luni, 18 ianuarie 2010

Minciuni, adevaruri spuse pe jumatate si manipulari

Mesaj de la Hathori, primit de Tom Kenyon
10 august 2009


Dorim să vă vorbim despre perioada periculoasă şi nesigură în care intraţi acum. Am mai vorbit despre asta în ultimul mesaj trimis, referitor la Nodurile de Haos. Din perspectiva noastră, vă apropiaţi de manifestările unui astfel de haos.
Există mai multe motive, pe care dorim să le studiem. Dar, în primul rând dorim să ne exprimăm încrederea noastră în suveranitatea conştiinţei umane. Noi credem că puteţi, ca indivizi şi colectiv, să vă modificaţi destinul, pe măsura ce se desfăşoară în faţa voastră.
De aceea, acest mesaj nu este o condamnare, ci o chemare către prezenţă şi măiestrie spirituală.


Din punctul nostru de vedere, virusul H1N1, numit şi virusul „gripei porcine”, a fost creat genetic. Nu este o mutaţie naturală. Este o încercare conştientă a forţelor ascunse din spatele guvernelor voastre de a vă controla şi manipula. Este un experiment social, cu consecinţe groaznice, dacă reuşeşte.
Minciunile, adevărurile spuse pe jumătate şi manipulările informaţiilor referitoare la acest virus sunt foarte întortocheate. Dar, indiferent de rezultat, ne este clar că a fost iniţiat de conştiinţa umană. Şi ne este de asemenea clar că poate fi distrus doar de conştiinţa umană.
 Frica de a supravieţui este una dintre cele mai puternice tactici folosite pentru a manipula, iar aceste forţe ale întunericului ar folosi toate mijloacele aflate la dispoziţia lor, pentru a se asigura că frica va creşte în următoarele luni (mai puţin ani).
Ca maeştrii spirituali, sarcina voastră este să transcendeţi acest control colectiv al minţii si să vă găsiţi propria cale prin haosul care va rezulta. Nu există îndrumări specifice cum să faceţi asta. Depinde de voi şi de propria voastră capacitate de discernământ. Din punctul nostru de vedere, va părea ca şi cum se sfâşie ţesătura conştiinţei voastre sociale.
Există cei ce vor sta de partea fricii şi vor insista să se ia măsuri radicale, inclusiv, dar nefiind limitate la, vaccinări. Fiecare dintre voi trebuie să ia propriile hotărâri referitor la asta, pentru că sunteţi cei ce trăiesc în corpuri şi voi veţi fi cei mai afectaţi.
Din punctul nostru de vedere, privim aceste vaccinări ca fiind foarte suspecte. Sunt contaminate. Nu vă vor proteja. De fapt, vor ataca sănătatea multora şi conţin dispozitive brute de control al minţii, create de un domeniu ştiinţific aflat abia la început de drum, numit „nano tehnologie”.
Din nou, nu putem şi nu vă vom da un sfat în ceea ce să faceţi sau să nu faceţi în această situaţie. Este alegerea voastră liberă. Noi doar vă spunem cum vedem situaţia.


Problemele voastre economice nu s-au încheiat. Unele elemente ale economiei voastre au fost stabilizate prin acţiuni tainice efectuate în spatele uşilor închise, de către cei ce ţin frâiele puterii economice. Dar sistemul este înţesat de bombe cu efect întârziat, iar stresul creşterii dezastrului economic se va adăuga la haos.
Există multe alte elemente care se vor accentua pe măsură ce vă apropiaţi de ceea ce am numit noduri de haos. Dar scopul principal al acestui mesaj este de a vă prezenta o cale prin tranziţia periculoasă şi înşelătoare pe care o trăiţi acum.


Nu sunt vremuri pentru cei slabi de inimă. Acestea sunt vremuri care fac apel la cele mai profunde rezerve ale voastre de curaj, intuiţie şi cunoaştere.
Cuvintele noastre se adresează celor care percep adevărul acestui moment. Dacă ceea ce vă spunem vi se pare prea îndepărtat pentru imaginaţia voastră, atunci nu mai are rost să continuaţi să citiţi.
Cuvintele noastre sunt pentru aceia dintre voi care ştiu că a sosit ceasul, că a apărut nevoia de măiestrie adevărată şi, în ciuda oricăror frici ce s-ar putea să sălăşuiască în minţile şi inimile voastre, ştiţi că se va ridica în voi curajul, pentru că întreaga viaţă depinde de alegerile voastre.
Pe măsură ce frica creşte prin controlul colectiv al minţii, este vital, chiar obligatoriu, să o transcendeţi; să scurtcircuitaţi căile de informaţii eronate care se vor deschide oriunde vă veţi uita în mass-media, prin presiune socială, prin posibilele interacţiuni şi intervenţii guvernamentale.


În multe din comunicările anterioare am vorbit despre diverse modalităţi de a realiza această scurtcircuitare. Ne referim la mesajele anterioare despre „Extaz şi inimă”, „Holonul Echilibrului” şi în special „Holonul Ascensiunii”.
Acestea sunt tehnici, tehnologii interne ale minţii. Ele pot şi vă vor ajuta să transcendeţi controlul minţii. Dar există metode mai simple pe care acum dorim să le discutăm. Ele sunt aspecte ale propriei voastre naturi.
Acest „secret al secretelor” este pur şi simplu că voi sunteţi fiinţe creatoare (atât fiinţe umane cât şi divine). Această cunoaştere a naturii voastre v-a fost în mod intenţionat ascunsă de religiile voastre si de către unele filozofii.
Bineînţeles că aceste secrete sunt fructe oprite, pentru că daca v-aţi înfrupta din ele aţi dobândi cunoaşterea propriei voastre divinităţi, chiar când trăiţi în materialitate. Veţi dobândi cunoaşterea că vă creaţi viitorul chiar în acest moment şi în fiecare clipă a vieţii voastre – prin gândurile şi simţămintele voastre şi prin ceea ce alegeţi să gândiţi şi să simţiţi despre voi şi despre toţi ceilalţi.
Secretul secretelor” vă eliberează de închisoarea limitelor umane. Vă eliberează de constrângerile timpului, spaţiului şi circumstanţelor voastre. Face asta deschizând uşa minţii voastre, eliberând-o de închisoarea mentală proiectată asupra voastră de acele forţe care ar stăpâni şi manipula destinul omului, pentru scopurile lor egoiste.
Secretul secretelor” are patru aspecte:
Primul este capacitatea voastră de a dobândi cunoaştere interioară, sau viziune, de exemplu să vedeţi prin minciunile care sunt proiectate asupra voastră. Şi să vedeţi „calea cea dreaptă”, chiar şi în bezna cea mai adâncă.
Al doilea este capacitatea voastră de a simţi. Aceasta este inima secretului. Este bogăţia voastră cea mai mare, deşi este şi dilema voastră cea mai mare. Cei care doresc să vă controleze şi să vă manipuleze ştiu că le va servi scopului lor îngheţarea sau paralizarea capacităţii voastre de a simţi altceva decât spectrul emoţional inferior.
Al treilea aspect este capacitatea de a rosti adevărul vostru. Pentru mulţi dintre voi, vremurile care vin vă vor cere să rostiţi clar adevărul vostru, chiar şi atunci când este diametral opus faţă de cei din jurul vostru.
Iar cel de-al patrulea aspect este capacitatea voastră de a acţiona. Aceste patru aspecte sunt strâns legate şi sunt sursa libertăţii voastre.


În natura interioară a inimii voastre există capacitatea voastră de a simţi şi acesta este cel mai profund secret dintre toate. Deoarece această capacitate de a simţi vă permite să vă schimbaţi câmpul vostru vibraţional şi această schimbare este cheia transcenderii controlului colectiv al minţi.
Deşi sună ridicol de simplu, adevărul esenţial al acestor secrete este ceea ce voi numiţi bucurie, gratitudine şi recunoştinţă. Descoperiţi lucrurile din viaţa voastră, situaţiile, oamenii, propriile gânduri şi emoţii, orice vă da un motiv de bucurie, gratitudine şi recunoştinţă. Cultivaţi aceste lucruri ca pe o gradină cu plante preţioase aflate în mijlocul buruienilor otrăvitoare, pentru că atunci această gradină va creşte şi vă va dărui substanţă.
Paradoxal, pe multe nivele (nu numai emoţional şi psihologic ci şi spiritual şi chiar fizic), atunci când puterea bucuriei, gratitudinii sau recunoştinţei ajunge la o anumită amplitudine sau tărie, poate să determine manifestări ale realităţii fizice. Astfel, chiar în cele mai întunecate momente, dacă deţineţi măiestria spirituală de a transcende frica şi de a cultiva bucuria gratitudinea şi recunoştinţa, atunci se vor ivi momente şi situaţii neaşteptat de favorabile.
În final, dorim să fim clari afirmând că aceste vremuri întunecate pot fi momentele voastre cele mai măreţe. Aveţi în voi Secretul Secretelor. Folosiţi-l. Treceţi prin văl în noua lume care vă aşteaptă. Şi fie ca această cale a voastră către noua dimensiune a fiinţei să fie presărată cu binecuvântări de bun augur.
Hathorii

Observaţiile lui Tom
În primul rând, doresc să vă spun că Hathorii nu ne spun, în nici un mod, nici unuia dintre noi ce să facem. Pur şi simplu ne împărtăşesc ceea ce văd în situaţia curentă a lumii.
Profeţiile sunt lucruri ciudate. Scopul lor este să ne alerteze faţă de rezultatele posibile viitoare, dar nu sunt gravate în piatră. Uneori folosesc metafora unui cauciuc aproape dezumflat pentru a descrie ceea ce se petrece cu profeţiile.
Dacă conduceţi automobilul şi cineva vă atrage atenţia că aveţi o presiune foarte mică în roţi şi sunteţi pe punctul de a face o pană de cauciuc, acesta vă dăruieşte o profeţie. Acum, dacă aţi răspunde la asta aşa cum unele persoane răspund la profeţii, aţi putea spune „O, Doamne, voi avea o pană de cauciuc şi nu pot să fac nimic ca să preîntâmpin asta”.
Adevărul este că atunci v-aţi limita singuri la o gamă foarte strâmtă de posibilităţi. O altă posibilitate mai inventivă ar fi să vă reparaţi cauciucul, sau cel puţin să-l umflaţi. Atunci aţi schimba profeţia.


Prin natura lor, profeţiile sunt menite să fie modificate. Iar puterea de a schimba o profeţie (indiferent cât de groaznică ar fi) există prin capacitatea noastră de a alege. Dar, în primul rând, trebuie să ştim că avem posibilitatea de a alege.
Cred că acesta este punctul crucial al mesajului Hathorilor. Avem capacitatea (indiferent dacă ne dăm seama de ea sau nu) să alegem alte câmpuri vibratorii decât cele care ar putea fi alese de omenire. Iar câmpurile vibratorii înalte, precum bucuria, gratitudinea şi recunoştinţa, ne vor conduce către destine (rezultate) diferite, decât frica, mânia şi ostilitatea.
Una dintre cele mai mari încercări ale noastre este că am fost amăgiţi să credem că avem o capacitate mai mică de a lua decizii pentru noi înşine, decât posedam iniţial. Referitor la această situaţie, Hathorii critica în mod egal atât religiile cât şi unele dintre filozofiile care limitează sinele nostru. Acestea ne-au furat suveranitatea noastră înnăscuta, transferând responsabilitatea noastră (putem scrie şi capacitatea noastră de răspuns – este un joc în limba engleză între responsibility -responsabilitate şi response-ability – capacitatea de răspuns) unei forţe misterioase aflată dincolo de controlul nostru. Rezultatul a fost o descreştere a capacităţii noastre de răspuns, care ne-a dus, cred, în actualul impas cultural.


De eoni ne-am urmat liderii religioşi şi politici până la marginea unui abis, fără să punem întrebări. Dacă continuăm pe această cale de supunere oarbă (fără să ne gândim şi să alegem noi înşine), atunci, cred, vom intra într-o perioadă foarte întunecată a istoriei omenirii. Semnele ei sunt pretutindeni, dacă deschidem ochii să vedem dincolo de vraja hipnozei în masă care a fost aruncată asupra noastră.


Încă o dată, Hathorii ne reamintesc să folosim metodele care ni le-au împărtăşit pentru a transcende limitele timpurilor noastre, ale locului şi circumstanţelor noastre. Acestea includ „Extaz şi inimă”, „Holonul Echilibrului” şi în special „Holonul Ascensiunii”.
Pot spune cu mâna pe inimă, bazându-mă pe propria mea experienţă cât şi pe relatările multor persoane din toată lumea, că aceste metode funcţionează. Dar trebuie să folosim aceste tehnologii interioare pentru a obţine un beneficiu.
Totuşi, în acest mesaj, Hathorii ne împărtăşesc o cale simplă de a ne elibera de controlul colectiv al minţii. Ei o numesc Secretul Secretelor şi găsesc că această parte a mesajului lor este foarte interesantă.
Mi-aş dori să vă pot spune cu onestitate că sunt maestru în asta, dar atunci nu-aş rosti adevărul. Adevărul meu este că uneori reuşesc realizarea bucuriei, gratitudinii şi recunoştinţei, iar uneori eşuez lamentabil.
Totuşi, am observat că atunci când sunt în câmpul vibraţional al bucuriei, gratitudinii şi recunoştinţei, sunt cumva izolat de nebunia agitată a timpurilor noastre. Este ca şi cum sunt suspendat deasupra conflictelor în care eram atât de scufundat doar cu câteva momente mai înainte. De asemenea, am observat că dacă aceste sentimente continuă suficient de mult, circumstanţele exterioare reflectă acest câmp vibraţional. Cu alte cuvinte, motive de a simţi bucurie, gratitudine şi recunoştinţă se ivesc în jurul meu, prin coincidenţe şi sincronicităţi ciudate, care mă sprijină.
Când cedez câmpurilor de vibraţie mai joasă ale fricii, mâniei şi ostilităţii (adesea după ce privesc sau citesc prea multe ştiri, sau pur şi simplu complăcându-mă în vechiul obicei prost de a-mi imaginea cele mai groaznice scenarii posibile), mă regăsesc scufundat într-o lume a conflictului. Coincidenţele şi bucuria dispar, iar lumea care era atât de plină de magie şi posibilităţi se evaporă în faţa mea. Dar mi-este clar că asta este în întregime creaţia mea.


Cred că Hathorii percep o prăpastie care se adânceşte între cei ce aleg să trăiască în stările vibratorii de bucurie, gratitudine şi recunoştinţă şi cei ce aleg să trăiască în stările vibratorii de frică, mânie şi ostilitate – stările emoţionale dominante care sunt în prezent proiectate asupra noastră de mass-media şi de agendele politice.
Rămâne de văzut ce va trece dincolo de aceste lucruri, referitor la destinul nostru colectiv, dar aceia dintre noi care se străduiesc să trăiască verticali, fără îndoială, vor găsi că acestea sunt vremuri interesante.


Un alt mod în care mă gândesc este că toate acestea sunt un dans între arta ascensiunii (trăirea verticală) şi cea a coborârii (trăirea degenerată). Dacă ar fi să extind metafora dansului, aş spune că toţi suntem prinşi în Marele Mambo.
Deşi Hathorii nu au menţionat asta în mod direct, cred că unul dintre aliaţii noştri cei mai buni în aceste timpuri, ar fi un simţ al umorului bine dezvoltat. La urma urmelor, din cel puţin o perspectivă, totul este o mare glumă cosmică, gluma fiind pe seama noastră. Cu siguranţă că aceia dintre noi care reuşesc să-şi menţină umorul, vor avea multe ocazii să râdă de ei înşişi, de stupiditatea patetică a liderilor noştri şi de marele dans al Maya-i (lumea iluziei), valsând de la Vechea Lume într-o nouă realitate.


 sursa: www.tomkenyon.com
© 2010 Tom Kenyon. All rights reserved


MENTIUNE:
Tom Kenyon spune despre Hathori că sunt un grup de fiinţe intergalactice, inter – dimensionale, care au fost conectate cu Egiptul antic prin Templele Zeiţei Hathor şi cu alte culturi preistorice. Spre sfârşitul anilor 80, a fost „contactat” de ei în timpul meditaţiei. Au început să-l instruiască în natura vibraţională a cosmosului, în folosirea geometriei sacre, ca un mijloc de a stimula performanţele creierului şi în folosirea sunetului pentru a activa experienţe psiho-spirituale. Cu toate că era surprins de informaţiile primite, era şi neliniştit de originile lor, descrise de ei înşişi. În acel moment, era un psihoterapeut practicant şi era implicat în cercetarea creierului. Pe scurt, era un raţionalist. Şi acele fiinţe – oricine ar fi fost ele şi de oriunde ar fi venit – nu se potriveau cu viziunea lui, din acel moment, despre realitate.
În cei aproape douăzeci de ani de la primul contact, a încercat şi testat de multe ori „tehnologiile lor interne” şi a considerat întotdeauna că atât metodele cât şi perspectivele lor ca fiind iluminatoare.




6 comentarii:

Anonim spunea...

SUNT O MAMA INDURERATA si doresc sa cunosc prin intermediul acestui incredibil site si alte mame sau tati indurerati.
Multumesc pentru intelegere.
O zi, o saptamina buna!

Anonim spunea...

MINUNATA FIINTA AMIRA,
Te felicit din tot sifletul meu ca la virsta atit de frageda a ta ai creat oaza aceasta de liniste si compasiune pentru cei ce trebuie sa treaca prin necazurile vietii.
O zi, o saptamina cit mai buna si incununata de noi succese iti doreste,
O MAMA INDURERATA

AMIRA spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
AMIRA spunea...

Multumesc pentru cuvintele tale frumoase. Majoritatea articolelor din blog au fost scrise cu intentia de a aduce speranta si alinare sufletelor indurerate care au pierdut pe cineva drag. As dori sa vorbim mai multe, pe email sau tel.
Adresele mele de email sunt:
amirablog@gmail.com
mailparanormal@yahoo.com

Anonim spunea...

AMIRA DRAGA,
Ti-am scris ieri personal pe adresa ta,amirablog
si sunt curioasa daca ai primit mesajele.
O zi, o saptamina cu multa caldura sufleteasca iti doreste din toata inima
O mama indurerata

AMIRA spunea...

Acum am citit mailurile si ti-am si raspuns.
Iti doresc o zi minunata!