sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Mesaj catre umanitate


MESAJ CATRE UMANITATE -  SPIRALA UFO DIN NORVEGIA.
(21 Dec. 2009, prin Maria Bertram si Manne Lindberg, din Suedia)

In dimineata de 9 Dec.2009, devreme, un fenomen luminos misterios, sub forma de spirala, a putut fi vazut pe cer, in nordul Norvegiei. Fenomenul care a durat cateva minute, a fost filmat de catre multi oameni si fotografiat de inca multi altii. Institutul de Meteorologie Norvegian a fost contactat de mii de martori, despre acet fenomen, mass-media relatand pe larg in intreaga lume. In principal, au fost date doua explicatii mai importante : ca a fost vorba de un fenomen cosmic de tip UFO sau ca a fost o racheta ruseasca (explicatie care, mai tarziu, a devenit oficiala si cuprinsa in majoritatea rapoartelor)
Cateva zile mai tarziu de la acest fenomen, Maria Bertram, care este  medium si energobioterapeut, a fost contactata telepatic de catre o civilizatie cosmica care i-a comunicat ca acea civilizatie a fot cea care a produs fenomenul observat pe cerul Norvegiei. Acei reprezentanti au informat-o pe Maria ca au ales-o drept canal de comunicare pentru a prelua mesajul lor catre umanitate. (Prima fotografie a fenomenului o puteti vedea accesand: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/12/09/article-1234430-0787EF5B000005DC-453_634x421.jpg)


Mesajul transmis prin channeling de catre aceasta civilizatie avansata

La cateva zile dupa ce Maria a fost contactata, s-a notat mesajul pe care ea l-a receptionat inclusiv cu vederea interioara. Iata cum descrie ea ce-a vazut: Cei care au contactat-o sunt fiinte foarte frumoase si mai inalte decat noi. Sunt inalti, frumosi, mandri, respectabili si emana o enorma demnitate, integritate, onoarabilitate si putere. Atat barbatii cat si femeile au parul lung, purtandu-l ca pe un simbol al puterii lor. Parul se lasa mult pe spate, in suvite bogate si interesant pieptanate. Pielea lor pare palida iar parul este blond, la radacina avand o culoare maronie sau gri, de diferite nuante. I s-a infatisat si liderul acelei civilizatii care arata a fi un barbat inalt, solid si spatos. Era imbracat cu un caftan lung, de culoarea vaniliei, cu incrustatii albe. Era incins cu un fel de cordon impletit iar pe piept purta un insemn al demnitatii pe care o avea. Caftanul parea a fi dintr-un material moale si foarte fin, denotand o inalta calitate.Ochii erau mari, de culoare gri-albastrui si aveau o privire intensa. Pometii fetei erau proeminenti si nu purta barba. Desi era definit clar ca fiind barbat, figura sa denota si unele caracteristici feminine. Cu o voce calma si calda, el a inceput sa comunice cu mediul :

- Numele meu este Dibarak si provin dintr-o civilizatie numita ‘’Incinvibles’’(cred ca este o gresala de scriere; presupun ca ar trebui scris ‘’ The Invincibles’- adica Invincibilii. N.M.)
Suntem un popor foarte razboinic, recunoscut pentru curajul, taria si puterea sa spirituala. Razboaiele si luptele fizice le-am lasat mult timp in urma, in spatele nostru, iar astazi suntem razboinici spirituali depunand o activitate de cea mai buna calitate in universul nostru. Ca civilazatie avansata, scopul nostru principal este sa ajutam si alte civilizatii in drumul lor spre transformarea spirituala si ascensionare.

- Unde este localizata planeta voastra?
  
- In prima lume creata, partea cea mai veche a Cosmosului, adica acolo unde este situat Soarele Central (In conformitate cu comunicarile anterioare, cosmosul ar fi format din 9 lumi, si fiecare lume ar cuprinde milioane de galaxii. Calea noastra Lactee, din care face parte si Pamantul, apartine Lumii a Doua)

- Faptul ca sunteti o civilizatie foarte avansata, inseama ca nu aveti un corp fizic, material?

- Da, este corect, chiar daca am existat candva in forma fizica. Cu voi, Manne si Marie, ne-am intalnit atunci cand voi ati trait in alte vieti in aceasta parte a cosmosului, si cand am avut o colaborare fructuoasa.

- In ce dimensiune traiti?
 
- Noi suntem multidimensionali, ceea ce inseamna ca nu ne pastram intr-o anume dimensiune.
Civilizatia noastra a avut o lunga istorie de razboaie, de greutati si de suferinta de nedescris. Am trecut prin vremuri foarte grele si am avut experiente foarte dificile pe calea dezvoltarii si ascensionarii noastre spirituale. Au existat in istoria noastra, perioade cand puteam fi spulberati ca civilizatie, in luptele pe care le purtam cu adversarii. Acele razboaie ne-au calit desi, in conflictul cel mai mare care a avut loc candva, aproape intreaga noastra planeta a fost distrusa. Dar, din ruinele acelui razboi, am renascut ca civilizatie. Trezirea noastra in spiritualitate s-a produs foarte brusc si a fost plina de conflicte si suferinta. A fost o chestiune de supravietuire a civilizatiei noastre. intr-o perioada scurta de timp am avut de parcurs un drum foarte lung, in calatoria noastra spirituala, si a trebuit sa trecem prin transformari profunde, pentru a atinge nivelul de constiinta necesar crearii unei civilizatii noi, pasnice si plina de iubire.intelegem si va privim cu compasiune pentru durerea enorma si marile provocari prin care umanitatea voastra este nevoita sa treaca acum. Noi ne recunoastem in modul vostru actual de a trata problemele, prin care si noi am trecut candva. Din pacate, ca si noi atunci, voi nu realizati in ce situatie intolerabila a ajuns rasa umana si ca ati devenit proprii vostri ucigasi. Orbirea voastra si autodistrugerea pe care v-o provocati, aminteste foarte mult de comportamentul nostru din trecutul indepartat, cand ne-am confruntat cu Marele Razboi care aproape a sters din existenta toate formele de viata pe planeta noastra.

Venim la voi cu un mesaj de pace si libertate. Venim la voi cu dragostea inimilor noastre. Va intelegem si simtim empatic situatia in care va aflati din necunoastere, din ignoranta. Vrem sa va incurajam sa priviti dincolo de problemele zilnice cu care va confruntati. Fiti atenti la ceea ce se intampla pe planeta voastra.V-ati angajat intr-o cursa nebuneasca si sinucigasa pentru a obtine si consuma bunuri materiale care va dau iluzia unei stari de plinatate. Sunteti in ceasul al unsprezecelea caci, daca nu veti face nimic sa opriti aceasta cursa irationala de dezvoltare tehnologica cu orice risc, schimbari majore vor trebui sa se produca, pentru a stopa cursa catre dezastru.

Nu disperati, nu este prea tarziu! Inca mai aveti posibilitatea de a opri acest proces si a crea schimbarea, asa cum si noi am facut-o. Sunteti creatorii propriului vostru destin. Numai voi va puteti salva, daca nu cumva veti alege alceva. Aveti acces la puterea si lumina necesare pentru a va crea propriul viitor; dar, se impune imperios, sa va treziti, sa deschideti larg ochii pentru a vedea unde ati ajuns si sa alegeti alte cai de dezvoltare. Nu mai acceptati factorilor exteriori sa va influenteze viata si viitorul! In fiinta voastra gasiti tot ceea ce aveti necesar pentru a creste spiritual. Renuntati la lacomie, necinste, conflicte si ura! Faceti alte alegeri: alegeti cinstea, iubirea, pacea si armonia. Acum, cand inca se mai poate !

Procesele dezvoltarii au loc in forma de spirala si, pentru a va ridica la nivelul urmator, trebuie sa completati fiecare spira a evolutiei. Progresul poate sa se produca si prin salturi, caz in care inaintarea se accelereaza.Va aflati acum in fata unui asemenea salt care va va ridica dincolo de dimensiunea dualitatii. Acest salt critic trebuie sa se intample rapid; metronomul cosmic marcheaza deja ultimele clipe. Noi va intindem mana pentru a va ajuta sa accesati o dimensiune superioara celei tridimensionale in care v-ati aflat de foarte mult timp. Mesajul nostru este plin de lumina si culoare. Va asteptam cu nerabdare, pentru a va saluta in lumea cosmica. Carantina cosmica, in care s-a aflat Pamantul, este pe cale sa fie ridicata. Veti observa acest lucru prin contactele tot mai frecvente pe care le vor avea cu voi civilizatiile extraterestre, multe plasate deja de ceva timp in jurul Pamantului. Acest proces a inceput si, in timpul anului 2010, el se va intensifica simtitor. In realizarea contactului cu voi, am tinut cont de necestiatea crearii sistemului de protectie care sa ne faca compatibili frecvential cu umanitatea. Ca un stadiu pregatitor, va indemnam sa lucrati cu culoarea albastra, care semnifica intuitie si creativitate. Voi aveti posibilitatea de a va utiliza intuitia pentru a va elibera creativitatea, caci dispuneti de un enorm potential in calitatea pe care o aveti de co-creatori.

- De ce ati ales Norvegia?

- Conditiile energetice sunt cele care dicteaza zona producerii unor evenimente. Am tinut cont si de faptul ca Obama urma sa viziteze Oslo pentru a i se inmana Premiul Nobel pentru Pace. De asemenea, in zona (Danemarca) exista o mai mare preocupare in ceea ce priveste schimbarile climaterice, si noi am vrut sa dam un semn de incurajare acestor actiuni.

- Deci, a fost o proiectie de lumina pe care oamenii au vazut-o, nu o nava ET in spatiu?
 
- Da, a fost o proiectie de lumina din alta dimensiune. Acea spirala era formata de la distanta, din alta dimensiune, fara a fi o prezenta fizica acolo.

-Tot voi ati fost cei care ati creat un camp puternic de lumina portocalie si flash-uri luminoase de culoare alba in atmosfera, care mi-au luminat curtea casei, cu ceva timp mai devreme?
 
- Intr-adevar, tot noua ni se datoreaza.
 
- Culorile utilizate cu care ati luminat curtea noastra simbolizeaza ceva?

- Am folosit lumini si culori care erau deja prezente la fata locului (de ex., luminile de la Orange Piloane) pe care le-am amplificat in intensitate pentru a crea si acele flash-uri. De asemenea, tot noi am fost cei care am creat anumite efecte luminoase si in apartamentul tau, pentru a arata ca suntem prezenti cu tine.

Rasa umana nu este singura in cosmos, exista multe alte civilizatii dispuse sa va ajute sa treceti mai usor prin incercarile din aceasta perioada. Nenumarate civilizatii din cosmos vin acum pe Pamant, in acest moment critic. In ceea ce ne priveste, consideram ca, din moment ce noi am trecut prin procese similare, va putem oferi si voua din experienta noastra pentru ca macar voi sa treceti mai usor prin ele. Avem multa disponibilitate pentru a va ajuta in evolutia si dezvoltarea voastra spirituala. Dar stim ca, mai intai de toate, voi trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru a putea inainta. Hotararea si alegerea va apartin numai voua.

Nu este posibil sa supravietuiti in lumea noua pastrandu-va in vechile mentalitati ale lipsurilor si conflictelor. Noua era aduce o noua realitate, in care legile cosmice se manifesta mai rapid si mai puternic decat in dualitate. Ne referim la Legea Cauzei si a Efectului, care inseama ca primesti cu aceeasi masura cu care dai. Daca, de exemplu, te caracterizeaza lacomia si gandurile conflictuale, vei avea parte de lacomia altora fata de tine si conflictele cu ceilalti. Singura posibilitate pentru ca omenirea sa poata trai in aceasta realitate noua este sa aleaga iubirea, pentru a-si tine mereu chakra inimii deschisa, conectata la fluxul cosmic al dragostei. Asadar, singura modailitate care va asigura existenta in noua energie este sa traiti permanent cu sentimentul iubirii fata de intreaga creatie.

Noi ne intrebam de ce ati renuntat la legatura voastra cu Mama Gaia care va poate asigura energiile vindecarii. Voi stati cu picioarele pe o mina de aur de care ati uitat si cu care constant ati slabit legaturile. Forta de viata, provenita din interiorul Gaiei, este indispensabila tuturor formelor de viata de pe planeta, care doresc transformarea spirituala.

Pamantul vostru este in suferinta, si are nevoie de ajutorul vostru! El trece prin dureri extraordinare provocate de tehnologiile agresive si neechilibrate create de mintea umana si puse in aplicare in fiecare clipa. Gaia are nevoie de ajutorul vostru pentru a-si regasi echilibrul energetic si de viata.
Oamenii sunt canale fantastice pentru dirijarea energiilor de vindecare, atat pentru semenii lor cat si pentru planeta. Deschideti-va constiinta si lasati sa curga prin voi fluxul energiilor vindecatoare si cele care va ridica constiinta. Sunteti fantastice fiinte divine si cosmice in curs de trezire. Primul pas trebuie sa-l faceti voi insiva caci, in calitatea voastra de fiinte dotate cu liber arbitru, nu vi se poate incalca vointa liber exprimata si nu vi se poate impune cu forta vointa nimanui. Noi va spunem cam ceea ce ar trebui facut si cum am depasit noi situatii similare, dar voi, NUMAI VOI, decideti.

Am dori sa va facem un cadou de o factura speciala. Acesta nu este de natura fizica care sa poata fi pipait sau vazut cu ochii vostri fizici. Vom forma colective de vindecare la care isi vor aduce contributia toate statele membre ale civilizatiei noastre in acelasi timp, colective ce vor trimite energii vindecatoare asupra umanitatii si planetei voastre. Astfel, se va forma un imens flux energetic care va ajunge pe Pamant pentru a va ajuta sa faceti saltul spiritual pentru care va pregatiti de ceva timp. Invitam pe toti cei care vor primi aceasta informatie sa-si creasca receptivitatea, pentru a accesa aceste energii, efectuand meditatii in care sa-si doreasca stabilirea unor legaturi energetice cu noi. Vizualizati fluxuri de lumina care ajung pe Pamant si care penetreaza fiinta voastra si corpul planetei.Transmisia de energie si vizualizarile vor avea loc in ziua de Joi, 7 ianuarie 2010, intre orele 20 si 21 CET Zone (pentru a afla ora locala, folositi indicatiile de la adresa www.timeanddate.com ). Veti fi bineveniti sa meditati in acea ora, sau, macar o fractiune de 15 minute din ea. Aceasta va fi prima sesiune de vindecare din istoria moderna a umanitatii, pe care o vom initia cu acest colectiv.
Va rugam sa popularizati acest mesaj pentru a fi cunoscut de cat mai multe persoane. (Nota: pentru Romania este valabil intervalul orar 21-22)

- Chiar si pe plan international?
 
- Da.
 
- Ne puteti oferi ceva indicatii in legatura cu aceasta sesiune de meditatie pentru vindecare?
 
- Pregatiti-va ca pentru o meditatie obisnuita gandind ca urmeaza sa receptionati din cosmos un flux energetic de vindecare. Cei care sunt mai senzitivi, pot vizualiza cum un flux de energie benefica patrunde prin chakra inimii si raspandeste in corp vibratii ale dragostei, pacii si armoniei.

Avem speranta si suntem increzatori ca vom reusi o buna colaborare intre civilizatiile noastre, pentru a pune bazele unei prietenii de lunga durata, care sa conduca la schimburi benefice de experiente si intelepciune astfel incat sa reusim ca, treptat, sa va integrati in marea comunitate cosmica.
Suntem dornici de a va ajuta cat de mult putem, in acest moment care reprezinta ultima provocare inainte te trecerea voastra intr-o dimensiune superioara.
Va multumim ca ne-ati ascultat! (Dibarak pune mainile impreunate la piept si se inclina umil, in timp ce intre palmele mainilor sale o lumina straluceste puternic)

Nota de la Manne & Maria:
Speram ca ati fost la fel de impresionati, ca si noi, de mesajul lui Dibarak! Va rugam sa ne ajutati in popularizarea acestui mesaj, utilizand orice mijloc de comunicare care va este disponibil, mai ales in legatura cu meditatia din 7 Ian. 2010. Pentru aceia dintre voi care sunt pe Facebook si vor sa vada mai multe imagini, clipuri video si sa discute acest mesaj cu altii, Manne a creat un grup Facebook. Daca dupa efectuarea meditatiei din 7 ianuarie, doriti sa ne impartasiti anumite impresii, comunicati-ne la Grupul Facebook .


Cu Lumina, Putere si Iubire

Desi a trecut ziua de 7 ianuarie 2010, am considerat important de transmis mai departe acest mesaj. Dibarak a spus ca in data de 7 a fost doar prima sesiune de vindecare pe care au initiat-o... deci, vor mai urma si altele si cu siguranta vom afla din timp. Le multumim civilizatiilor ce doresc sa ne ajute in trecerea noastra intr-o dimensiune superioara.6 comentarii:

DoarATAT spunea...

Bine ati revenit !
(Cred ca m-ati uitat...!)
~
Va doresc din toata inima un AN NOU Minunat ! La Multi Ani ! Sanatate si PACE,IUBIRE, SPERANTA, CREDINTA !
BineTze !
Doamne ajuta !
amin.
~,

Antiignorantu spunea...

energie cosmica exista peste tot ... noi dirijam unele energii ... depinde ptr ce si in ce directii ....

AMIRA spunea...

@ Doar Atat
Bine te-am regasit! La multi ani!

AMIRA spunea...

@antiignorantu
de acord cu tine...totusi ar trebui facuta o completare: NU NUMAI NOI dirijam anumite energii

Anonim spunea...

foarte fain

Unknown spunea...

ceea ce s-a relatat mai sus eu am avut onoarea sa ii cunosc dor pentru 3 zile anul trecut in 2010 in luna decembrie.......sunt multe de spus...