luni, 22 februarie 2010

Mutarea in noile noastre spatii si schimbarile pamantuluiMUTAREA IN NOILE NOASTRE SPATII
KAREN BISHOP (10 februarie 2010)

Fiti bine veniti!
Tiparul energetic - cand in sus,cand in jos - continua, pe masura ce avansam in crearea noii realitati, piesa cu piesa. Acum, cream si miscam energia la niveluri foarte profunde, odata ce am progresat foarte mult, fapt care ne-a permis sa punem bazele noii realitati.

Pe 4 februarie, martea trecuta, am trecut printr-o noua schimbare si, desi aceste schimbari ne creeaza senzatii neplacute atunci cand apar, ele nu creeaza intentiile lor originare, ¦scopul fiind mutarea noastra intr-un spatiu absolut nou, iar apoi alinierea noastra cu acest spatiu si cu noul mod de a trai si a fi. Cand apar aceste tipare noi, ele par intotdeauna minunate la inceput, apoi noi trebuie sa ne aliniem cu ele, pentru a le da forma si consistenta. Asadar, cu toate ca nu par sa apara prea multe schimbari in ultima vreme, noi progresam cu adevarat, odata ce aceste energii ne imping si ne trag in acelasi timp, uneori in moduri caudate si neplacute.

Am inceput etapa “de impins in afara”pe care am descris-o in postarile precedente WINGS. Ne-am ancorat in Pamant, ne-am impamantat si, fiindca progresam in mod corespunzator, impingem acum aceste noi energii de vibratie mai inalta si tipare in afara, pentru a depasi iluziile ramase din vechea realitate. Aceasta miscare a energiei si elevarea noului nostru sine autentic si a viziunii unei noi realitati atat de diferite pot fi resimtite uneori ca o coleziune puternica. Ne putem simti tensionati, furiosi, frustrati sau sufocati, in timp ce ne straduim sa iesim din vechile energii, cu ajutorul noilor noastre energii de vibratie mai inalta.

Cu lunga etapa a incoltirii aproape incheiata (da, inca stam pe vine si hibernam, cu aceste suisuri si coborasuri din etapa de jos), sinele nostru imbobocit rasare din pamant si tinde catre soare. Ciocnirea si contactul cu vechile energii pot fi neplacute, dar stim cu certitudine absoluta ca le vom depasi, fara exceptie (seamana cu un fel de lupta periculoasa!...zambiti). Am experimentat recent acest scenariu in situatii dificile din care au rezultat ceea ce as putea numi adevarate miracole. Vreau sa spun ca: Lumina este acum adevaratul si legitimul regizor al noului Pamant; de aceea, Pamantului ii va fi daruita Lumina in toate modurile posibile. Aceasta este noua noastra casa, ¦raiul nostru pe Pamant si toate acestea se intampla acum.

Pastrarea adevarului in tot ceea ce suntem si facem este un mod de viata si de a fi de inalta vibratie, ce poate servi in mod minunat la asigurarea noului loc in care traim in noua realitate. Iar daca trebuie sa devenim maniosi si foarte insistenti pentru a realiza acest lucru, atunci asa sa fie, fiindca mania poate fi uneori un mijloc de miscare si schimbare care, in mod cert, ne scoate din orice veche victimizare a lumii pe care am putea-o simti. In plus, aceasta schimbare de marti si de vineri a creat un alt fel de fisura, odata ce unele energii au luat-o intr-o directie, iar altele intr-o alta directie. Vor exista intr-adevar trepte de frecvente vibrationale diferite in noua realitate, iar aceste miscari puternice nu fac altceva decat sa puna lucrurile in pozitiile si locurile potrivite. Ordinea a fost creata si asa trebuie sa fie. Daca ne-am aflat undeva unde nu ar fi trebuit sa fim niciodata, am fost adusi inapoi. Daca a fost necesar sa mergem inainte, am fost dusi inainte. Daca a fost necesar sa ne mutam intr-un anumit spatiu, apoi in altul, indiferent de directia in care mergeam, energiile acestui timp si-au indeplinit sarcina. Totul cu o perfectiune Divina.

Pe 15 ianuarie, am experimentat cateva evenimente cosmice, toate in aceeasi zi, care au sustinut tiparul unui nou inceput pentru fiecare dintre noi. Deci, cu toate ca acest tipar a venit deodata, in forta, parand apoi ca s-a risipit, de fapt nu este asa. Privind in urma, din locul in care ne aflam acum, comparativ cu locul in care eram in 16 ianuarie, am ajuns cu adevarat departe si ne-am apropiat mult mai mult de inceputul acelei noi realitati. Pentru ca in procesul Inaltarii lucrurile se desfasoara pas cu pas, iar noi trebuie sa ne integram si aliniem, iar cea de-a doua etapa nu face exceptie. Ne conectam cu noile energii, ne simtim increzatori, pozitivi si privim lucrurile cu claritate si speranta; ne putem reaminti cine suntem si, probabil, care este pasul urmator; avem un nou sentiment de siguranta, care apoi dispare. In timp ce aceasta noua conexiune pare sa dispara, noi inca incoltim, aliniindu-ne, odihnindu-ne, eliberand orice ramasita de energie de vibratie mai joasa din interiorul nostru si pregatindu-ne pentru ceea ce suntem noi in mijlocul Creatiei.

In acest context, putem crede ca totul este in ordine intr-un anumit moment, iar apoi sa cadem intr-o pasa proasta, simtindu-ne disperati si inutili. In etapa a doua, acest proces (care a inceput dupa ce am realizat trecerea, difera foarte mult de procesul ce s-a desfasurat in prima etapa, fiindca cream de la zero (intrucat suntem separati de vechea realitate, iar acum nu mai exista treptele Inaltarii sub noi, care sa pastreze lucrurile intacte). Astfel, urcam si apoi coboram, pentru ca literalmente cream fiecare minut si fiecare piesa pe rand (acest proces nou si neobisnuit este descris in detaliu, impreuna cu alte aspecte, in noua carte electronica in curs de finalizare, asa ca nu voi spune prea multe despre ele in mesajele WINGS).

Ieri, ziua de 9 februarie a adus inca un val aparent intunecat si o aliniere mai profunda. Ne deplasam prin straturile vechi care mai salasuiesc in noi si, totodata, realitatea noastra exterioara se ajusteaza si se recalibreaza cu o mare intensitate. Lucrurile isi ocupa pozitia, se organizeaza si se conecteaza unele cu altele, pe masura ce urmatorul strat al noii retele capata forma. In acest fel, in acest timp de maxima importanta, noi trebuie sa stam in spate si sa lasam lucrurile sa apara. Vise ciudate noaptea (despre cum si unde ne-am potrivit cu vechea realitate, fiindca acum eliberam acele spatii in vis), nevoia de a dormi mai des si mai profund sunt semne ale desfasurarii acestui proces. Acum, ne aliniem la niveluri foarte profunde. Ne conectam cu o noua putere interioara, ceea ce poate avea un impact puternic asupra corpului si spiritului omenesc. Si, ca intotdeauna, epuizarea si oboseala joaca un rol important atunci cand deplasam cantitati enorme de energie in interiorul nostru. In acest timp, am putea sa nu vedem padurea din cauza copacilor, fiindca privim prin filtrul unei densitati in schimbare, ceea ce face ca totul sa para intunecat si mai sumbru, chiar daca pentru scurt timp.

A doua zi, ma plimbam de-a lungul raului, printr-o padurice din apropierea casei mele. Era o zi rara, insorita (am avut tipare neobisnuite de vreme aici, in New Mexico, precum in multe alte locuri de pe glob). Saptamanile intregi fara soare si frigul neobisnuit nu aveau nicio legatura cu viziunea si experienta mea anterioara in sud-vest! Dar lucrurile pareau altfel in acea zi. Puteam simti ca vremea incepea sa se schimbe, chiar daca era doar prima saptamana din februarie si era inca foarte frig. Aparusera mugurasi foarte mici in copaci. Aparusera buruieni verzi in curtea mea. De fapt, soarele era pe cer si stralucea. Gastele zburau si gagaiau. Si, intr-un mod foarte subtil, vremea incepea sa se incalzeasca. In acelasi mod se desfasoara si crearea noii realitati. In spatele scenei, lucrurile se schimba si se transforma. Se pune mult in loc. Ne pregatim pentru ceva foarte nou si diferit, mult mai diferit decat am stiut vreodata. Si mult mai diferit decat ne-am fi putut imagina vreodata in mintile noastre din vechea realitate.
Cu multa iubire si recunostinta

SCHIMBARILE PAMANTULUI
KAREN BISHOP (12.februarie 2010)

Fiti bine veniti!
Desi un mesaj WINGS a fost postat recent, evenimente remarcabile se intrezaresc la orizont, iar inainte de toate, cunoasterea motivatiei ascunse in spatele lor ne va ajuta, speram, sa atenuam stresul si confuzia pe care le-ar putea genera.

Cutremurul din Haiti a dat startul aparitiei noii realitati prin deschiderea inimilor noastre si printr-o noua unificare a omenirii. Acestea au deschis, la modul propriu, noul Pamant si l-au pregatit pentru un nou inceput. In viitorul foarte apropiat, vom mai trece prin dezastre naturale, iar acestea nu se vor produce in tari din lumea a treia. Cu toate ca zonele in care se vor petrece aceste dezastre sunt, mai mult ca sigur, deja cunoscute de catre multi, personal, nu vad de ce ar fi nevoie sa le dezvalui. Suntem intotdeauna exact acolo unde trebuie sa fim, in orice moment. La nivelul sufletelor noastre, suntem condusi intotdeauna, dar intotdeauna, spre locurile si spatiile perfecte pentru noi. Astfel, unii dintre noi raman in aceste zone atunci cand se produc dezastre, pentru ca este mare nevoie de rolul nostru de ingeri ai Pamantului. Altii pot fi de mai mare ajutor daca sunt mutati din aceste zone, totul fiind in conformitate cu cine suntem noi si cu ceea ce am venit sa facem. In plus, rareori vorbesc in avans despre astfel de lucruri, pentru ca intotdeauna cred ca poate exista si un alt scenariu. Nu stim niciodata cu adevarat cum si daca toate aceste lucruri se vor petrece. Adeseori, putem induce frica daca vorbim despre astfel de evenimente, iar noi traim deja in destula nesiguranta. In plus, s-ar putea sa cream o situatie care nu este necesara, pur si simplu pentru ca ne concentram asupra ei si este posibil sa nu fi fost deloc nevoie de acest lucru. Daca urmam pas cu pas acest proces al Inaltarii si ne concentram pe fiecare pas pe care-l facem, atunci ne aflam intotdeauna exact acolo unde trebuie sa fim.

In prezent, ne aflam chiar pe culmea urmatoarei schimbari iminente de pe Pamant. De ce au loc aceste schimbari ale Pamantului si cum pot fi ele evitate? Fara indoiala, ele sunt necesare acum, desi sunt, cu siguranta, neplacute si destul de dramatice. Pamantul este pregatit pentru un nou inceput. Anumite arii geografice sunt curatate si purificate, astfel incat paleta de culori pentru crearea noului Pamant sa fie pregatita. Pe masura ce ne extindem acum constiinta (asemenea crengilor unui copac), iar Lumina incepe sa preia controlul, se cladeste o noua temelie. Nu exista aici niciun fel de judecata. Nu sunt tintite anumite zone pentru ca ele vibreaza atat de jos, incat este nevoie de o schimbare rapida. Este vorba de faptul ca vor exista anumite zone pe planeta care vor fi centre de Lumina, iar aceste zone se pregatesc pentru noile lor roluri.

Cand are loc o purificare brusca si o miscare puternica de energii, zona curatata are intotdeauna o vibratie mult mai inalta dupa ce a vut loc purificarea. De exemplu, Haiti va fi in curand recunoscut ca un spatiu sacru. Si alte spatii geografice s-ar putea sa fie redefinite, de asemenea intr-un mod destul de dramatic. Totul face parte din procesul de creare a noii lumi. Incepem totul de la zero si astfel noua lume va avea o noua temelie pe care sa se recladeasca.
Unii dintre noi am fost mutati recent intr-un nou spatiu energetic, pentru a fi indepartati din punct de vedere energetic de aceste schimbari iminente care se vor petrece la nivel fizic in noua noastra realitate. Senzatia ca suntem sechestrati pentru un timp, ca suntem mutati, ca ni se pare dintr-o data ca ne aflam intr-un spatiu nou si foarte calm, relaxant, sau chiar ca am aterizat undeva unde ne simtim bine, sunt simptome ale acestei experiente. Cu cateva luni in urma, multi dintre noi au fost sechestrati, in timp ce se instituia o noua ierarhie. Acest lucru s-a intamplat cam in timpul separarii lumilor. Era necesar sa fim mutati in timp ce se pregatea ceva nou, inainte ca noi sa fi putut ajunge acolo.

Aceasta noua sechestrare este foarte asemanatoare, insa, de aceasta data motivele difera. Am fost mutati in timp ce este pregatit noul Pamant geografic. Aceste senzatii de a fi mutati predomina cel mai mult in cazul celor care locuiesc in regiunile ce urmeaza sa fie afectate, al celor care sunt aproape de aceste zone si ar resimti mult mai puternic impactul. Suntem mutati pe parcursul acestor perioade, astfel incat sa nu trecem prin nicio trauma si sa nu resimtim ecourile acestor schimbari dramatice.

Da, aceste perioade sunt intr-adevar dramatice si pline de stres. Insa, daca ne-am aminti ca noi am planuit aceste schimbari cu mult timp in urma si daca am sti ca totul este orchestrat si pus la punct intr-un mod perfect si Divin, cu putin noroc, am putea putea sta intr-un spatiu al pacii, iubirii si linistii, in timp ce se petrec toate aceste schimbari.
Cu multa iubire si recunostinta
           Editura For You (traducere)

Niciun comentariu: