni mai tarziu, intr-o dimineata de primavara, un strain s-a oprit in dreptul casei lui Gurov. Avea doua valize si uniforma gri. Nu parea cunoscut nimanui. Era Nikola, care se intorsese dupa aproape 20 de ani.  
- in 1942 a fost vizitata de tarul Bulgarie, Boris al III-lea caruia Vanga i-a spus la plecare sa tina minte bine data de 28 august. Ulterior, tarul Bulgariei a murit in data de 28 august 1943. 
- cu o jumatate de an inaintea mortii lui Stalin, Vanga a prezis cu exactitate ziua si imprejurarile in care acesta va pieri. A fost arestata, intemnitata si eliberata abia dupa moartea sangerosului dictator.
- a prezis invazia trupelor sovietice in Praga revoltata 1968 
- a anticipat victoria Indirei Ghandi la alegerile parlamentare anticipate 
- a prezis razboiul din Liban - 1982 
- a prezis catastrofa de la Cernobil - 1986  
- in anul 1988, Vanga a facut o declaratie demna de consemnat: "Suntem martori ai unor evenimente decisive pentru planeta. Doi dintre cei mai mari conducatori ai Pamantului si-au strans mana si au semnat, pentru a dovedi ca au facut primul pas pentru a ajunge la pacea universala. Dar va trece inca mult timp. Va curge inca multa apa... Va veni al Optulea (in grupul G8?) si el va semna pacea finala a planetei." 
- a prezis perestroika, iesirea lui Gorbaciov de pe scena politica si destramarea URSS 
- "la inceputul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de apa si intreaga lume va deplange acest eveniment" (1980)
Mentiune: predictia nu avea niciun sens atunci. Din pacate, dupa 20 de ani a avut sens cand un submarin nuclear rusesc s-a scufundat in august 2000. Submarinul se numea Kursk.
- "Groaza!Groaza! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile de fier. Lupii vor urla in tufis si sange nevinovat va curge in valuri."(1989)
Mentiune: Predictia s-a adeverit. Turnurile gemene WTC din New York s-au prabusit in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avioanele – pasari de fier. "Lupii vor urla in tufis" – in limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza "bush", deci tragedia se va produce in timpul presedentiei lui Bush sau a fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush

ALTE PROFETII

- "In 2010 este debutul celui de-al treilea razboi mondial, care va incepe in noiembrie si se va termina in octombrie 2014. Se va desfasura, la inceput, cu arme conventionale, ca apoi sa aiba loc atacuri cu arme nucleare si chimice, spre final."
- "In 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobandirea petrolului va inceta, Pamantul se va odihni" (1960)
Mentiune: Pana in 2012, savantii sustin ca vor reusi sa porneasca extractia industriala a heliului de pe luna iar Rusia a anuntat ca va incerca sa puna acest plan in practica, in comun cu China. Heliul-3 este produsul activitatii solare si un combustibil pentru reactoare nucleare, care in esenta reprezinta un mic soare artificial. Reactorul genereaza electricitate, care trece prin "sfori" de la soare si pune in functiune trenurile.
- "In spatiu va fi descoperita viata si atunci se va clarifica cum a aparut viata pe Pamant, iar in urmatorii 200 de ani oamenii  vor intra in contact cu fratii lor spirituali ,dotati cu ratiune, din alte lumi" (1979)
- "lumea va trece prin multe cataclisme si mizeria va apare. Constiinta umana insasi se va schimba.Vremuri grele vor veni. Oamenii se vor imparti conform credintei lor. Vom asista la evenimente importante ce vor schimba destinul omului.
- despre moarte, Vanga spunea ca reprezinta doar o trecere intr-o alta dimensiune spatio-temporala.


Mai multe informatii despre viata Vangai gasiti AICI 
Despre tratamentele naturiste ale Vangai, cititi  AICI

Alte articole:  

Profetii despre Romania
Profetiile Sfantului Malachia 


 surse: Krasimira Stoianova - "Vanga"
            http://2012en.wordpress.com
 

7 comentarii:

Steliana spunea...

Dumnezeu ,aici pe pamant se maifesta prin oameni,iar acesti oameni simpli,nestiutori
de prea multa carte ,nu prea au fost luati
in seama si crezuti.
Rar fiinte ca tine Amira sa le acorde o meritata atentie si sa o impartaseasca spre
binele lor, celor din jur.

Anonim spunea...

Din punctul meu de vedere ar fi domnul Dan Puric-verificati, v-eti vedea despre ce vorbesc.

Anonim spunea...

A ajuns si Vanga vedeta ca si Elodia .... altii in alte tari nu isi fac griji ...si dramatizeaza ce o zis Elodia asta .. doar aici in Romania ne mint astia cu Presa Lor De Cacat , si eu prezic , ca o sa vina o ploaie cu fulgi la vara in 02 iunie Post Me On The 1 St Paper ,,,
Cum spuneam mai sus , Nu va incredeti numai in Biblie , acolo iti zice tot , ce trebuie sa stii

Anonim spunea...

nu stim cu exactitate cine a adus in Romania aceste mesaje si le-a tradus, unde se afla originalul...viitorul este flexibil insa, liniile spatio-temporale pot fi schimbate insa anumite puncte fixe, nu.
si ca sa continuam seria predictiilor:
haosul social va incepe in toata lumea, pana in decembrie sistemul bancar va fi de nerecunoscut,criza alimentara e aproape, iarna va fi una grea si cei fara ajutor vor muri de frig, in decembrie se anunta ca
va izbucni un vulcan care va duce lumea in haos mai mult decat era, pt o vreme soarele va fi acoperit de fum, cca 3 zile, in acest timp polii vor fi schimbati, SUA va fi cea mai afectata, dupa acest dezastru geo-terestru si social America nu va mai fi aceasi,
cutremurele vor schimba fata pamantului,
acum au loc modifcari speciale de constiinta cu ajutorul fratilor din alte galaxii dar si cu copii nostri din viitor care s-au intors in trecut sa ne opreasca la timp din anumite greseli genetice ce au dus in viitor la modificarea in mod oribil a corpului uman, din acest motiv predictiile pot fi diferite de la un an la altul,
depinde de noi daca ne schimbam in bine ne ajutam,si pe noi si pe copii viitorului
criza alimentara (provocata de seceta si gerul intentionat creat) de la anul ne va prinde pe picior gresit, tara noastra nu are rezerve si nici agricultura/industrie nu mai are(stim de ce)
cei care vor sa preia puterea Planetei au deja rezervele facute, si ne vor oferi hrana dar vor dori ceva in schimb-probabil implantarea cipurilor...doar ca hrana este modifcata genetic si va schimba in timp infatisarea umana intr-una hidoasa, probabil ca poza tipului de pe site-ul asta care tot clipeste...daca vedeti astfel de fiinte sa stiti ca vin din viitor, sunt urmasii/rezultatele faptelor noastre, ale prostiei , indolentei si nepasarii...
partea 2 in urmatorul mesaj

Anonim spunea...

intre timp in sanul fiecarei tari este declansata intentionat discordia intre popor si guvernantii lor pt a se ajunge la haos social, lupte de strada,jafuri crime vandalism, blocarea tuturor sistemelor , otravirea apelor, etc, vor circula zvonuri care de care mai terifiante,incat oamenii nu vor mai sti ce sa creada,emotiile lor vor fi controlate prin arme speciale cu ultrasunete, indemnand la violenta si crime...
dupa marele haos, planeta se va linisti dpdv geologic, dar acei nemernici vor continua sa manipuleze prin niste unde, ultrasunete, receptionate de peste tot: instalatie electrica,telefonie,internet...sunetele vor inebuni oamenii pana la epuizare,insa doar in anumite zone teritoriale/tari ,
cei care au acceptat intre timp ciparea vor manifesta o reactie biologica la unul din metalele din care e compus (extras din Africa si Romania)bube impresionante ii vor devasta corpul si ucide in final(insa nu va fi facut public adevarul),in paralel lumea va schiopata, disperati de foame, haos/vandalismul bandelor de infractori, caderea repetata a curentului, lipsa de asistenta medicala,etc, vor accepta o noua organizare propusa de liderii mondiali, asfel ca oamenii se vor imparti in doua grupuri, cei care vor un guvern mondial si cei care nu vor, vor lupta unii cu altii...
in cativa ani 5-10 va fi instaurata o noua religie ce va avea la baza crezul in reincarnare datorita dovezilor ca viata dupa moarte exista,
dar pana lumea va ajunge la armonie mai este drum lung si spinos, nu va lasati, luptati impotriva nemernicilor, cautati sa folositi inventia lui Nicolae V Karpen, pilele generatoare de energie libera, la o dimensiune mai mare pot alimenta un oras intreg gratuit ! inventati motoarele de masini cu apa (deja exista), faceti totul pt a va debransa de la sistemele centralizate, depozitati alimente/lumanari/chibrite/paturi groase, cautati casti prin care ultrasunetele sa nu treaca, credeti in Dumnezeu si aveti incredere ca atunci cand ve-ti ajunge inapoi la Sursa ve-ti intelege de ce toate astea sunt necesare, insa lasitatea nu va fi privita bine...dar nu adoptati lasitatea si fuga,renuntati sa mai credeti ca ceva va apartine-in curand ve-ti pierde tot ce aveti ca bani/proprietati-obisnuiti-va cu ideea, insa nici nu va aruncati bezmetici in o lupta inegala pe care o ve-ti pierde, altele sunt variantele, fara violenta, fara arme,cautati-le , exista...oamenii sunt dotati cu inteligenta suficienta cat sa gaseasca solutii...

Diana spunea...

Noi spunem ca anul 2005 a trecut, insa nu este asa. De ce suntem asa de siguri ca numaratoarea noastra este infailibila? Se pare ca anii nostri nu corespund exact cu anii reali de la nasterea Mantuitorului.

Anonim spunea...

Este foarte adevarat. Nu stim care este timpul real, doar presupunem. Noi, oamenii am inventat ceasul... chipurile, sa fim mai ordonati, in rest nu suntem constienti de adevarata realitate. Ce mai spui ca unii savanti, au ajuns la concluzia ca Terra are de fapt DOAR UN AN de cand exista ! De aceea, Iisus Hristos a spus * Eu vin curand !* De aceea in Biblie, totul se masoara in *zile*, care pentru noi, inseamna- iata... mii de ani. La asta v-ati gandit ? Este domeniu care ma intereseaza, stiinta si religia, au cam inceput sa-si dea mana. Aveti grija de voi si de sufletul vostru! Cu bine !