vineri, 16 iulie 2010

Convergenta Constienta 17-18 iulie 2010


 
Pregatirile pentru promovarea Convergentei Constiente din 17-18 iulie 2010 au inceput deja. Desi  va fi necesar sprijinul si colaborarea activa a unui mare numar de oameni, bulgarele de zapada a inceput sa se rostogoleasca. E foarte posibil ca el va deveni un eveniment ce va influenta calea urmata de civilizatia noastra, prin stabilirea intentiei de a manifesta constienta unimii la scara mare, in concordanta cu al noualea val din Calendarele Mayase. Prin urmare, as dori sa-mi impartasesc  viziunea privind Convergenta Constienta si ce anume ar putea infaptui aceasta, intr-un articol care nu contine prea multe amanunte de ordin tehnic.


De-a lungul timpului, incepand cu Convergenta Armonica din august 1987, si poate chiar mai inainte de ea, un numar tot mai mare de oameni – si nu doar cativa mistici alesi – au ajuns sa cunoasca nemijlocit stari de unime cu toate lucrurile si o orientare plina de sens in propria lor viata. Insa, chiar daca uneori astfel de experiente ar fi putut fi iluminatoare sau extatice, ele nu au reusit sa modifice modul in care lumea noastra functioneaza, in general. Desi s-ar putea sa nu ne surprinda acest fapt, nu exista realmente nici un motiv ca el ar trebui considerat drept o supozitie luata drept buna. Astfel de experiente, ce apar uneori ca urmare a practicilor spirituale, au fost in mod clar incompatibile atat cu conceptia preponderent materialista despre lume, cat si cu cei care considera Divinitatea ca pe ceva separat de noi insine. Un numar tot mai mare de oameni au ajuns astfel sa cunoasca, in mod direct, ca unele “energii” mai inalte decat ei insisi lucreaza ca sa le aduca calauzire. In limbajul nostru obisnuit, discutam despre unele lucruri ce au fost "menite sa se intample" si despre alte lucruri ce "nu au fost menite sa se intample." Aceasta experienta directa a energiilor calauzitoare este un sentiment trait relativ recent de civilizatia noastra. El se intensifica, de asemenea, pe masura ce creste frecventa schimbarilor dintre energiile caracteristice calendarului, in timp ce ne apropiem de incheierea calendarelor mayase. E ca si cand, prin cresterea acestei frecvente, planul cosmic ne chema sa ne trezim si sa intelegem ca ne aflam aici dintr-o ratiune anume si ca universul are un plan de perspectiva. Aceasta trezire continua a generat o perceptie extrem de raspandita cum ca sfarsitul Calendarelor Mayase va aduce o “transformare a  constiintei".
 

Astfel de experiente sunt intelese, desigur, intr-o multitudine de moduri diferite, uneori fiind legate de o interventie divina sau de astrologie, in functie de individ. Totusi, ele par sa insinueze intotdeauna faptul ca universul are un tel mai inalt. Perceperea unei orientari atat de intentionate, ar putea fi cel mai mic numitor comun pentru cei ce vor alege sa participe la Convergenta Constienta. In ce ma priveste, am ajuns sa inteleg ce anume e "menit" si ce "nu e menit" sa se petreaca, in primul rand din perspectiva ampla oferita de Calendarele Mayase, pur si simplu datorita nenumaratelor dovezi stiintifice care demonstreaza ca energiile pe care aceste calendare le descriu, au antrenat evolutia in toate aspectele ei, de la inceputul timpului.


In paralel cu inmultirea experientelor de calauzire traite de indivizi, au existat si  numeroase initiative de a organiza, in zile speciale, meditatii sau alte evenimente internationale de natura spirituala, care se concentreaza pe o cauza constructiva, cum ar fi pacea. In orice caz, ceea ce simt eu ca trebuie ca noi sa intelegem este faptul ca, in ciuda acestor experiente de unitate individuala sau colectiva, cei care le traiesc continua sa fie in mare parte fragmentati. Pana in prezent, intentia de a manifesta constiinta unimii nu a fost, totusi, ferm ancorata in lumea noastra. Perceptia avuta despre o persoana care mediteaza este aceea ca ea face acest lucru ca pe o actiune privata, ce face parte din calea sa individuala. O meditatie pentru a vindeca Pamantul este privita ca un eveniment in esenta neangajant, de o zi sau doua, dupa care lucrurile revin la “treaba, ca de obicei". In general, in societate si in mass-media ei, meditatia e prezentata ca fiind un fenomen marginal, in ciuda numarului mare de oameni care o practica. In orice caz, simt ca aceasta Convergenta Constienta va fi – si trebuie sa fie – un eveniment unic, ce reprezinta mai mult decat o noua meditatie planetara. Este vorba despre ancorarea unei intentii de a manifesta, in permanenta, constiinta unitatii.


Fragmentarea actuala, atat a indivizilor cat si a grupurilor, este un punct critic. Eu cred ca acesta este punctul in care va interveni Convergenta Constienta, ca sa aduca speranta si viziuni pentru viitor. Unul dintre motivele pentru care intentia indreptata spre constiinta unimii nu a fost inca ancorata in realitatea unanim acceptata, este acela ca evenimentele nu ar fi atins o masa critica. Simt, totusi, ca un factor si mai important a fost acela ca experientele individuale si evenimentele nu au fost intelese intotdeauna drept demersuri in cadrul unui plan temporal cosmic, ce are o orientare clara spre constiinta unimii. Lipsa unui astfel de context temporal, se poate sa fi avut consecinte cu mult mai vaste decat recunoaste cea mai mare parte a oamenilor. El a afectat nu numai rolul celor care au devenit treji, ci si o gama variata de miscari grass roots (o miscare grass roots – este condusa de constituentii unei comunitati. Termenul indica ca fondarea miscarii si grupul care o sprijina este un act natural si spontan, subliniind diferentele dintre aceasta si o miscare condusa de structurile traditionale de putere. N.tr.) ce se concentreaza pe schimbare socio-economica treptata. Daca astfel de miscari nu pot sesiza modul in care aspiratiile lor fac parte dintr-un plan temporal cosmic privind planeta, ele vor fi, la randul lor fragmentate, iar roadele lor vor fi deseori temporare sau incorporate in civilizatia dualista deja existenta.


Fragmentarea experientelor constiintei unimii si lipsa unei intentii la nivel colectiv, de a se manifesta aceasta constiinta, au prin urmare consecinte mari, mult mai mari decat ar tinde sa creada majoritatea oamenilor. Ele influenteaza un numar foarte mare de organizatii si proiecte ce au potentialul de a fi benefice planetei noastre, deoarece acestea si miscarile sociale pe care le-au initiat, exista fara un context temporal. Asadar, toate miscarile similare ce intentioneaza sa materializeze o lume a constiintei unimii ar putea beneficia de pe urma participarii lor la Convergenta Constienta, tocmai pentru ca aceasta ofera un astfel de cadru temporal. De aici, mai reiese si un interes al puterilor aflate la conducere de a suprima informatii despre Calendarul Mayas, informatii ce-ar putea servi drept inspiratie si incurajare pentru cei ce doresc o noua orientare pentru civilizatia noastra.


Mass-media oficiala - incluzand insa, nelimitandu- se la Hollywood - a facut o reclama zgomotoasa unei perspective distorsionate asupra Calendarului Mayas -  o simpla data din viitor, in care e de asteptat sa se intample ceva dramatic. In aceasta interpretare, e aproape irelevant daca aceasta schimbare este privita ca fiind constructiva sau distructiva, de vreme ce, mai intai de toate, o asemenea perspectiva este atat de total incompatibila cu Calendarul Mayas. Prin urmare, mesajul transmis de mass-media a fost: "Nu va asumati responsibilitatea pentru co-crearea viitorului! Doar asteptati si priviti!" Nimic nu ar putea fi mai departe de perspectiva mayasa – si de adevar – decat obsesia unei singure zile din viitor, in care e de presupus ca ceva sa ne pice, pur si simplu, din cer. Calendarul Mayas descrie procese, procese ce au continuat sa se desfasoare de la inceputul timpului si care, treapta dupa treapta, au inaltat fiintele umane spre structuri mai avansate ale constiintei. Ca parte integranta din aceste procese, omenirea se indreapta acum spre initierea unui nou proces, cel de-al noualea val, menit sa ne conduca intr-un loc al constiintei unimii, in care nu am mai fost vreodata inainte. Prin urmare, solutiile din trecut nu sunt foarte potrivite ca sa mai fie aplicate, astfel incat ni se cere sa dezvoltam un nivel nou de creativitate.


Calendarele Mayase  au ajuns sa fie intelese intr-un mod ce ne priveaza de putere, in loc sa fie intelese ca niste instrumente de ghidare pentru transfomare pozitiva la nivel spiritual si social. Motivul principal al acestei intelegeri eronate este ca nu e cunoscut, in general, faptul ca nu exista doar un calendar, si ca, de fapt, exista noua calendare, ce sunt pe punctul de a se incheia simultan. Fiecare dintre aceste calendare descrie un val al miscarii de evolutie, iar cel de-al noualea dintre acestea este cel desemnat sa aduca constiinta unimii, care reprezinta speranta actuala a omenirii, intrucat el asigura un punct de plecare necesar pentru nasterea unei noi lumi. Totusi, daca nu exista o intentie colectiva si constienta, care sa sustina cu fermitate acest al noualea val, care e probabilitatea ca aceasta sa se materializeze? Unii ar putea chiar intreba daca fara a avea o astfel de intentie, de a manifesta constiinta unimii, oricine are motiv sa se planga daca nu se produce? Ca sa facem sa se produca acest lucru trebuie sa ne aliniem in timp cu acest calendar, altminteri, cred ca ne vom pierde puterea de a influenta cursul evenimentelor. Convergenta Constienta este stabilita de asa maniera, incat ne vom putea pregati dinainte pentru energiile ce urmeaza sa vina si, astfel, sa ne putem acorda cu ele. Spre deosebire de Convergenta Armonica din 1987, care a fost un eveniment relativ spontan, eu, unul, cred ca aceasta Convergenta Constienta din 2010, datorita vitezei  actuale a timpului - care e foarte mare - vom trebui sa fim uniti printr-o intentie comuna, ca sa putem produce o schimbare. Pe masura ce ne apropiem de manifestarea simultana a celor noua valuri, vor exista intrepatrunderi complexe ale valurilor, prin care ar fi greu sa ne miscam, fara o astfel de intentie comuna.


Viziunea mea pentru Convergenta Constienta este aceea ca ea va fi un eveniment care ii va ajuta pe oameni sa scape de fragmentarea si constrangerile curente, si care ne va inlesni sa co-creem viitorul, mai ales pentru ca, la ora actuala, multe din structurile consacrate ale societatii s-ar putea sa se naruie. Cu iminenta constiinta a unimii, multe lucruri care nu sunt compatibile cu ea devin, in realitate, vizibile intr-o noua lumina. Un numar tot mai mare de oameni isi pierd credinta in biserici ( Irlanda si SUA), moschei ( Iran),  precum si in bancheri si politicieni (pretutindeni) , si atat de multe lucruri din modul anterior de functionare a lumii ar putea fi rasturnate. Prin urmare, devine din ce in ce mai important sa stabilim o intentie de manifestare a constiintei unimii, drept fundament pentru solutii inedite. Oricum, eu nu cred ca aceasta Convergenta Constienta este pentru aceia care se cearta cu ei insisi, aratand cu degetul si criticand toate aspectele negative ale lumii noastre actuale si ale sistemelor ei de guvernare. Mai degraba, este pentru aceia care-si doresc sa creeze o intentie mai constructiva, sa o  ancoreze total si sa o materializeze in lume.


Astfel, o intentie de manifestare a constiintei unimii nu ne serveste doar ca sa ne calauzeasca - pe noi sau dezvoltarea noastra individuala - , ci ea se refera si la posibilitatea ca ar putea indruma, in general, civilizatia noastra. O astfel de intentie impartasita la nivel colectiv, detinuta de o masa critica de oameni, ar putea incepe sa aiba o viata de sine statatoare si sa dea o orientare unei varietati mari de proiecte. Daca e sa se intample acest lucru, este deosebit de hotarator ca intentia  sa fie mentinuta cu autenticitate, si nu sa provina din dorinta de a da bine in ochii nostri, in cei ai prietenilor, profesorilor sau maestrilor nostri. Doar o intentie impartasita in mod autentic, de o masa critica de indivizi suverani, ar putea juca un rol constructiv in co-crearea viitorului nostru. Prin urmare, inseamna ca aceasta Convergenta Constienta este pentru oamenii care sunt constienti de intentiile lor.


Constiinta unimii nu inseamna conformism, sau ca toti sunt fasonati dupa aceeasi forma ca sa gandeasca si sa arate identic. Mai degraba, constiinta unimii va genera o lume care este exact opusul conformistului. Deoarece constiinta unimii inseamna transcenderea dualitatilor de  judecare si a mentalitatii inerente de a domina, generate de valurile mai joase; ea are in vedere o varietate mult mai larga de puncte de vedere si stiluri de viata, decat inainte. Astfel, Convergenta Constienta se refera la reunirea, convergenta oamenilor din multe si diferite straturi sociale, avand pregatiri si puncte de vedere foarte diferite, pentru a exprima si a avea experienta unei intentii comune pentru viitor.


Cele doua zile initiale, 17 si 18 iulie 2010, ar putea fi zile ale experientelor individuale de trezire, cat si ale unei expresii colective cu privire la un nou angajament de a te inalta pana la cel mai inalt nivel al Calendarului Mayas si de a co-crea o lume cu adevarat intemeiata pe pace. Eu unul, in orice caz, nu cred ca ascensiunea neintrerupta va fi usoara si nimeni nu stie cu exactitate cat timp va dura pana ce se stabilizeaza noua lume, intemeiata pe aceasta noua constiinta. Totusi, mai stiu ca doar cu ajutorul unei intentii comune, aliniate planului cosmic, exista vreo speranta justa pentru vreun viitor. Convergenta Constienta este legata, prin urmare, si de repunerea Calendarului Mayas la locul ce i se cuvine, acela de ghid pe calea comuna spre o lume bazata pe constiinta unimii. In aceste vremuri de schimbare impresionanta, devine tot mai important sa avem o intentie puternic ancorata, cu care sa fim in legatura, pe masura ce ne apropiem de incheierea completa a celor noua calendare. Cred ca doar o astfel de intentie, care sa existe la nivelul civilizatiei noastre, poate fi de folos ca sa ne ofere indrumare intr-o perioada de timp in care este foarte posibil ca vechile structuri sociale sa se destrama. Profetiile Hopi, de pilda, ne indeamna sa ne reumim si sa fim buni unii cu altii. Ei ne aduc la cunostinta faptul ca vremea lupului singuratic s-a incheiat. Putem supravietui doar daca cooperam in vederea atingerii telurilor comune. Acest lucru ii este clar si oricarui crestin credincios.


Multi oameni inteleg ca va exista o necesitate de a re-crea civilizatia noastra in viitor, de parca seria de dezastre naturale nu le-ar fi spus ca acestea s-ar putea sa fi ajuns, acum, la punctul terminus. Ca sa iesim din aceasta fundatura, multi sugereaza schimbari profunde in sistemul nostru economic si social actual, pentru ca omenirea sa supravietuiasca intr-o lume mai buna. Aceasta implica si Convergenta Constienta, drept un eveniment de a lucra in retea, intr-un sens foarte amplu. Daca Convergenta Constienta poate reuni oameni ce vor sa cunoasca aceasta noua orientare, iar acestia traiesc aceasta experienta, ei vor fi atunci sustinuti de energiile planului cosmic. Atunci, voi spune ca viziunea mea pentru acest eveniment va fi fost implinita. Si, tot in viziunea mea se inscrie si faptul ca milioane de oameni isi vor impartasi propriile viziuni, intemeiate pe aceasta intentie comuna de manifestare a constiintei unimii. Pregatirile pentru cel de-al noualea val vor ingadui ca multe aspiratii constructive sa fie ancorate intr-un proces plin de semnificatie. In clipa in care milioane de oameni declara ca exista o menire mai inalta pentru aceasta planeta - decat cea de a dispare in urma unei serii de dezastre - , in clipa aceea, eu cred ca providenta va incepe sa actioneze. Atunci cand milioane de oameni isi explica unii altora ca si ei vad o menire mai inalta in viata, si intentioneaza sa o manifeste impreuna, atunci, un pas semnificativ spre implinirea planului cosmic va fi fost facut.

Carl Johan Calleman, 5 Jaguar.
Stockholm , 27 martie 2010, 5 Ahau


Misiunea Convergentei Constiente este sa reuneasca oamenii care nutresc intentia comuna de a atinge o masa critica de energie armonioasa, care sa sustina reconcilierea launtrica si cea exterioara. Ne reunim, in spiritul unitatii, ca sa vindecam ranile ce ne separa, ca sa aplanam conflictele ce ne divid, ca sa insufletim idei si actiuni care sa exprime unimea noastra, ca sa ne reunim in inima si minte, pentru a intampina cu bucurie nasterea unei noi lumi.  Un val de unime creste, pe masura ce ne apropiem de ziua Ceremoniei Convergentei Constiente, din 17 si 18 iulie. Acest weekend va reprezenta convergenta si punctul de lansare pentru exprimarea constiintei unimii in lunile şi anii ce urmeaza, pe masura ce intampinam in mod pro-activ, si ne co-creem noua lume. Va rugam sa vizitati pagina The Conscious Convergence Group  ca sa vedeti numeroasele evenimente unice ce vor fi organizate in intreaga lume pentru acest program. Odata ce v-ati alaturat grupului, puteti forma un sub-grup ca sa va enumerati propriile evenimente, ce vor fi postate atat in pagina de grup principala, cat si pe pagina evenimentelor de  pe pagina Pasiune comuna. Informatii suplimentare privind programul Convergentei Constiente sunt oferite membrilor pe pagina noastra gratuita Announcement List.


Convergenta Constienta este o activitate de colaborare la nivel planetar a indivizilor si organizatiilor, al caror tel este sa stabileasca intentia pentru, si sa demonstreze infaptuirea constiintei unimii, atat la nivel individual cat si in cadrul comunitatilor din intreaga lume. Toate traditiile de intelepciune si credinta sunt invitate sa se alature si sa contribuie la exprimarea modului in care noi, ca specie aflata in evolutie, putem transcende granitele si ideologiile depasite, pentru a putea implini un destin cu mult mai maret decat ne-ar putea indica istoria. 


Arborele Cosmic al Vietii -  Carl Calleman


Ceremonia pentru re-crearea Arborelui Cosmic al Vietii: aproape in mod universal, culturile stravechi de pe planeta noastra au respectat cele Patru Directii Sacre. Un exemplu bine cunoscut il constituie ceremonialul Medicine Wheel (instrument de ceremonial reprezentat de un cerc sacru; N.tr.),  practicat de indienii nativi din America de  Nord, in timp ce conceptul celor patru ingeri pazitori ai celor patru directii cardinale era impartasit, de exemplu, de traditia chineza, budista si iudeo-crestina. Arborele Vietii (Axa Polara) era adesea vazut drept centrul si obarsia diferitelor energii ale celor patru directii, fiind profund legat de constiinta planetei noastre si de evolutia ei. La Convergenta Constienta, oamenii se vor reuni, printre multe alte locuri, in Vest (Inteleptii mayasi), in Nord (Scandinavia) , in Est (Singapore si Bali, Convergenta chinezo-hindusa) si in Sud (Africa de Sud, inclusiv reprezentanti ai poporului San - cea mai veche cultura de pe planeta), in actiuni practice ce asigura cadrul general pentru ceremoniile planetare, care sa cinsteasca cele patru directii. Cat timp oamenii se vor reuni in cateva locatii din Hawai, inca mai asteptam participanti in Gabon sau in alte zone din Africa Centrala.  Prin reuniunile oamenilor in cele patru directii, Convergenta Constienta ofera posibilitatea conectarii cu celelalte ceremonii (ce au loc in toate cele patru directii), ca pe o modalitate de a readuce la viata Arborele Vietii.


Avand la baza intentia de a demonstra constiinta unimii, ar trebui ca pretutindeni, meditatia sa constituie o parte din Convergenta Constienta, participantii intreband Divinitatea (inteligenta mai inalta): “Ce trebuie sa fac ca sa contribui la manifestarea constiintei unimii?”, sau “ Ce pot face ca sa slujesc la materializarea planului cosmic?” Convergenta Constienta este doar inceputul, iar cei care-si stabilesc intentia ar trebui ca, dupa acest eveniment, sa-si puna zi de zi aceste intrebari si sa actioneze in concordanta cu raspunsurile pe care le primesc. Convergenta Constienta este ca o tabara de baza pentru aceia care aleg ca, in timpurile ce urmeaza, sa devina co-creatori ai planului cosmic. Acest lucru se va intampla in rezonanta cu Arborela Cosmic al Vietii. Cereti si vi se va, insa trebuie ca noi sa cerem o transformare in directia constiintei unimii, ca sa o vedem infaptuindu- se. 
 

Intentia Comuna a Convergentei Constiente
 

“Eu, ca fiinta suverana, ma unesc cu Tot Ceea Ce Este pentru a invoca prezenta echilibrului si a unitatii, din mine si din lumea noastra. Eu sunt prezenta constienta a armoniei si reconcilierii, si sunt recunoscator pentru intregirea pe care o aduc in fiecare clipa. Si asa sa fie.”


Aceasta colaborare planetara ne pregateste pentru al Noualea Val de evolutie a constiintei, dupa cum arata Calendarul Mayas, un sistem dezvoltat de o civilizatie straveche si respectata. Inteleptii mayasi ne invita sa ne aliniem cu planul divin privind cea mai grandioasa realizare a omenirii, si sa recunoastem faptul ca “suntem una cu totii, asemenea degetelor de la mana.” – Marele Intelept Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj , "Lupul Hoinar”. La nivel local si planetar, activitatile de stabilire a intentiei, meditatiile si rugaciunile vor fi sincronizate in lunile ce preced si urmeaza programului principal, din 17 si 18 iulie 2010.


Despre Pasiunea Comuna


Pasiunea Comuna este o lucrare de cooperare sociala la nivel planetar a indivizilor si comunitatilor care impartasesc compasiunea, ca pe o pasiune comuna. Misiunea lor este sa creeze armonie la nivel social si de mediu inconjurator, prin actiuni de constiinta colectivă bazate pe stiinta. Pasiunea Comuna primeste persoane si organizatii din toate domeniile vietii, care sa ne ajute sa ne indeplinim viziunea comuna. Pentru mai multe infomatii vizitati: http://commonpassion.org/
 
 
Sursa: http://www.mayanmaj ix.com/cc_ event.pdf  via Editura For You. Traducere de Diana Stefani (www.nlpedgenow. com)
 
 
Cititi si articolul din 24 martie 2010: Convergenta Constiintei

5 comentarii:

Adrian Campean spunea...

neata,se stie cumva si ora unei meditatii globale pe 17 si 18?

AMIRA spunea...

@Adi

CEREMONIA DE DESCHIDERE incepe cu un proces de curatare si purificare:

Sambata, 17 iulie 2010

Un program de 2 ore, care incepe la 7 dimineata (Ora Pacificului) , la 16:00 in Europa Centrala, la 23:00 in Tokio. Acest program se va concentra pe eliberare, purificare, iertare, detasare de ce e invechit, intampinarea a ceea ce e nou si demararea unui nou inceput, intemeiat pe constiita unimii.

CEREMONIA ARBORELUI VIETII: o invitatie energica pentru armonie si unitate in Arborele Vietii

Duminica, 18 Iulie 2010

Un program de 2 ore, incepand la 7 a.m. (Ora Pacificului) , la 16:00 in Europa centrala, la 23:00 in Tokyo. Acest program se va concentra pe renasterea noastra in constiinta unimii, activand la nivel colectiv Arborele Cosmic al Vietii, eveniment la care participa oameni din cele 4 colturi ale Pamantului. Activitatile ceremoniei vor include conectarea cu elementele, cu cele 4 directii, o meditatie planetara, tacere si procese puternice de stabilire a intentiei.


Puteti vizita pagina "The Conscious Convergence Group" ca sa vedeti numeroasele evenimente unice ce vor fi organizate in intreaga lume pentru acest program. O data ce v-ati alaturat grupului, puteti forma un sub-grup ca sa va enumerati propriile evenimente, ce vor fi postate atat in pagina de grup principala, cat si pe pagina evenimentelor de pe pagina Pasiune comuna. Informatii suplimentare privind programul Convergentei Constiente sunt oferite membrilor pe pagina noastra gratuita "Announcement List" sursa: Editura For You

Voi reveni cu detalii in cursul zilei de astazi.

Mica spunea...

Ca sa ne rugam si noi natia romana pentru binele acestei tari si o viata mai buna urmasilor nostri nu
putem initia ceva?

AMIRA spunea...

@Mica

Au fost initiate si meditatii pentru romani si tara noastra.

Unknown spunea...

este o intrebare sau afirmatie,daca este afirmatie atunci unde anume?