miercuri, 16 mai 2012

Trezirea capacitatilor paranormale







Dacă te-au impresionat relatări ale unor persoane înzestrate cu calităţi extrasenzoriale precum clarviziunea, telepatia, precogniţia, capacitatea de dedublare astrală (ieşirea din corpul fizic), accesarea memoriei profunde (unde se află toate informaţiile înregistrate în viaţa de acum şi în existenţele anterioare) sau comunicarea cu fiinţe decedate, află că toate aceste aptitudini speciale le ai si tu, trebuie doar să le trezeşti! În timp ce unii oameni manifestă în mod natural astfel de calităţi (fără să le cultive în mod conştient), alte persoane muncesc ani la rândul, prin practici spirituale, ca să-şi poată accesa aceste capacităţi latente. Vrei să îţi trezeşti puterile benefice ale subconştientului şi să experimentezi fenomene precum clarviziunea, ieşirea din corpul fizic sau premoniţia, dar nu ai timp să lucrezi în direcţia asta? Practici deja o cale spirituală, dar îţi doreşti mai multe rezultate, într-un timp mai scurt? Pentru ZERO EFORT şi EFICIENŢĂ MAXIMĂ, tehnologia modernă îţi pune la dispoziţie singurul dispozitiv de trezire şi amplificare a capacităţilor extrasenzoriale latente!

Creierul – coordonatorul activităţilor fizice, psihice şi spirituale ale omului

       Cele trei ipostaze ale psihicului uman (conştient, inconştient şi subconştient) se află într-o permanentă interacţionare şi intercondiţionare. Potrivit celor mai recente studii întreprinse de oamenii de ştiinţă, fiecare stare experimentată pe oricare dintre nivelurile fiinţei umane (fizic, psihic şi spiritual) îşi găseşte proiecţia corespondentă la nivelul creierului. Aşadar, de activitatea sa, depind şi cele trei subsisteme ale psihicului uman. Orice transformare pozitivă, orice proces de vindecare, precum şi trezirea puterilor benefice ale subconştientului (accesarea planurilor spirituale înalte) se produce întâi la nivelul creierului. La fel, şi toate obiceiurile negative, comportamentele nedorite şi neputinţele cu care ne confruntăm într-un moment sau altul al vieţii îşi au sediul de cele mai multe ori în subconştient. Stimularea acestuia are ca efect apariţia unei multitudini de efecte benefice nu doar la nivel spiritual, ci şi fizic şi psihic.


Cum funcţionează MIND SYNERGY?

       Folosit de către majoritatea membrilor din cadrul MENSA (societate fondată în Oxford, Marea Britanie, cu scopul de a identifica şi a pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligenţă), Mind Synergy este denumit în alte ţări Brain Machine. Principiul său de funcţionare are la bază munca de studiu şi practică a doctorului Francis LeFebure care a demonstrat că anumite senzaţii sub forma unor puncte luminoase (fosfene) generate prin stimulare cerebrală audio-vizuală (lumină şi sunet alternant stânga/ dreapta) declanşează efecte profund benefice în întreaga structură a fiinţei umane (nivel psihic, fizic şi spiritual).

       Mind Synergy Millenium este un dispozitiv de stimulare audio-vizuală a creierului sau altfel spus de modelare a undelor cerebrale prin intermediul stimulilor luminoşi şi sonori.

Recomandări

       Pentru obţinerea efectelor specifice în sfera dinamizării şi stimulării mentale se recomandă una sau chiar două şedinţe zilnic cu MIND SYNERGY MILLENIUM folosind acelaşi program timp de 21 de zile, preferabil aceleaşi ore. Urmăriţi pentru început să realizaţi sesiuni de stimulare cerebrală folosind programele mai scurte pentru a vă acomoda simţurile şi programe de relaxare. După o sesiune de 3 săptămâni în care v-aţi convins că nu există blocaje majore, că nu apar purificări incomode puteţi aborda programe mai puternice. Efectele obţinute în urma unei şedinţe nu se termină odată cu încheierea stimulării. Reverberaţiile produse în undele cerebrale durează săptămâni şi chiar luni de zile cu amplificări şi diminuări care depind de schemele mentale şi de ritmurile de funcţionare ale fiecărui utilizator.

Ce efecte apar cu Mind Synergy?

       Considerăm că ţine de bun simţ să specificăm faptul că rezultatele care apar depind de perseverenţa şi seriozitatea acordată şedinţelor cu acest dispozitiv de stimulare cerebrală. Efectele care apar sunt eminamente benefice şi profunde, dar manifestarea lor se datorează lucrului zi de zi cu Mind Synergy. De asemenea, fiecare om este unic şi fiecare organism răspunde în mod diferit la aceeaşi stimuli. Din mărturiile pe care utilizatorii ni le-au oferit, am constat că şi în practica, la fel ca şi în teorie, efectele stimularii cerebrale audio-vizuale se manifestă mai repede la unele persoane, în timp ce la alţi oameni ele nu sunt vizibile din primele zile. Oricum, schimbări benefice se produc în fiecare caz. Dacă este corect folosit, MIND SYNERGY MILLENIUM poate da mari satisfacţii persoanei care-l utilizează ducând la manifestarea următoarelor efecte, în funcţie de programul de stimulare, de aspiraţiile utilizatorului şi de seriozitatea abordării unei şedinţe de lucru:

· Viziuni
Luminile compuse ale ochelarilor lui Mind Synergy produc efecte luminoase în haosul vizual generând o multitudine de culori şi forme datorită frecvenţelor şi programelor alese riguros. Câteodată în vidul mental apar chiar halucinaţii hipnagogice care sunt veritabile viziuni. Bineînţeles, legătura cu fenomenele mistice este evidentă.
· Relaxare
Este efectul care apare cel mai des. Această relaxare este spontană şi pentru un subiect obişnuit ea este mai profundă decât relaxarea obţinută prin orice altă metodă.
· Idei inspirate
Experienţele noastre au arătat că ele sunt în legătură cu fenomene de ordin mistic şi sunt însoţite întotdeauna de o senzaţie de revelaţie.
· Euforie
Experienţa este întotdeauna agreabilă şi creează o stare de bucurie foarte specială.
· Eliminarea tulburărilor legate de fluxul zilnic al vieţii cotidiene
· Stimularea capacităţilor de relaxare şi refacere ale organismului
· Eliminarea insomniei şi ameliorarea somnului
· Refacere şi regenerare psihomentală
· Normalizarea activităţii creierului în special în ceea ce priveşte ciclul activităţii emisferelor cerebrale
· Învăţare rapidă
- Creşterea puterii de învăţare
- Stimularea proceselor memoriei
- Stimularea creativităţii ştiinţifice şi artistice
- Trezirea şi amplificarea disponibilităţilor superioare
- Meditaţie
- Trezirea intuiţiei
- Amplificarea capacităţii de concentrare mentală şi a lucidităţii
- Trezirea şi dezvoltarea puterii de vizualizare
· Stimularea capacităţilor mentale latente
- clarviziune
- telepatie
- precogniţie
· Trezirea şi amplificarea puterilor benefice ale subconştientului
· Amplificarea capacităţilor de proiecţie astrală, de visare conştientă
 
Mai multe detalii despre cum functioneaza si ce alte rezultate se mai obtin cu MIND SYNERGY se gasesc in manualul de utilizare care insoteste dispozitivul.  

Atentie!  Contraindicaţii
Se interzice în mod ferm folosirea acestui dispozitiv în cazul bolilor de inimă, epilepsiei, sindromului discordant (schizofrenie) şi în cazul altor boli psihice grave (în tratamentul cărora se folosesc neuroleptice). Cumpărarea acestui aparat presupune că dumneavoastră aţi luat cunoştinţă de acest fapt şi că vă asumaţi întreaga răspundere pentru modul în care îl folosiţi.


Mai multe informatii despre acest aparat cat si despre alte tehnologii pentru protectie psihica, gasiti AICI

6 comentarii:

Ana Maria spunea...

Salutari de la Bucuresti! Da-mi un semn cand poti pe tel! Mi-e dor de tine..

Adina Amironesei spunea...

Ti-am scris un mesaj acum ceva timp si ma gandesc ca a ajuns in spam odata ce nu am primit nici un raspuns. Sa-l mai trimit o data?
Poate imi scrii tu iar eu sa-ti dau un reply. Multumesc anticipat pentru raspuns. :)

AMIRA spunea...

@ Adina
N-am primit niciun mesaj de la tine. Trimite-mi-l inca o data pe una dintre adresele de mail pe care le gasesti pe blog.

O seara placuta!

Adina Amironesei spunea...

Buna seara,
Tocmai ti-am trimis un mail, m-am gandit sa te anunt ca sa nu se rataceasca iar :)
Seara frumoasa >:D<

Anonim spunea...

Parintele Iustin Parvu spovedeste si acum?
Eu stiam ca este f. bolnav!
Va rog mult de tot sa-mi raspundeti!
ADRESA MEA:lly_bruely@yahoo.com
Va multumesc!

Magie alba spunea...

De ce oare credem ca daca ne conectam la niste fire suntem mai inzestrati decat ne-a lasat Cel de Sus? Avem in noi tot ce ne trebuie trebuie doar sa le descoperim si sa le folosim.