vineri, 11 noiembrie 2011

Meditatia mondiala din 11/11/11






Un memento din partea lui Tom Kenyon, cu privire la Meditatia Planetara a Hathorilor 


 
Meditatia Mondiala din 11/11/11

 
Meditatia Mondiala „Transmisiuni de Lumina” (dupa cum se va desfasura in grupul nostru din Seattle) va avea loc pe data de 11, intre orele 9 si 10 pm PST (ora standard a Pacificului). Nota: Asta inseamna intre 5 si 6 am GMT  adica intre 7 si 8 dimineata ora Romaniei, Sambata, 12 noiembrie.

 
Pe parcursul acestei ore anume, Hathorii din a cincea pana la a douasprezecea dimensiune ne vor aduce Lumina prin intermediul sunetului. Hathorii care locuiesc in dimensiuni superioare (adica intre 9 -12) sunt maestri stravechi ai culturii lor. La evenimentele Hathorilor de pana acum, au participat Hathori din dimensiunile 5-8, dar acesta va constitui primul eveniment la care aduc lumina si sunet, Hathori din dimensiunile 9-12. Desi conceptul de  dimensiune  reprezinta ceva deosebit de complex, de data aceasta ideea principala este ca, pe masura ce se inainteaza catre dimensiuni superioare, acestea devin din ce in ce mai subtile, in natura lor. Cu cat este o dimensiune mai subtila, cu atat mai mult potential de putere poate fi accesat in cadrul ei. Ca rezultat al acestei orchestratii multidimensionale din partea Hatorilor, ma astept din plin la o experienta extraordinar de puternica si de profunda, pentru noi toti. 
 
 
Daca, in timpul acestei meditatii de o ora, alegeti sa calatoriti pe valul energetic Hathorii va sugereaza sa ascultati Acordarea Glandei Pituitare de sapte ori si sa ramaneti in tacere, timp de douazeci, treizeci de minute, cu atentia focalizata asupra glandei pituitare. Ei sugereaza ca daca acest lucru este posibil, sa va intindeti si sa va odihniti. (Nota: la sfarsitul mesajului se afla un link catre fisierul audio pentru acordarea glandei pituitare si instructiuni pentru modul de folosire al acestuia.)
 
 
Energiile transformatoare din jurul acestei meditatii se vor extinde pentru o perioada de trei zile. Portalul se va deschide, atunci cand incepem sa lucram cu grupul din Seattle,  pe 11 noiembrie, la ora 7 pm PST (12 noiembrie, ora 5am pentru Romania) si va continua pana pe 13 noiembrie, ora 4 pm, PST (14 nov, ora 2 am pt. Romania), cand se va inchide. Meditatia pentru Acordarea Glandei Pituitare va fi desosebit de puternica, pe parcursul acestei intregi perioade. (Verificati orele corespunzatoare locului in care va aflati, cu ajutorul www.timeandate.com)
 

 
Energetica Meditatiei, ca si intalnirea de trei zile din Seattle, vor transcede atat timpul cat si spatiul. Cu alte cuvinte, pe parcursul acestor trei zile, puteti sa intrati in orice moment in stari profunde de constiinta interioara, cu ajutorul Acordarii Glandei Pituitare, pe perioada cat este deschis portalul, indiferent de locul in care va gasiti.

 
Daca urmati sugestiile Hathorilor cu privire la meditatie, trebuie sa va alocati cam o ora in care sa nu fiti deranjati. Ascultati apoi Acordajul Glandei Pituitare, de sapte ori fara oprire (de pe computer sau mp3 player). Stati apoi in liniste, cu atentia concentrata asupra glandei pituitare, timp de douazeci, treizeci de minute. In final, daca se poate, intindeti-va si odihniti-va putin. Fara indoiala ca multi dintre noi vor adormi in aceasta perioada de odihna si asta e un lucru bun. Daca acest lucru vi se intampla, sugestia mea este sa lasati lucrurile sa curga normal.
Daca, pe perioada celor trei zile de miscare energetica, va simtiti atrasi sa faceti meditatia mai mult de o data pe zi, urmariti-va cu atentie. Daca  incepeti sa va simtiti mai ciudat decat de obicei, opriti meditatia si odihniti-va. Ma  astept la o experienta adanca si profunda, pentru toti cei care ni se vor alatura in aceasta meditatie, de oriunde s-ar afla. Si toti sangha din lume sunt bineveniti la Masa Marelui Mister.

 
Fie ca toti sa fim hraniti si animati de catre taramurile Luminii care se vor deschide. Si fie ca aceste transmisiuni de Lumina sa se extinda catre toate fiintele care doresc sa le primeasca.

 
Nota: pentru a putea asculta fisierul de sapte ori, trebuie sa il descarcati pe computerul vostru sau pe mp3 player. Nu il ascultati continuu de pe site-ul nostru. Daca prea multi oameni incearca sa il asculte de pe site, prin apasarea repetata a butonului play, acest lucru va bloca pur si simplu fisierul audio si nimeni nu il va mai putea asculta. Va rog sa descarcati fisierul pe computerul vostru. De asemenea, nu puteti descarca direct fisierul pe smartphone sau mp3 player. Trebuie sa il descarcati, mai intai, pe computer.





Dupa ce accesati linkul, veti fi condusi la Acordul de ascultare din sectiunea Sound Gifts/Daruri acustice. Dupa ce ati acceptat conditiile (click pe "I agree with the terms and conditions of the listening agreement"), apare " The Pituitary Dimensional Attunement" ( dati click unde scrie "Click here to read the listening instructions and access this audio file"). Se va deschide "Acordarea glandei Pituitare" (click pe LISTEN OR DOWNLOAD) - puteti asculta si/sau descarca fisierul audio, dupa cum doriti. De preferat, dupa cum spunea si Tom Kenyon, este sa descarcati fisierul.


sursa: Tom Kenyon

Niciun comentariu: