marți, 2 martie 2010

Abordarea finala a anului 2012

 Din partea lui Steve

Viata este o profetie care se auto-indeplineste. Grupul spune asta de multa vreme, dar in acest mesaj ei duc lucrurile la un nivel cu totul nou prin aceasta fraza. Acum este vorba despre povestea a ceea ce se intampla atunci cand o idée intra in constienta colectiva. Se manifesta de fiecare data. Ei spun ca acum incep sa se manifeste atat de multe lucruri ca un rezultat al inaltarii rapide a constientei colective. Ne reamintesc ca daca suntem creatori, atunci noi cream gandurile care salasluiesc in capul nostru. Putem crea frica sau putem crea iubire. Ne-au amintit ca noi, oamenii, suntem dependenti de frica si drama. Cu toate acestea, putem alege in fiecare clipa ce ganduri raman in mintea noastra. Grupul spune ca lucruri minunate urmeaza sa se intample in jurul anului 2012. Dar ceea ce vom trai nu depinde de grup. Depinde de noi insine pentru ca noi suntem cei care ne vom determina experientele. Si atunci cand ne folosim puterile in mod colectiv, acestea cresc exponential. Grupul se minuneaza de evenimentele grandioase pe care le organizam pentru 2012. Ei spun ca din perspectiva lor: „este magie pura sa ne vada cum cream aceste evenimente.” Dupa 14 ani de chanelling in care am privit din perspectiva grupului am invatat ca nu exista nimic ce nu putem face. Dar atunci cand o facem, ne gandim intotdeauna ca altcineva a facut-o chiar daca in realitate am fost noi. Chiar daca intelegem ca fiecare gand pe care il avem creaza ceva , atunci cand privesc acest lucru din perspectiva mea umana mi se confirma un sistem de baza al credintei mele: Cred in Magie! Asteptati-va la miracole in acest an!
Va imbratisez

Din partea Grupului

Salutari de acasa

Avem atat de multe de impartasit cu voi astazi, asa ca vom trece direct la informatii pentru ca incepe o mare transformare energetica pe aceasta planeta, chiar in timp ce vorbim. Multi dintre voi se vor confrunta cu ea in viata personala. Multi dintre voi vor avea de a face cu ea sub forma de obstacole sau corectii de traseu , chiar sub forma definirii unei alte directii. Orice vi se va intampla sau oricum se va manifesta ea in lumea voastra va rugam sa o priviti pur si simplu ca pe o posibilitate si nu ca pe o indicatie de a o apuca intr-o directie sau alta. Cel mai important lucru pe care vi-l amintim este ca voi sunteti creatorii, magicienii Tablei de joc. Dorintele si pasiunea conteaza cel mai mult in viata voastra. Sistemul vostru de credinte v-a oprit deseori de la gasirea anumitor indicii sau de la foslosirea anumitor situatii in propriul interes astfel incat sa va fie de ajutor pentru a aduce adevarata pasiune in lucrarea voastra reala. Aceasta situatie se va incheia. Pe masura ce incepeti sa va miscati catre urmatoarele nivele, veti vedea lucrurile dintr-o perspectiva total diferita.

Straturi ale realitatii

Nu cu multa vreme in urma ne aflam intr-un avion impreuna cu Keeper si ne apropiam de Aeroportul Heathrow din Londra. Avionul a intrat intr-un un strat gros de nori si Keeper se distra pentru ca atunci cand privea pe fereastra avionului nu vedea nimic altceva decat o ceata deasa, alba. Perceptia lui era complet limitata la acel camp si nu mai putea vedea imaginea generala. Odata depasit plafonul de nori avionul a fost inundat dintr-odata de lumina zilei, o lumina atat de puternica incat parea sa marcheze inceputul unei zile noi. Keeper era uimit dar in curand a privit in jos si a vazut un alt plafon de nori. Avionul a strabatut mai multe astfel de straturi de nori pentru a ateriza si a trecut prin mai multe puncte din care perspectiva asupra lucrurilor inconjuratoare se schimba.
Acest lucru se intampla cu fiecare dintre voi. Nu numai ca treceti prin aceste straturi diferite, dar in loc sa coboare, avionul vostru urca. La fiecare punct in care atingeti un nou plafon de nori, este important sa priviti afara si sa verificati ce anume vi se mai potriveste. De fiecare data cand faceti asta va veti vedea viata dintr-o noua perspectiva, mai inalta, din care puteti cuprinde mai mult din imaginea voastra generala.
Pe masura ce treceti printre aceste nivele diferite, intelegeti ca daca exista un loc in care va simtiti complet blocati sau orbiti nu este decat ceva temporar. In scurt timp veti depasi acest loc trecand la un alt nivel si din nou veti putea vedea lucrurile dintr-o perspectiva complet diferita. Acum treceti in mod regulat prin astfel de spatii. Daca va obisnuiti cu schimbarea, tranzitia va fi mai usoara.

Profetii care se desfasoara acum

Aveti de acum inainte trei ani care vor fi foarte critici. Ceea ce se intampla in acest interval de timp si lansarea acestei energii complet noi vor determina energia umanitatii pentru urmatorii o mie de ani. Aceasta nu este o informatie noua, a fost deja transmisa in multe feluri. Nu vom face decat sa dam o alta forma unei informatii care v-a fost deja impartasita, astfel incat sa o puteti vedea acum din perspectiva de deasupra norilor.
Dupa cum multi dintre voi ati invatat sau vi s-a spus de catre diferiti maestri, s-a profetit ca Iisus Hristos se va intoarce pe pamant si va domni pentru o mie de ani de pace dupa Armaghedon. Va aflati chiar acum in ceea ce numiti Armaghedon. Ceea ce vi s-a spus despre intoarcerea lui Iisus Hristos pentru a domni peste 1000 de ani de pace este adevarat.. Oricum, nu este vorba despre energia unui singur individ ci de voi toti. Acesta reprezinta in acelasi timp si primul pas intreg in Era Imputernicirii. Energia se intoarce prin voi si ideea este sa ii faceti loc ata de des pe cat este posibil. Asa ca atunci cand va priviti in oglinda si spuneti: „Nu sunt destul de bun” sau „Nu sunt perfect” nu faceti decat sa constituiti blocaje care va vor impiedica atat pe voi cat si pe Dumnezeul din voi. Primul lucru pe care vi-l cerem este sa incetati sa va judecati. Incepeti sa vedeti posibilitatile in locul dificultatilor. Vedeti ocaziile de crestere din fiecare lucru negativ care se intampla, pentru ca acesta este motivul pentru care le-ati planificat de la bun inceput. Aveti ceva important de castigat din fiecare astfel de situatie, sau ea va trece, pur si simplu.

Secretul vietii

Avem o singura fraza pe care dorim sa o impartasim cu voi. Am mai spus-o si inainte dar acum a devenit mai importanta ca oricand. Daca intelegeti cu adevarat ce inseamna aceasta fraza, atunci stiti de ce va aflati pe planeta Pamant. Stiti despre ce este vorba in acest joc, asa ca nu aveti altceva de facut decat sa ii descoperiti fiecare piesa. Fraza este simpla. Viata este o profetie care se auto-implineste. In clipa in care veti intelege asta veti intelege mai mult nu numai ca indivizi ci si in colectiv. Sa va dam cateva exemple.
Cu putin timp in urma oamenii au inceput sa scrie despre anumite succesiuni foarte interesante de evenimente, care le fusesera indicate ca urmand sa se petreaca pe planeta Pamant. Va vom impartasi unele dintre cele mai fascinante exemple. La un moment dat, a fost transmis prin channeling ca vor fi trei zile de intuneric inainte ca Pamantul sa intre in centura de fotoni si noua energie sa inceapa sa intre, a fost chiar transmisa data la care acest lucru se va intampla. Aceasta stire a atins o coarda sensibila si a devenit foarte populara. Ea a purtat in acelasi timp informatii care i-au ajutat pe multi sa evolueze. Oricum, in momentul in care a fost spusa si auzita de o singura persoana, omenirea a inceput sa se schimbe, sa evolueze si si sa se adapteze la informatie. Nevoia pentru experimentarea fizica a acestor alte realitati nu a mai existat. S-a vorbit ca acest eveniment se va intampla la o anumita data sau la alta, intr-un anumit an sau in altul. A venit data asteptata si iata-i pe varful muntelui pentru a intra in centura de fotoni si a intampina cele trei zile de intuneric si totusi, nu s-a intamplat nimic. S-au gandit ca probabil s-a intamplat intr-o alta dimensiune sau ca s-a petrecut altfel, dar nu s-a intamplat asa cum a fost transmis prin channeling. Multi oameni au considerat asta un esec si au spus: „Of, trebuie ca nu a fost adevarat daca nu s-a intamplat la data stabilita, prin urmare nu este adevarat.” Multi s-au retras din fata respectivei informatii si nu au mai avut incredere in ea. Totul a intrat sub tacere o vreme si apoi, nu dupa mult timp, energia s-a intors. Din nou oamenii au inceput sa vorbeasca despre centura de fotoni, despre cele trei zile de intuneric si despre toata energia legata de acest eveniment. Va spunem asta pentru ca multe dintre adevarurile din transmisiunea initiala incep sa se desfasoare. Chiar daca realitatea a fost schimbata inainte ca evenimentul sa aiba loc adevarul a fost stabilit in inimile si in mintile unor creatori puternici. Va spunem ca aceasta realitate poate fi traita acum, nu pentru ca a fost prezisa ci pentru ca exista si rezoneaza cu atat de multe inimi si minti.Vedeti ce se intampla atunci cand puneti idei marete in mintile creatorilor?

Holograme: Forme energetice care atrag materia

V-am mai spus inainte ca vedem cum stratul la care lucrati pentru acoperirea hologramei Pamantului va sosi in curand. Pamantul a a inceput ca o holograma... un gand al lui Dumnezeu, in spatiu se aflau mai multe ganduri care s-au intalnit si au dat nastere unei forme tridimensionale de energie care a atras materia. Materia a inceput sa gaseasca o cale de a creea ceea ce voi numiti planeta Pamant si tot ce o inconjoara. Sunt multe evenimente care se petrec si atunci cand acesta holograma originla vine si se aseaza peste holograma initiala a Pamantului va advea loc o miscare energetica. Asadar, s-ar putea sa creati zile de intuneric in jurul ei. S-ar putea chiar sa creati o energie noua pe care o veti interpreta ca fiind o centura de fototni, pentru ca ati pastrat aceasta idee in minte. Voi sunteti creatorii, iubitilor, si magia nu dispare daca totul este creatia voastra. Aceasta reprezinta adevarata magie a ceea ce sunteti. Asta se intampla in realitate atunci cand creati in armonie cu alte fiinte. In acest punct va aflati acum – de gasire a cailor de creare a armoniei, pentru ca viata este o profetie care se implineste singura. Ceea ce percepeti va creea intreaga realitate de care aveti nevoie pentru a face lucrurile ca lucrurile sa vis e intample. Pentru ca, amintiti-va iubitilor, este un joc.

Marea intrebare: de ce?

Nu sunteti oameni. Nu exista timp si totusi voi traiti in interiorul acestui concept in fiecare secunda a fiecarei zile. Toata energia voastra pare sa fie prinsa in capacana unui trup mic prin intermediul caruia va miscati pentru anumite perioade de timp. In realitate, voi sunteti un spirit maret care se preface ca joaca acest joc. Intrebarea pe care vi-o punem este: „De ce? Ce urmariti cu asta?” Acum a sosit momentul in care sa definiti foarte clar obiectivul pe care va veti concentra. Nu inseamna ca nu il puteti schimba. In orice caz, insemna ca mai presus de orice, acum este momentul sa incepeti sa cautati pasiunea si concentrarea. Ce va aprinde focul interior? Acest lucru este bucatica de Acasa cu care ati venit, este ceea ce aveti de oferit acum pentru a ajuta la constructia acestui nou spatiu. Nu va temeti de propriile viziuni, iubitilor. Nu judecati lucrurile dupa modelul bun/rau, corect/ gresit. Priviti in inima voastra, in schimb. Ce anume vine in plus si ce anume va saraceste? Acelea vor fi elementele cele mai mari care ies la iveala. Bucurati-va de aceste creatii si gasiti un mod de a va exprima pasiunea. Distrati-va cu centura de fotoni si cu ceea ce veti vedea ca fiind zile de intuneric. Scaldati-va in aceasta energie. Intelegeti ca oameii iubesc sa fie speriati pentru ca asta este natura voastra. Voi iubiti lumina. Prin urmare, iubiti si sa va fie frica de intuneric. Din aceasta cauza mergeti la atatea filme de groaza. Distrati-va cu asta, pentru ca reprezinta o frumoasa experienta umana. Dar tineti minte, totul reprezinta perspectiva voastra pentru ca nu exista nimic „real”. Frica este numai o lipsa a luminii. Atunci cand creatorii pastreaza lipsa luminii si o proiecteaza, ceea ce creaza este un camp de energie negativa care este la fel de usor de creat ca si campul de energie pozitiva. Reamintiti-va iubitilor, viata este o profetie care se autoimplineste. Ce aveti de gand sa faceti cu asta? Care este cel mai inalt vis al vostru chiar acum?

Profetia anulului 2012

Cu asta va cerem sa mai faceti un pas inainte, pasul care urmeaza. In anul 2010 va avea loc o transformare masiva a energiei pe aceasta planeta. Fiecare dintre voi va face parte din ea intr-un anumit fel. Nu exista nimeni care sa nu o simta. Fiziologia voastra se schimba si se adapteaza astfel incat sa puteti retine mai mult decat oricand pana acum din propria lumina. Energia sexuala din corpul vostru va incepe sa circule de zece ori mai mult decat pana acum aproape imediat. Cei care nu s-au simtit confortabil cu aceasta energie , cei care inca mai poarta cicatrice din trecut, chiar si cei care au incercat sa lucreze cu aceste cicatrice si au ramas in continuare cu probleme vor avea cele mai mari dificultati in aceasta tranzitie. Acestea sunt timpuri in care voi toti puteti ajuta la stabilirea energiei ca vindecatori si invatatori, ii puteti lua pe ceilalti de mana. Multi dintre voi ezita sa faca asta si spun: „Nu stiu destul. Nu am studiat asta. Cine sunt eu sa pot ajuta o alta persoana?” Asta ati venit sa faceti aici si acesta este motivul pentru care v-ati intors pe Pamant de atatea ori.
Cateodata v-ati reintors chiar si dupa ce v-ati terminat lectiile pentru a ajuta miracolele care sunt acum in desfasurare. Pastrati aceasta putere, pentru ca ea este darul vostru. Pastrati aceasta energie a ceea ce sunteti cu adevarat si nu va temeti de ceea ce vedeti in jurul vostru, sub forma de umbre. Aceste incercari sunt simple ocazii de a straluci, de a va impartasi lumina mai mult decat oricand. Din aceasta cauza, veti putea lua toata energia legata de anul 2012 si va veti putea bucura de ea. Dansati in mijlocul negativitatii si distrati-va cu ea. Apoi, speram ca o veti lua si o veti transforma in realitate.Asta pentru ca ne tot intrebati, iubitilor, despre ce se va intampla in 2012.
Acum ne intoarcem si va intrebam noi pe voi ce se va intampla in 2012.  Voi aveti cheia si chiar nu aveti nicio limita. Valul este practic inlaturat pentru o scurta perioada pentru ca fiecare dintre voi sa poata sa isi preia abilitatile creative. Acest lucru se va intampla in urmatorii trei ani si pentru asta va pregatiti chiar acum. Bucurati-va de aceasta calatorie. Gasiti acele elemente ale pasiunii acolo unde puteti fi utili. Gasiti pentru ce va aflati aici si porniti in aceasta directie. Nu judecati rezultatele. Nu judecati daca va asculta mesajul sau daca aveti succes. Fiti numai suficient de responsabili fata de voi insiva pentru a va urma inima si asta va face ca spiritul vostru sa stralucesca in afara. Acum exista noi oportunitati si va spunem ca nu exista vise care sa nu se indeplineasca. Acest spatiu al planetei Pamant va deveni extrem de captivant in urmatorii cativa ani, pentru ca fiecare dintre voi isi va descoperi propriile abilitati extraordinare de creatori pe planeta Pamant. Singurul element pe care veti invata sa il gestionati este responsabilitatea care vine odata cu asta.

Redefinirea „responsabilitatii”

Am vorbit despre responsabilitate ca fiind elementul de echilibrare al puterii. Daca doriti sa va sporiti puterea in orice domeniu, gasiti modalitati de a va creste responsabilitatea. Veti incepe sa vedeti asta intr-o noua lumina, pe masura ce intrati in Era Imputernicirii. Veti incepe sa intelegeti despre ce am vorbit. Veti incepeti sa vedeti altfel, pentru ca fiind de acum raspunzatori mai intai pentru propria fericire, toate celelalte se vor alinia la acest tel. Va veti trezi dansand prin viata destul de confortabil, intrebandu-va de ce a fost viata de pana acum o lupta si de ce v-ati tot lovit de acelasi zid inainte, pentru ca acum totul sa se limpezeasca. Odata cu schimbarea perceptiei, vi s-a schimbat si realitatea. Ati trecut printr-un plafon de nori si, dintr-odata, viata s-a transformat intr-un dans bland, o frumoasa experienta umana. Va rugam sa nu judecati durerea ca fiind rea si iubirea ca fiind buna, pentru ca veti gandi din nou omeneste si asta va bloca intregul mesaj. Priviti toate elementele din care sunteti alcatuiti ca oameni si celebrati viata, celebrati-va propria energie. Indrazniti sa visati, sa aveti fantezii, si sa aveti rezultatul tuturor profetiilor pe care le faceti pentru voi. Sa stiti ca tot ce purtati in inima se va manifesta la cel mai inalt nivel posibil atata vreme cat sunteti capabil sa il eliberati, sa ii dati drumul. Cedati-l universului, pentru ca din acel punct se manifesta energia voastra. Atunci este usor pentru materie sa se grupeze in jurul energiei voastre. Sa stiti ca voi nu pastrati numai visele voastre individuale, asa ca indrazniti sa faceti parte din visul colectiv. Indrazniti sa cititi o carte noua sau apucati-va de ceva nou care va stimuleaza si implicati-va intr-un fel. Nu judecati dupa modelul bun/rau, corect/incorect sau da/nu. Vedeti potentialul pe care il aveti de a simti asta si urmatorii ani vor fi atat de plini de bucurie, incat veti intelege ce aveti de facut aici. Pentru ca toate acestea reprezinta ocazii de a face ceea ce ati venit aici sa faceti.
Suntem profund onorati sa va privim in timp ce creati. Exista momente in care va simtim tristetea, in care va simtim durerea separarii de Acasa. Nerabdarea de a pleca Acasa este foarte mare in suflet. Cateodata dureaza multi ani, chiar pana la maturitate pana sa nu mai simtiti durerea separarii. Va spunem, sa privim acest lucru intamplandu- se a fost cea mai mare bucurie a noastra, pentru ca atunci cand simtiti aceste dureri cum le numiti voi si cand va este dor de Acasa puteti simti cu adevarat frumusetea ei. Stiti ca nu va aflati acolo, dar noi suntem chemati pe loc sa va alinam. Sa stiti ca sunt literalmente mii de ingeri in jurul vostru atunci cand va simtiti asa, pentru ca simtind acea durere voi cereti o reuniune. Aceasta este energia pe care o veti primi, si ei va vor imbratisa, si va vor alina, si vor face tot ce le sta in putinta pentru a va cladi energia. Oricum, ei nu va vor vindeca pentru ca nimic nu este in neregula. Cu toate ca treceti prin viata nedorind sa cadeti pentru ca va puteti lovi, speram ca va veti intoarce cu tot felul de vanatai si cicatrice minunate pe corpurile voastre ca urmare a frumoaselor experiente umane prin care ati trecut. Dansati in lumina. Jucati-va si fiti constienti ca voi sunteti creatorii cei mai puternici de pe Pamant, avand o menire anume si ca voi veti crea Acasa acum. Nu asteptati pana in 2012. Faceti ca lucrurile sa se intample acum!
Va lasam acum cu trei sfaturi: sa va tratati unul pe celalalt cu cel mai mare respect. Priviti prin ochii lui Dumnezeu. Aveti grija unii de ceilalti, de fiecare data cand puteti si, mai presus de toate, jucati-va frumos impreuna.


Grupul Espavo

Nota: Editura For You a publicat cartea lui Steve Rother - Bun venit acasa – Noua planeta Pamant”







Niciun comentariu: