marți, 16 martie 2010

Ghidul de piatra din Georgia (SUA)


Pe una dintre cele mai inalte coline din regiunea Elbert, statul Georgia (USA), sta un imens monument din granit. Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat in opt limbi diferite 10 ghiduri, sau porunci. Monumentul este recunoscut ca si Ghidul de piatra din Georgia sau Stonehenge-ul American. Desi relativ necunoscut majoritatii oamenilor, el reprezinta o legatura importanta cu Ierarhia Oculta care stapaneste lumea in care traim.
Originile acestui ciudat monument sunt invaluite in mister pentru ca nimeni nu stie identitatea persoanei, ori a grupului de oameni, care a comandat constructia lui. Tot ceea ce se stie cu certitudine este faptul ca, in iunie 1979, un strain bine imbracat a vizitat Compania de Prelucrare a Granitului din Elberton si a anuntat ca doreste construirea unui edificiu care sa transmita omenirii un mesaj. S-a prezentat ca fiind R.C. Christian, insa curand a devenit evident ca nu acesta era numele lui real. A spus ca reprezinta un grup de oameni care vrea sa ofere o directie umanitatii insa astazi, aproape doua decenii mai tarziu (1998)*, nimeni nu stie cu adevarat cine a fost R.C. Christian sau numele celor pe care el ii reprezenta. Cateva lucruri sunt evidente. Mesajul inscriptionat pe Ghidul de piatra din Georgia are de-a face cu domenii importante: 
 
1. Instaurarea si stapanirea unui guvern mondial
2. Controlul populatiei si al reproductiei
3. Relatia mediului si omului cu natura
4. Spiritualitatea 
 
Am gasit in libraria publica din Elberton o carte scrisa de cineva care se numeste R.C. Christian. Am descoperit ca monumentul pe care acesta l-a comandat a fost in spiritul recunoasterii lui Thomas Paine si a filozofiei oculte pe care a imbratisat-o. De fapt, Ghidul de piatra din Georgia este folosit in cadrul ceremoniilor oculte si al celebrarilor mistice pana astazi. Din pacate, doar un singur lider religios din regiune a avut curajul sa vorbeasca impotriva Stonehenge-ului American, iar recent a fost mutat in alta parte cu locul de munca.”


Mesajul Ghidului de Piatra din Georgia

1. Mentineti umanitatea sub 500.000.000 intr-un echilibru permanent cu natura.
2. Ghidul reproducerii cu intelepciune – imbunatatirea adaptarii si diversitatii.
3. Umanitate unita printr-o noua limba.
4. Folosirea pasiunii – credintei – traditiei – si a tuturor lucrurilor cu cumpatare. 
5. Protejati oamenii si natiunile prin legi bune si instante drepte.
6. Lasati toate natiunile sa se autoguverneze rezolvandu-si disputele externe intr-o instanta mondiala.
7. Evitati legile marunte si oficialii nefolositori.
8. Echilibrati drepturile personale cu indatoririle sociale.
9. Castigati adevarul – frumusetea – dragostea - cautand armonia cu infinitul.
10. Nu fiti un cancer pe pamant – Lasati loc naturii – Lasati loc naturii.
 

Limitarea populatiei pamantului la 500 de milioane de oameni implica exterminarea a 90% din popolatia globului. Stonehenge-ul American face referire la instaurarea unei instante mondiale din umbra careia se va naste un Tribunal International si un guvern mondial. Ghidul de piatra pune acentul pe prezervarea naturii anticipand miscarea de mediu (ecologista) a anilor 1990, si referirea la “cautarea armoniei cu infinitul” reflecta efortul actual de inlocuire a credintelor iudeo-crestine cu o noua spiritualitate.

Mesajul Stonehenge-ului American prefigureaza deasemenea actualul program de Dezvoltare Durabila. Ori de cate ori veti auzi folosindu-se termenul “Dezvoltare Durabila” veti putea sa il inlocuiti cu termenul “socialism” pentru a putea sa intelegeti ce inseamna cu adevarat. In cadrul programei “Dezvoltare Durabila” puteti citi intregul text al Cartei Pamantului care a fost compusa sub directiva lui Mihail Gorbaciov si Maurice Strong. In acest document veti gasi o accentuare a acelorasi probleme de baza: controlul reproductiei, guvern mondial, importanta naturii si mediului, o noua spiritualitate. Asemanarea dintre ideile inscriptionate pe Ghidul de piatra din Georgia si ideile expuse in Carta Pamantului reflecta originea comuna a amandurora.

Yoko Ono, vaduva lui John Lenon, a fost recent citata facand referire la Stonehenge-ul American,spunand:

Vreau ca lumea sa stie despre pietre (Ghidul de piatra din Georgia)…Ne indreptam catre o lume unde am putea sa ne aruncam in aer si pamantul sa nu mai existe poate…este un moment potrivit pentru reafirmarea noastra, cunoscand toate lucrurile frumoase din aceasta tara si pe care Ghidul de piatra din Georgia le simbolizeaza.”
      


Care este adevarata insemnatate a Stonehenge-ului American si de ce mesajul pe care il transmite este tainuit? Deoarece confirma faptul ca a fost un grup de oameni secret care intentiona sa: 
 
1. Reduca dramatic populatia globului 
2. Promoveze filozofia mediului
3. Instaureze un guvern mondial
4. Promoveze o noua spiritualitate      

Desigur, gruparea care a comandat construirea Ghidului de piatra din Georgia este una din multele grupari similare lucrand impreuna in slujba Noii Ordini Mondiale, a unui nou sistem economic mondial si a unei noi spiritualitati. Oricum, in spatele acestor grupari se afla forte spirituale intunecate. Fara a intelege natura acestor forte intunecate este imposibil a intelege desfasurarea evenimentelor in lume. 
Faptul ca majoritatea americanilor nici nu au auzit de Ghidul de piatra din Georgia ori de mesajul inscriptionat reflecta gradul de control care exista la ora actuala asupra a ceea ce gandeste poporul American. Ignoram acel mesaj spre pericolul nostru.

The Age of Reason ( Varsta Motivelor) a fost o carte scrisa de Thomas Paine. Intentia ei a fost sa distruga sistemul de credinte ideo-crestin pe care s-a fondat republica noastra.

Gaura pe care o vedeti in blocul de piatra a fost facuta la locul amplasamentului astfel incat Steaua Nordului sa poata fi vizualizata in orice moment. Acesta reprezinta una dintre cele cateva cerinte stipulate de R.C. Christian pentru construirea Stonehenge-ului American si ilustreaza obsesia fata de aliniamentul stelelor, Soarelui si Lunii. Ocultistii venereaza des aliniamentul si miscarile corpurilor ceresti ca o parte a ceremoniilor religioase pe care le sustin.



      Doua filme care au incluse si date despre Georgia Guidestones, puteti gasi AICI 



      2 comentarii:

      radionaiv spunea...

      Este incredibil cu cata usurinta au fost etichetate aceste inscriptii drept fiind mana Noii Ordini Mondiale. Asta este manipulare, adica cum sa zici ca GATA, astia vor sa ne extermine?! Daca acolo scrie: mentineti populatia in jurul a 500.000.000, asta nu inseamna ca se vrea exterminarea a 90%, ci inseamna doar ca aia ar fi cifra corecta, doar ca noi am luat-o razna. Se vede ca nu suntem pregatiti sa primim acel mesaj, sa-l asimilam, drept dovada fiind tocmai faptul ca il consideram a fi periculos. Sunteti prea mult manipulati de tv sau poate chiar prin intermediul acestui link se realizeaza manipulare scriindu-se asemenea debitatii despre Georgia Guidestone. Cati din Romania stiu la ora actuala ca la Rosia Montana se afla de fapt uraniu, ci nu aur? Asa si cu Guidestones, daca americanii nu stiu de existenta acestuia, insemana ca au stat pe skype, twitter si alte prostii, nu ca le e frica sa vbeasca sau altceva. De ce s-ar construi de catre noua ordine mondiala, de ce n-ar tine ei secret, sa lucreze din umbra? C'mon, eu zic ca televiziunile sunt fortate sa nu divulge nimic despre aceste pietre, decat atunci cand se va fi construit o barfa destul de credibila si usor de intors lumea impotriva acestui subiect . Cat despre crestinism, cine spune ca e bun, eu vin sa il contrazic: crestinul nu e crestin prin faptul ca se duce la biserica sau crede in treime, oamenii au nevoie mai intai sa-si iubeasca pamantul de sub picioare, sa iubeasca libertatea, sa stea neingramadit, nu cum s-a ajuns astazi: crestini cu numele si atat, sclavi ai banului, materialului, nervosi, razbunatori, uraciosi, dezbinati si invrajbiti, anosti si pesimisti, manipulati si inrobiti ai muncii; sa iubesti natura si oamenii, sa se restabileasca echilibrul este tot ce ne-am putea dori mai mult, si iata ca pana si acest icnet, acest ecou, aceste mesaje, au reverberatii atat de intotocheate, suntem prea paranoici, nici nu mai stim cum sa reactionam cand cineva vine cu o solutie personala, originala: o fi terorist, o fi fanatic, o fi drogat, o fi noua ordine mondiala. Rahat, inainte de noua ordine mondiala de care va tot temeti, nu va atinge cu nimic cat va arde baselu, plus premierul, plus primarul, plus ministrii, plus asociatia de locatari, apaterm, electrica, taxele + vama, tva-ul, politia [teroare psihologica], amenzile, restrictiile de orice fel si limitarea la VIATA prin limitarea banilor pt medicamente, otravirea aerului, apei, alimentelor si a conditiilor de viata!

      Anonim spunea...

      Acest comentariu vădește corect realizarea scopului propus de N.O.M.Pe 'ghiolban' îl doare doar la burta , dar nu știe ca aceasta i se trage de aici. R...naiv nu pricepe ce scrie , deoarece nu e pe subiect . Se ,bate. singur!!!
      PS chiar ne extermina daca gândim așa .Treziți-vă.