marți, 27 aprilie 2010

Copiii Schimbarii


Maestrul Kirael - Copiii schimbarii: magici, intelepti si neconventionali
transmis de Kahu Fred Sterling - 17 februarie 2009

Kirael: Astazi voi vorbi despre copiii magici ai Marii Schimbari, care sunt cunoscuti ca si copii indigo, cristal si curcubeu. Acestor copii li se dau aceste etichete, in functie de lumina umana. Imi place sa cred ca ei sunt pur si simplu, Copii ai Luminii. De alfel, cativa dintre ei au fost nascuti cu putin inainte de 1982, majoritatea intre 1982 -1984. Majoritatea au absolvit facultatea acum si multi nu stiu ce vor sa faca cu vietile lor. Filozofia lor este sa se bucure de viata in aceasta dimensiune cat de mult posibil, pana cand ei sunt gata sa treca granita Schimbarii. Copiii Schimbarii sunt nascuti  la sfarsitul anilor '90 si dupa, avand o calatorie si o filozofie diferita a vietii. Ei stiu cum sa faca calatoria schimbarii si sunt pregatiti sa o faca acum. Ei vor sa fie au si vor vorbi cu oricine doreste sa-i asculte. Cand noi intram in acest timp
luminat al Schimbarii, ei vor fi mai mult decat pregatiti.

Intrebare: Care este diferenta dintre copiii indigo, cristal si curcubeu?
Kirael: Voi vorbi scurt si in general despre aceste categorii diferite. Acesti copii manifesta un
nou si neobisnuit set de atribute psihologice, reveland un tipar al comportamentului, nedocumentat inainte. Toate cele trei categorii de copii sunt psihice si senzitive, dar diferente exista.

Copiii indigo sunt spirite luptatoare sau luptatori ai luminii. Scopul lor colectiv este sa schimbe vechile sisteme care nu ne mai servesc. Ei sunt aici pentru a curata blocajele si vechile bariere. Un influx al acestor copii s-a intamplat pe la mijlocul anilor '80.

In contrast, un influx al copiilor de cristal s-a intamplat la sfarsitul anilor '90 si inceputul anului 2000. Acesti copii sunt intelepti dincolo de varsta lor, iertatori, fericiti, iubitori de pace, si empatici. Copiiii de cristal sunt pregatiti sa faca calatoria Schimbarii acum.

Copiii curcubeu se nasc acum si sunt aici pentru a servi umanitatea, aducand energia de vindecare, care emana din chakrele inimilor lor expansive. Ei au inima deshisa, au iubire neconditionata si afectiune si aduc noul, pe acest plan al constiintei. Perioada in care acesti copii incep sa vina pe Pamant este doar o estimare generala a timpului cand au fost nascuti. 
Veti fi placut surprinsi ca nu numai cei indigo, dar si cativa copii de cristal au acum 20 si ceva de ani. Datele va furnizeaza timpul cand energia lor a inceput sa se multiplice.

Intrebare: Acum cativa ani, ai spus ca, trecand prin Schimbare, creierele noastre trebuie sa opereze cu o capacitate de 35-55%. Care sunt limitele capacitatii creierului pe care le au acesti copii ai Schimbarii?
Kirael: Daca baietii sau fetele voastre au acum intre 25-27 de ani, ei ating intre 20-25 % din capacitatea creierului. Ei sunt deasupra voastra, a tuturor, in ceea ce priveste capacitatea creierului de multa vreme si acum, se trezesc la ceea ce au de facut aici. Si copiii nascuti in 2.000 sau in jurul acestui an, au venit in aceasta calatorie, deplin incarcati, sa zicem asa. Cele 3 noi chakre au fost deja activate in ei si ei au extra-corzi de ADN. Capacitatea creierului lor la nastere este de 20-25%, deoarece tiparele energiei lor sunt intretesute cu creierul omni (acesta reprezinta cele 90% din partile nefolosite ale creierului). Acesta este unul dintre motivele pentru care ei sunt plictisiti de oamenii care opereaza doar cu 10% din capacitatea creierului. 

Va imaginati cat de frustrant trebuie sa fie pentru ei sa aiba profesori, care au 35-40 de ani si opereaza cu 12 sau poate 14% din capacitatea creierului. Acesti copii lucreaza la un nivel dincolo de cel al profesorilor lor. De fapt, ei lucreaza desupra lor, pe langa ei si prin ei. Profesorii isi pot dezvolta creierele lor omni, dar ei trebuie sa treca printr-un antrenament si sa accepte pe acesti mici copii care nu le raspund si ii ajuta pe ei sa raspunda. Daca ei merg pe aceasta cale, acesti copii le vor raspunde. 

Sa zicem ca aveti un profesor care are o capacitate a creierului de 15% , care invata un copil de 4-5 ani , care are o capacitate de 25-35%. Profesorul trebuie sa fie suficient de deschis pentru a spune copilului:" Voi incerca sa lucrez cu tine. Imi voi exersa creierul putin, deoarece vreau sa imi simti iubirea. " Cand profesorul invata un copil din inima, la nivelul copilului, acesta v-a spune " Oh, eu pot sa fac asta". Acesti copii sunt constienti de totalitatea lor si treaba profesorului este sa fie constient, deasemenea. Copiii nascuti acum vor avea 28% din capacitatea creierului si pe la 2 ani, aceasta v-a fi de 36-37%.

Intrebare: Cum vor constientiza copiii mai mari Schimbarea in planul vietii lor si ce rol va juca Zeita Luminii in constientizarea lor?
Kirael: Copiiii Schimbarii care au acum 24 de ani sau mai mult, au venit in aceasta calatorie cu un plan al vietii specializat. Ei nu sunt constienti de planul vietii lor, deoarece pana acum, ei nu au comunicat cu ghizii lor, care vin acum si au contact cu ei. Daca conduceti masina si vedeti un tanar de vreo 20 de ani in masina de langa voi, vorbind aparent cu cineva, acesta este probabil un adult tanar al energiei Schimbarii si credeti-ma ca este cineva in masina. Acesti oameni tineri vor fi canale si mediumi, dar nu de tipul celor care fac asta in public, in fata unei audiente largi. In schimb, acestia vor inregistra propriile lor channelinguri, pentru propriul lor proces. Calatoria acestor tineri va fi concentrata pe comunicare cu sinele inalt, pentru a evolua in propria lor lumina. Zeita Luminilor de pe acest plan deschide portile pentru acesti oameni tineri. Cand voi, ca Zeite, sunteti in jurul acestor tineri adulti, nu actionati ca si cum ei sunt speciali. Doar vorbiti-le, asa cum faceti cu oricine si apoi, intrati usor in subiectul Schimbarii. Fiti atenti la raspunsul lor. Constiinta lor se inalta zilnic.

Intrebare: Ai vreun sfat pentru educatia sau carierele tinerilor adulti care sunt in energiile Schimbarii?
Kirael: Pe langa tinerii care au absolvit facultatea, eu ii includ aici si pe cei din liceu si scoala generala. Nu ii intrebati ce doresc sa faca atunci cand vor creste si vor absolvi. Ei au crescut deja si stiu ce vor sa faca, la un nivel profund. Ei doar nu va pot spune, deoarece ei inca nu inteleg complet. Doar dati-le ceva timp. Orice munca ar alege, ei vor fi fericiti sa faca acel lucru. Calatoria lor inseamna sa faca ceea ce le place, nu ceea ce v-ar placea voua sau ce asteptati voi de la ei. Acesti copii sunt satisfacuti cu ceea ce au si cu ceea ce fac in acest moment. Multi dintre voi nu aveti acea satisfactie in viata voastra. In lumea de astazi, voi intotdeauna urcati scara succesului. Voi doriti sa ajungeti in varf, astfel incat sa va retrageti cu o pensie buna. Totusi, cativa dintre voi nu o vor face, deoarece veti fi pasionati si retragerea voastra v-a disparea. Doar imaginati-va : Daca faceti o slujba pe care o iubiti, poate nu veti dori sa va retrageti. Poate veti dori sa lucrati pana cand nu veti mai fi capabili sa faceti slujba sau pana cand mergeti acasa, la Creator. 

Priviti la acesti copii ai Schimbarii si invatati. Ei stiu ca trebuie sa castige bani pentru a-si sustine viata, dar ei vor merge de-a lungul calatoriei lor , in propria lor pace. Daca ii obligati, nu o sa ajungeti nicaieri. Ei nu se vor misca pana cand nu sunt pregatiti. Eu nu spun sa renuntati. Eu va spun sa ii ascultati. Chiar acum, ei nu sunt siguri ca vor sa faca ceva, deoarece ei pot simti Schimbarea, dar ei nu inteleg ce simt, deoarece ei nu v-au ascultat. Oricum, in curand, ei vor exploda pe scena si vor sari in calatoria lor si se vor ilumina. Cand ei vor face asta, toti cei din jurul lor, se vor ilumina.

Intrebare: Cum le spunem acestor tineri adulti sa-si foloseasca darurile acum, decat sa-si concentreze intrega energie pe calatoria tridimensionala?
Kirael: Ei sunt constienti de calatoria Schimbarii. Ei doar nu vor sa faca nimic cu acea calatorie chiar acum, deoarece ei doresc sa ia cat de mult pot din aceasta calatorie tridimensionala. Ei doresc sa ajunga aici, sa faca aceasta calatorie de a fi uman si ei stiu ca aceasta este ultima lor oportunitate de a experimenta acest plan al constiintei. Lor nu le-a mai ramas multi ani sa simta intreaga calatorie. Ei vor sa experimenteze cu tatuaje si dans si joc. Ei stiu ca in energia Schimbarii, acest tip de calatorie nu exista. Nu le mai spuneti ca ei trebuie sa faca aceasta calatorie a Schimbarii. Ei stiu ce fac si ei stiu ca in curand isi vor indrepta atentia catre calatoria Schimbarii lor. Ei vor evita ultima calatorie putin mai mult. Nu ii presati sa va indeplineasca asteptarile. Ei vor ajunge acolo in timpul lor si voi veti fi mandri cand ei se vor trezi la propria lor calatorie a Schimbarii si va vor spune ce pot face si cum vor dori sa o faca. 

Un alt motiv pentru care nu doresc sa se angajeze la aceasta este ca ei nu vor sa va spuna ceea ce stiu. Ei stiu cum sa acceseze anumite gene, prin creierul lor omni, cum sa comunice cu cetatenii din alte tari si din alte lumi, de exemplu, cu extraterestrii. Ei au abilitatea de a face toate aceste lucruri, dar ei nu doresc sa lase pe nimeni sa stie, deoarece ei vor sa fie tridimensionali. Lasati-i sa fie tridimensionali, pentru moment.

Intrebare: Cum sa vorbim despre iubire cu copii nostri, ai Schimbarii?
Kirael: Intrebati-i ce inseamna iubirea pentru ei. Ei vor vorbi cu voi, dar nu despre iubirea romantica sau de iubirea dintre prieteni. Ei vor vorbi despre o iubire care este mai mult expansiva. Majoritatea copiilor Schimbarii, care sunt tineri adulti, nu au prieteni sau prietene. Ei sunt interesati de a avea cat de multi oameni posibili, pentru a-i iubi. Ei doresc sa gaseasca oameni care sa aiba puterea creierului egala cu a lor, astfel incat sa poata comunica cu ei la un nivel expansiv. Aceasta este toata calatoria, prietenii mei.

Intrebare: Eu inteleg ca, copiiii Schimbarii care sunt nascuti in jurul anului 2000 au voaluri subtiri, totusi multi fie ca nu vorbesc, fie ca vorbesc foarte putin sau par a fi intr-o lume a lor proprie, neacordand atentie sau neconcentrandu-se pe ceea ce se intampla in acest moment. Poti comenta despre toate acestea?
Kirael: Copiii nascuti in jurul anului 2000 sunt energii ale Schimbarii foarte puternice, multi dintre ei nu vorbesc deoarece ei stiu/presupun ca se poate comunica fara cuvinte sau telepatic. Li s-a spus in momentul in care au venit in planul Pamantului ca, aceasta a fost lumea Marii Schimbari, totusi, nu se potriveste ideii lor, a ceea ce inseamna asta. Ei nu inteleg ca inainte ca Schimbarea sa se poata intampla, noi oamenii trebuie sa facem calatoria. Creierele lor vorbesc cu creierele voastre , dar ei nu primesc raspunsuri de la voi, deci ei sunt frustrati. Ei nu inteleg ca voi nu ii auziti. Cand voi le vorbiti, ei asculta atat de atent cat de mult pot, dar daca nu aveti ceva interesant de spus, ei plutesc in ceata, sa zicem asa. Deci, daca profesorii lor ii invata in felul in care i-au invatat intotdeauna, vor avea probleme in a-i face pe acesti copii sa se concentreze. Voi ati putea crede ca profesorul spune ceva interesant, dar copiii nu. Profesorul trebuie sa le vorbeasca la nivelul lor de intelegere. Acei care cunosc acesti copii, vor trebui sa le vorbeasca profesorilor si sa le spuna ca ei trebuie sa comunice cu acesti copii intr-un mod special si ei trebuie sa inteleaga ce ii incanta pe copii.

In alte ocazii, cand copiii sunt " in ceata", ei sunt pur si simplu in alta parte si arata ca si cum nu mai sunt in acest spatiu, atunci ei privesc si comunica cu o energie nevazuta. Acesti copii deasemenea par ca sunt " in ceata", deoarece ei sunt profund implicati in eforturi creative. Cand majoritatea dintre voi sunteti angajati in activitati creative, imediat voi doriti sa ascundeti aceasta si sa tineti secret. Ei bine, acesti copii nu se vor rusina de creatiile lor. In schimb, ei sunt atat de profund implicati in ele, incat ei par sa fie intr-o lume a lor proprie si chiar sunt. De exemplu, cand ei fac activitatea de scriere automata, chiar daca ochii lor sunt larg deschisi, ei comunica la un alt nivel de constiinta. Acestea sunt doar cateva motive pentru care acesti copii nu sunt atenti sau par aerieni, sa zicem asa.Intrebare: Care este cel mai bun mod de a comunica cu acesti copii?
Kirael: Daca doriti sa comunicati cu acesti copii, fiti cinstiti. Spuneti-le ca nu ii intelegeti deocamdata, dar lucrati pentru asta. Cereti-le sa vorbeasca cu voi si spuneti-le ca ii veti asculta, indiferent ce va vor spune. Cand ei va spun ceva, ascultati-i si apoi, vorbiti cu ei la nivelul lor , adica ar trebui sa le vorbiti din inima voastra. Cand voi le vorbiti acestor copii la nivelul lor, ei vor raspunde jubiland si atunci veti sti ca ati reusit. Cand intrati intr-o conversatie cu acesti copii, trebuie sa renuntati la valul rezistentei, astfel incat iubirea sa curga liber intre voi si ei. La inceput, veti simti putina rezistenta pe la mijlocul procesului, dar daca emanati putin mai multa iubire, veti zbura catre inimile lor si veti fi capabili sa auziti ceea ce au ei de spus. Mai intai si cel mai mult, acesti copii doresc ca cineva sa le vorbeasca in adevar. Cand voi spuneti:" Ai fost grozav, Bobby" sau " Ai fost minunat, Bobby" , ei vor sti ca nu ati vorbit serios, vor sti ca nu ati spus adevarul si nu va vor asculta. 

Acesti copii gandesc conceptual, ca si cum ar fi adulti, dar ei nu sunt capabili sa isi infasoare cuvintele in jurul conceptelor, deci ele inca vor suna ca si cuvinte copilaresti. Voi sunteti energia preschimbarii si acesti copii nu doresc sa interactioneze cu voi, deoarece ei nu pot sa inteleaga ceea ce spuneti. Majoritatea adultilor spun acestor copii:" Nu-i asa ca esti dragut?" Ei nu vor sa auda aceasta, deloc. In schimb, ei vor ca voi sa spuneti:" Priveste-ti ochii. Ei au o minunata umbra de nuanta violet." Ar fi ceva diferit pentru ei. Vorbiti-le despre hainele lor, daca se imbraca singuri. 

Daca le vorbiti si nu sunteti pe lungimea lor de unda, ei vor fi " in afara spatiului". Voi le puteti spune cand simtiti ca sunt "pierduti", deoarece, cand va uitati in ochii lor, veti vedea ca au o expresie stralucitoare. Nu puteti sa nu observati asta. Cand aceasta se intampla, opriti-va si schimbati subiectul. Lasati-i sa se concentreze din nou si imbratisati-i. Ei adora sa fie imbratisati. Acesti copii au venit in aceasta calatorie crezand ca aceasta lume a fost pregatita pentru ei. Nu a fost. Multi din acesti copii sunt deconectati de la aceasta calatorie in dualitate. Vedeti voi, cand ei se conecteaza cu acest plan al constiintei, ei gandesc:" Oh, Dumnezeule , separare" si ei o fac. Chiar acum, calatoria lor este concentrata pe corpul mental si ei se pot separa de acest plan al constiintei, la fel de usor pe cat se pot conecta cu el. Ei tocmai incep sa inteleaga acest plan al constiintei si cand ei il inteleg, ei vor intra in cele 35-40 % din puterea creierului si nu vor mai dori sa iasa de aici, din nou. 

Voi aveti responsabilitatea de a darui acestor copii imbratisari si de a le spune ca totul este bine si ca lumea nu este pregatita pentru ei. Stati ferm si recunoasteti acesti copii, deoarece ei vor trebui sa se intoarca spre voi , daca parintii lor nu ii asculta. Deschideti-va inima si stati in adevar. Iata cum voi aduceti acesti copii in aceasta calatorie a schimbarii. Voi trebuie sa intelegeti cel mai mult ce au de spus acestia cand comunica cu voi, fie prin vocea lor sau prin arta sau prin alte activitati. Daca va gasiti timp sa ascultati ceea ce au de spus si sa le raspundeti din inima, veti reusi in orice comunicare. In Marea Schimbare, veti comunica telepatic cu ei si ei vor intelege.

Intrebare: De multe ori, cand ii pun o intrebare fiicei mele, ea nu imi raspunde verbal si cand eu spun: "De ce nu imi raspunzi?", ea imi spune:"Ti-am raspuns". Eu am o mica problema cu asta, deoarece eu nu inteleg ceea ce incearca ea sa imi spuna si ea imi spune o multime de lucruri.
Kirael: Tu trebuie sa inveti sa comunici cu ea. Cati ani are fiica ta?
Raspuns: Ea are 13 ani.
Kirael : Fiica ta iti spune ca tu trebuie sa inveti cum sa vorbesti cu ea. Ea doreste sa te uiti la ea cand vorbesti cu ea si sa privesti cu atentie in cel de al 3-lea ochi al ei, pentru a auzi ce iese afara din el, deoarece acolo se afla adevarul adevarat. Tu vei fi o situatie de caz, deoarece vei invata cum sa vorbesti cu fiica ta. Nu-i spune ca asta faci, pentru ca ea va incheia comunicarea imediat. Daca nu esti pregatita sa comunici cu ea la nivelul ei, vei merge in aceasta calatorie si te vei invarti pe langa ea si nu vei primi nimic de la fiica ta. Acesti copii sunt rabdatori. Ei doresc sa comunicati pe calea lor, numai atunci cand sunteti pregatiti. Practica acest exercitiu. Treci prin valul rezistentei si intra in inima fiicei tale si asculta. Iata de unde trebuie sa incepeti, cand va preocupa acesti copii. 

Daca le ascultati cuvintele, nu auziti nimic, dar daca voi intrati in inimile lor, atunci veti afla ceea ce incearca ei sa va spuna. Intrati in inima lor de cateva ori si ei vor simti acea energie a inimii in creierele lor si atunci si cuvintele lor se vor potrivi cu ceea ce este in inimile lor. Veti auzi ceea ce doresc cu adevarat acesti copii. Ei stiu ca, creierul lor omni si creierul local ( cele 10% procente pe care le utilizam), sunt separate, dar ei stiu deasemenea sa le foloseasca impreuna. Eu stiu ca fiica ta are cateva probleme de sanatate si s-a luptat cu ele. Cand doctorii au iradiat creierul cu raze X si acel punct disparuse, ei au gandi :" Oh, trebuie sa fi fost un punct de pe razele X". Nu a fost un punct. A fost o tumora canceroasa si nu mai exista acolo, deoarece fiica ta a inlaturat-o din creierul ei. Iata cat de mult a dorit ea sa stea in aceasta calatorie. Tu nu trebuie sa-i vorbesti despre acest lucru. Ei nu ii pasa de asta. Ea doar a vrut sa ajunga aici si acum, draga mea, tu o vei atinge, vorbindu-i din inima ta, catre inima ei. Varsta de 13 ani nu este prea mare.

Intrebare: Eu am un prieten care a descoperit ca in anumiti oameni din Africa de Sud, virusul HIV s-a mutat miraculos si a disparut. Este aceasta o abilitate pe care acesti copii o au in mod curent si ei o vor avea in perioada de post-schimbare?
Kirael: Ei practica aceasta abilitate acum. Anumiti copii care au avut Sida si s-au eliberat de
aceasta boala sunt copii ai Schimbarii, care nu doresc sa faca calatoria impreuna cu Sida. Ei au venit in acest plan al constiintei sa aiba rezultate satisfacatoare si apoi sa plece de aici. Deci, ei si-au programat aceasta calatorie, de a avea Sida, dar apoi au aflat ca lor le place aici. Ei au gandit:" Wow, asta este chiar grozava." Deci, ei au stopat gena. Cativa dintre acesti copii, vor veni in calatorie cu tot felul de anormalitati, pentru care ei vor stopa genele si vor face intreaga calatorie, in mod public.

Intrebare: Crezi ca acesti copii ai Schimbarii ar trebui sa fie in domeniul medical sau asta va fi relevant?
Kirael: Un bun loc pentru acesti copii, pentru a incepe este in vindecarea alternativa. Ei vor invata tehnici si metode de vindecare alternativa. Multi dintre ei nici macar nu stiu ca ei isi folosesc abilitatile de vindecare. Ei stiu doar ca ei se pot auto-vindeca. Intr-o zi ei pot fi bolnavi si apatici si in urmatoarea, ei sunt puternici si gata sa actioneze. Ei nu sunt constienti de ceea ce au facut sau cum au facut. Data viitoare cand va intalniti cu unul dintre acesti copii care are pojar sau o alta boala, spuneti-i sa stopeze boala si priviti cat de repede se vindeca.

Intrebare : Care este cel mai bun mod de comunicare la distanta mare cu aceste energii ale Schimbarii?
Kirael: Cateodata voi atipiti la televizor si auziti o voce, care credeti ca vine de la televizor, dar nu este asa, deoarece voi sunteti in zona eterica. Ei bine, poate voi comunicati de fapt cu un copil din Africa, care a intrat in legatura cu voi. Ei pot intra in legatura cu voi, in orice timp, din orice loc si ei stiu un numar de cai pentru a face asta. Cativa dintre voi credeti ca v-ati pierdut mintile, deoarece credeti ca aceasta vine de nicaieri... de exemplu, despre un subiect cum este vindecarea. Aceste ganduri pot veni de la unul din acesti copii ai Schimbarii. Multi dintre acesti copii comunica la mare distanta chiar acum, conectandu-se cu toate cele 4 corpuri, care le ingaduie sa se conecteze cu toate acele nivele de constiinta (fizic, emotional, mental si spiritual). 

Practicati meditatia si apoi ascultati si cand auziti o voce, va fi ca si cum o persoana este chiar acolo, cu voi. Vorbiti cu acea voce. Voi intrebati: "Si daca eu nu pot intelege acea voce, deoarece ea foloseste un limbaj nefamiliar?" Ce limbaj foloseste ea nu este relevant. Voi ii vorbiti corpului vostru si acesta va vorbeste, totusi limbajul in care comunicati cu el nu este limba nativa. Celulele voastre nu au gura. Ele vorbesc un limbaj tacut. O cale prin care corpul va vorbeste este printr-o durere, astfel incat voi puteti intelege ce cauzeaza acea durere. Daca nu depistati ce cauzeaza acea durere, corpul va va da o durere si mai mare si daca voi totusi nu intelegeti ce va spune, el va intensifica durerea, pana cand veti intelege ceea ce va spune. Conversatia se intampla in jurul vostru chiar acum si nu este in limbajul vostru. 

Mergeti in structura eterica si vorbiti cu acesti copii ai Schimbarii. Ei sunt in eter, jucandu-se cu voi chiar acum. Ascultati-i. Daca nu intelegeti ceea ce spun, deschideti-va inima si lasati-i sa va simta. Daca ei nu va pot simti, ei isi vor incetini conversatia si apoi, o vor converti in limba voastra nativa. In cazul vostru, intreaga voastra calatorie este concentrata pe acesti copii. Veti lucra cu ei si acum este un timp bun de a incepe, deoarece ei au nevoie de voi cel mai mult, in acest timp. Nu zapaciti lumea lor. Nu ii indepartati. Daruiti-le libertatea de a se bucura de calatoria pe care o fac in acest timp. Ei va vor surprinde atunci cand vine timpul si se vor aventura in calatoria iubirii, deoarece ei o cunosc.

Incheierea transmisiei 

Fiti constienti de acesti copii. Data viitoare cand vedeti unul, uitati-va in ochii lui si apoi urmati energia spre inima acelui copil si simtiti cum ii bate, in aceasta calatorie. Veti stii ca acesta poate face lucruri magice. Ei pot stopa o gena, pot comunica telepatic si mult, mult mai multe. Ei sunt genii, dupa toate standardele. Ei sunt de departe deasupra multora dintre voi, incat voi niciodata nu ii veti ajunge, cu exceptia faptului ca ei vor sti cum sa va aprinda lumina si sa va aduca in aliniament cu ei. Acesta este unul dintre motivele calatoriei lor, deasemenea.
Dumnezeu sa va binecuvanteze.

Sursa: Kirael.com

2 comentarii:

MARIA spunea...

Este minunat!Trebuie sa sa avem incredere in copiii nostri!O informatie absolut minunata. Se simte aerul Divin si vocile spiritului.

AMIRA spunea...

Asa este, Maria. Avem copii minunati.