vineri, 9 decembrie 2011

NOUA VIETIAti  auzit spunandu-se ca "pisica are noua vieti". Concept foarte vechi, transmis din generatie in generatie. Se pare ca si noi, oamenii, avem noua vieti. Reverendul Myers, a fost preocupat de  astrologie si  a efectuat cercetari aprofundate, timp de 21 de ani  pe un numar de peste 10.000  de oameni si a ajuns la descoperiri fenomenale. Este legat de teoria vietilor  anterioare. Se crede ca, daca nu va invatati lectiile cu nr. 1, veti  repeta ciclul cu nr.1 pana cand reusiti. Nu puteti trece la viata urmatoare inainte de a promova in viata anterioara. Este vorba de evolutia sufletului, in fiecare  viata. Aflati in ce stadiu de evolutie spirituala sunteti si care sunt lectiile pe care trebuie sa le invatati in aceasta viata.


Formula de calcul:

 1. Adunati ziua si luna nasterii. Apoi adaugati ultimele doua cifre ale anului nasterii.

Exemplu: 24 iulie 1967 = 2 + 4 + 7 + 67 = 80

  

2. Reduceti rezultatul la o singura cifra.


     80 = 8 + 0 = 8 

 3. Cifra 8 reprezinta a cata viata traiti acum( in exemplu nostru: a opta viata).


  

Prima viataBebelusii, sufletele tinere, sunt cei cu cifra  nr.1.  Aceasta este prima lor  experienta pe plan fizic. Fac multe greseli obisnuite, fundamentale. Pentru aceste suflete totul este nou. Acesti oameni  tin la ceea ce stiu. Par a fi copilarosi, imaturi si uneori egoisti. Unii nu  cred ca exista Dumnezeu si, mai mult decat atat, nu cred in viata de apoi. Cei aflati la prima viata nu au trasaturi de personalitate   specifice, gata dezvoltate si invata din mers. Cu cat sufletul este mai tanar, cu atat  fac mai multe greseli. Persoanele aflate la prima viata fac multe greseli. Trebuie sa depuna eforturi serioase in toate - casnicie, rolul de parinte,  luarea deciziilor corecte. Cea mai mare dificultate pentru ei este aceea de a  invata, sa nu traiasca in propria lor lume mica. Trebuie sa invete sa ia  initiativa. Trebuie, de asemenea, sa se straduieasca mai mult sa inteleaga  mecanismele de functionare a relatiilor si sa fie mai deschisi spre  intelepciunea spirituala. Au nevoie sa afle de unde vin si sa dobandeasca  credinta in Dumnezeu.


A doua viataAceste persoane traiesc pentru a-si imbunatati relatiile, dar nu doar cele de natura romantica. Vor incerca orice cel putin o data si invata ca  au nevoie de alti oameni pentru a supravietui. Trebuie sa invete cum  functioneaza relatiile, precum si semnificatia lor si importanta faptului de  a avea familie, prieteni, parinti si parteneri. Oamenii din viata a doua au o  puternica credinta in Dumnezeu, pentru ca asta a trebuit sa invete in viata  anterioara. Provocarile lor majore sunt sa fie toleranti, sa-i aprecieze pe  ceilalti si sa iubeasca.


A treia viataAcesti oameni sunt precauti, le plac traditia, aranjarea in forma si  structura. De obicei, se bucura de bunastare financiara. Sunt oamenii cei mai  alesi, care cresc in sanul unei comunitati si nu o parasesc niciodata. Acestia evita aventurile riscante si nu vor sa incerce nimic New Age. Cred in  Dumnezeu, dar nu au o credinta covarsitoare. Tind sa fie soti buni, sunt  puternic orientati spre familie si sunt parteneri si prieteni loiali. Provocarea cu care se confrunta consta in a avea mai multa incredere in ei insisi si a trece dincolo de ceea ce este considerat sigur si garantat.

A patra viata Oamenii aflati la a patra viata, sunt rareori conventionali fata de familie si parteneri. Sunt o imbinare intre cei aflati la a treia viata si  cei aflati la a cincea. S-au nascut cu anumite teluri, pe care doresc sa le  atinga. Au tendinta de a fi precauti, precum cei aflati la a treia viata,  dar, cel putin, pun la indoiala si cerceteaza misterele vietii. In ceea ce  priveste dragostea, le place sa-si gaseasca un partener, sa se aseze  la casa lor si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti . Cei mai multi  din cei aflati la a patra viata au parteneri predestinati. Sunt suflete care  accepta sa se intoarca , pentru a se casatori, cu o anumita persoana dintr-o  viata anterioara. Relatiile sunt de obicei, de durata. Mai mult decat oricare  altii, cei aflati la a patra viata au sanse mari de a apela la terapie,  pentru a-si rezolva problemele. Vor pierde cateva dintre oportunitatile, pe  care le ofera viata, pentru ca nu-si asuma destule riscuri. Totusi, uneori,  cei aflati la a patra viata pot fi foarte imprevizibili. 

   

A cincea viata Nascuti cu o lista de lucruri pe care vor sa le faca pe plan fizic, cei aflati la a cincea viata, sunt entuziasmati, de faptul ca traiesc. Sunt mai  visatori, cu planuri mari. S-au nascut cu o lista uriasa de lucruri, pe care  vor sa le traisca si sa le implineasca, in aceasta viata, inainte de a muri. Au noroc, dar nu sunt coplesiti de bogatii. Unii dintre ei pot fi foarte creativi si pot castiga bani, gratie propriilor inventii. Cred cu tarie in viata de apoi. Cei care isi traiesc a cincea viata, nu sunt constanti in relatiile lor. Multi dintre ei traiesc mai multe povesti amoroase, decat  media. Le place varietatea in dragoste. Multi nu se casatoresc niciodata, sau  nu au nici o relatie personala, timp de multi ani. Le place viata pe care o  duc, dar nu simt nevoia de a avea un partener. Sunt aici ca sa se distreze,  sa se joace si sa traiasca o viata palpitanta. Pentru ei, provocarea este  aceea de a nu-i rani pe ceilalti prin egoismul lor. Trebuie sa-si rezolve,  problemele legate de ego. Nu intentioneaza sa raneasca pe nimeni, dar uneori  o fac. 

  
A sasea viata


Cei aflati la a sasea viata, traiesc pentru a mosteni lumea, dar trebuie mai  intai sa inteleaga, planul fizic - nu doar pamantul, ci si corpul. Trebuie sa  invete, cum ne slujeste corpul, cum sa avem grija de el si sa il folosim la  maximum. Unii se nasc cu probleme de sanatate. Dupa ce invata ca mediul este  foarte important, pentru sanatatea lor, isi pot depasi orice boala. Daca  inteleg universul si modul de functionare a acestuia, pot implini multe  lucruri marete si, eventual, pot deveni foarte instariti. Aceasta este o  viata foarte materialista. Trebuie sa traiti o data aceasta viata, ca sa va dati seama ca nu merita traita. O puteti repeta de mai multe ori, dar, cand o  parasiti, invatati sa lasati in urma bunastarea materiala. Cei care isi  traiesc a sasea viata, sunt puternic orientati spre familie, dar trebuie sa  aleaga intre lumea materiala si familiile lor. Primesc multe rasplati  karmice, in relatiile pe care le au. Daca si-au creeat o karma pozitiva, au  parteneri iubitori. Daca si-au creeat o karma negativa, atunci relatiile sunt  dificile. Dificultatea cu care se confrunta, este aceea de a-si lasa la o parte, nevoile materialiste, astfel incat, sa poata stabili un echilibru  intre munca si relatiile personale. 


A saptea viata Aceasta este o viata plina de provocari. Este o viata karmica. Unii dintre cei care isi traiesc a saptea viata, se nasc pentru a fi complet dependenti  de societate. Este o soarta nemiloasa. Prin cercetarile desfasurate,  reverendul Cindy Myers, a descoperit ca multe persoane aflate in aziluri si  institutii similare isi traiau a saptea viata. Cei aflati la a saptea viata  sunt dependenti de ceilalti. Daca nu, atunci de obicei altii depind foarte  mult de ei. Daca  si-au creeat o karma negativa, in cele sase vieti anterioare, platesc pentru aceasta karma in a saptea viata. In comparatie cu cei care isi traiesc celelalte vieti, cei aflati la a saptea viata au cea mai accentuata tendinta de a se  gandi la sinucidere. Provocarea este aceea de a-si "duce crucea pana la  capat", in aceasta viata, pana la ultima clipa si sa plateasca cu  bunavointa toate datoriile karmice.A opta viata


A opta viata este viata banilor suficienti. Ideea este aceea de a va crea un  stil de viata mai bun si confortabil, o realitate mai placuta. Cei aflati la  a opta viata pot schimba lumea in mod grandios, pentru a modifica realitatea. Aici se afla guru si liderii spirituali. Binecuvantati financiar, multi  dintre cei aflati la a opta viata, sunt detasati in privinta relatiilor personale. Vor sa ajute lumea intreaga, sa promoveze dragostea si pacea si sa  faca schimbari majore pe plan terestru. Merg inainte pentru a raspandi  cuvantul lui Dumnezeu si de obicei au in spate banii necesari, pentru a-si  permite un astfel de stil de viata. Provocarea lor este aceea, de a-si folosi  aceasta fire spirituala, pentru binele suprem si de a sta departe de  manipulare. 


A noua viataCei aflati la a noua viata, sunt fericiti, dar vietile lor tind sa fie considerate, foarte triste, de catre ceilalti. Sunt indrumati indeaproape  de Dumnezeu. Daca va aflati la a noua viata, nu sunteti malitiosi, nu doriti  raul nimanui si nu puteti face nici o greseala sau nici un rau foarte mare. Daca fac ceva necinstit, sunt prinsi de fiecare data. Dumnezeu ii obliga pe acesti oameni, sa se comporte asa cum trebuie. Daca mint, sunt prinsi. Daca  fura, merg la inchisoare. Deoarece aceasta este ultima viata, trebuie sa fie  pregatiti, sa plece de pe pamant, fara pacate prea mari. Nu   detin  niciodata prea multe, nu par a aduna prea multe si nu au noroc, din punct de  vedere financiar. Dumnezeu face toate acestea, pentru a fi mai usor sa  paraseasca, planul fizic. Au mai putine lucruri, de care trebuie sa se  desparta. De  asemenea, sufera de boli fizice. Nu se simt, de obicei, confortabil in  trupurile lor si par a purta poveri suplimentare. Acest fapt ii ajuta, de  asemenea, sa se desparta de aceasta viata, fara a privi inapoi. Cei aflati la  a noua viata, par a avea relatii proaste, pentru ca atrag sufletele mai  tinere, pe care trebuie sa le invete. Provocarea lor este aceea, de a-si  pastra natura spirituala, si de a nu-si pierde credinta, indiferent cat de  multe dificultati par a infrunta.

Un comentariu:

Tony spunea...

Foarte interesant articolul dar lasa semne de intrebare...ar prinde bine si niste argumente care sa demonstreze.