joi, 9 septembrie 2010

Arta de a sari liniile timpului (partea a doua)





prima parte o gasiti AICI


Supravieţuirea fizică şi spirituală


Motivul esenţial al împărtăşirii acestui mesaj implică ceva ce are consecinţe mai mari decât crearea dorinţelor personale. Acest “ceva” are literlamente de a face cu supravieţuirea voastră, atât din punct de vedere fizic cât şi spiritual. Pe măsură ce se amplifică evenimentele haotice, puterea intuiţiei voastre va fi mai importantă decât oricând. Unii oameni o numesc “presimţiri”. Fără să ştiţi cum de ştiţi ceva, ştiţi dintr-odată ce să faceţi într-o situaţie dată. Aşa lucrează intuiţia. În aceste momente de intuiţie, vă aflaţi într-un punct de joncţiune – un nod temporal – în care puteţi sări într-o linie temporală diferită şi puteţi ajunge la un rezultat diferit. Această amplificare a receptivităţii intuitive constituie unul dintre semnele înălţării personale, sau a creşterii în conştiinţă. O intuiţie mai dezvoltată are beneficii clare referitoare la supravieţuirea fizică. Am spus mai înainte ceva ce unora li s-ar putea părea paradoxal. Am spus că aptitudinea de a sări liniile timpului are beneficii privind atât supravieţuirea fizică, cât şi cea spirituală. Prin asta, am vrut să spunem că aptitudinea de a sări o linie a timpului, într-un rezultat diferit, poate duce, în unele situaţii, la supravieţuirea fizică. Prin supravieţuire spirituală vrem să spunem că există ameninţări la adresa trezirii voastre spirituale. Dacă pierdeţi legătura cu propriul adevăr, dacă pierdeţi cele două comori inerente naturii voastre – voinţa suverană şi capacitatea de a simţi – atunci, la nivel spiritual, sunteţi în pericol. Nu pierdeţi din vedere aceste comori ale voastre. Pe măsură ce se intensifică evenimentele haotice – asta se va întâmpla, întrucât se produce naşterea unei noi lumi – Controlorii îşi vor spori eforturile. Fiţi bănuitori faţă de manipularea minţii şi de orice forme-gând ce vă îngrădesc voinţa suverană sau aptitudinea de a simţi, oricare ar fi sursele lor – chiar dacă ele provin din religiile voastre “sacre”. Ar trebui evitată orice formă-gând, oricat de dichisită ar fi ea în veşminte sacre sau în corectitudine politică, care v-ar limita voinţa suverană de a face alegeri sau capacitatea de a simţi. Aceasta este o cerinţă vitală pentru aceia dintre voi care vor să supravieţuiască acestei treceri, rămânând intacţi pe plan spiritual.


Convergenţa liniilor timpului şi modificarea probabilităţilor




Haideţi să ne îndreptăm atenţia asupra motivului principal al acestui mesaj. Tot ce am spus până în acest moment reprezintă contextul general şi sugestii pentru antrenarea propriei voastre conştiinţe pentru a sări liniile timpului. Acum, ne îndreptăm atenţia către două linii temporale deosebit de semnificative, ce există independent de creaţia voastră. Ele fac parte dintr-o ordine diferită a existenţei. Ele nu sunt create în urma alegerii voastre personale, ele există în opoziţie. După cum am spus în nenumărate ocazii, voi existaţi în mod simultan, în multiple linii temporale şi probabilităţi. În una dintre liniile timpului în care voi şi omenirea trăiţi în acest moment, se împlinesc profeţiile privind sfârşitul lumii şi distrugerea la nivel planetar. Aceasta este o linie temporală foarte reală. Dar, aceasta e doar o linie temporală posibilă. Vă aflaţi într-un punct de convergenţă, într-un nod temporal, în care este posibil să faceţi saltul de la probabilitatea sfârşitului lumii, la un nou tip de Pământ şi o nouă ordine a existenţei. Această linie temporală pe care noi o numim Noul Pământ, constituie o dimensiune foarte diferită faţă de realitatea voastră prezentă. În această linie temporală, Pământul este profund respectat şi se bucură de recunoştinţa întregii omeniri, care înţelege şi preţuieşte adevărul că întreaga viaţă este interconectată. În această linie temporală, Pământul nu e distrus şi exploatat de dragul profitului – în detrimentul propriului său ecosistem. Tehnologiile au fost transformate, prin înălţarea conştiinţei umane. Nu mai există tehnologiile care ameninţă viaţa şi mentalităţile dăunătoare vieţii, ce caracterizează epoca voastră actuală. Războaiele sunt o amintire. Controlorii, care au acţionat distructiv asupra destinului vostru, prin manipularea religiei, economiei şi afacerilor internaţionale, au abdicat de la putere. Viaţa în sine este preţuită ca fiind sacră, iar omenirea adoptă un nou mod de înţelegere asupra sacralităţii materiei. În această nouă lume nu există nici un fel de război între Cer şi Pământ. Sunt mai multe lucruri pe care le-am putea spune despre această linie a timpului, însă simţiţi şi voi, sperăm, diferenţa dintre această linie şi cealaltă, care conduce la osânda şi distrugere.
 Mai este un lucru pe care dorim să vi-l spunem despre această linie temporală pentru Noul Pământ. Este o calitate pe care noi o apreciem în mod deosebit. În această nouă linie temporală, vălurile dintre lumi sunt foarte fine, existând o interacţiune mai mare între oameni şi fiinţele intergalactice – cum am fi noi înşine – şi cu ceea ce voi aţi putea numi tărâmurile device şi ale spiritelor.


Trebuie să spunem aici că intenţia noastră nu este să vă influenţăm, căci noi credem în non-intervenţionism. Nu vom interfera cu liberul vostru arbitru. Totuşi, avem libertatea de a vă indica lucrurile pe care noi le vedem. În Egiptul antic exista o zeiţă numita Maat, care avea un cântar, iar la moartea unui Iniţiat, inima acestuia era pusă pe un taler al cântarului, iar pe celălalt taler era aşezată o pană. Dacă inima era la fel de uşoară ca pana, Iniţiatul era primit în lumile cereşti – adică stări mai înalte de conştiinţă. Însă, dacă inima era încărcată de negativitate, regrete şi supărare, atunci Iniţiatul trebuia să se întoarcă în lumile mai joase. Într-un mod foarte real, omenirea se află pe punctul de a se întâlni cu Maat. Orice persoană care crede în linia temporală a judecăţii de apoi, a distrugerii şi groazei, va contribui la această realitate. Orice persoană care consideră ca fiind reală linia temporală a Noului Pământ, va contribui la această realitate. În această situaţie, voi nu sunteţi neputincioşi. Deţineţi în însăşi natura voastră puterea schimbării radicale pentru voi înşivă şi pentru planetă – în special pentru omenire. Dacă simţiţi că rezonaţi cu această linie temporală a Noului Pământ şi dacă alegeţi să trăiţi în această nouă stare de fiinţare, veţi contribui ajutând să înclinaţi balanţa. Dorim să repetăm ceea ce am spus mai devreme, pentru că este de o importanţă vitală. E posibil să trăiţi în rai, în timp ce alţii din preajma voastră trăiesc în chinuri. Acest lucru are prea puţin de-a face cu locaţia voastră în timp şi spaţiu, însă are mult de-a face cu starea voastră vibraţională. Dacă simţiţi adevărul a ceea ce vă spunem şi alegeţi să vă aliniaţi cu acest Nou Pământ, vă întâmpinăm cu bucurie într-o nouă linie temporală şi într-un nou destin. Sugestia noastră este să revedeţi paşii cu privire la sărirea liniilor timpului, pe care vi i-am dat mai devreme şi să începeţi marele experiment. Pătrundeţi în linia temporală a Noului Pământ şi pregătiţi-vă pentru ceva miraculos.


În final – lăsaţi Pământul să vă vorbească. Lăsaţi-l să vă mângâie şi să vă transmită cunoaşterea şi înţelepciunea lui cea mai adâncă. El vă va fi un aliat puternic în schimbările ce urmează.
 În mesajele următoare vă vom oferi mai multe informaţii despre sărirea liniilor timpului şi Noul Pământ. Însă, deocamdată, sperăm că înţelegeţi lucrurile de bază cu privire la modul în care să procedaţi. Ca întotdeauna, chiar şi în mijlocul unor greutăţi atât de mari ca cele cu care vă confruntaţi, menţinem o viziune mai înaltă pentru voi, familia umană. Vă vedem măreţia ascunsă, chiar dacă voi înşivă s-ar putea să nu o vedeţi. Menţinem o lumină, în aceste vremuri de întuneric. Aceasta e doar un memento despre lumina măreaţă pe care o menţineţi în interiorul vostru. E momentul să eliberaţi această lumină din voi. Generaţiile viitoare vor fi binecuvântate de înălţarea voastră. Aşa să fie.



Hathorii 




 

 

Gândurile şi observaţiile lui Tom



 

Au fost câteva lucruri care mi-au reţinut atenţia în acest mesaj. Mai întâi de toate, ei au folosit un cuvânt pe care nu l-am mai auzit până acum: trans-istoric. Atunci când i-am întrebat despre acest termen, mi-au răspuns că el descrie un mod de a examina anumite tipuri de influenţe intergalactice, ce transcend timpul liniar. Prin urmare, influenţele despre care vorbeau ei erau generate în afara timpului, aşa cum îl înţelegem noi, dar au apărut apoi în linia noastră temporală, din epoca preistorică până în momentul de faţă. Nu înţeleg pe deplin tot ce spun ei aici. Eu doar transmit mai departe, mesajul lor.


Întrucât ei au subliniat de atât de multe ori importanţa nodurilor temporale şi au insistat asupra modului în care să sărim dintr-o linie temporală în alta, i-am întrebat care este durata nodului temporal actual. Potrivit spuselor lor, acest nod temporal este deosebit de important, deoarece el conţine convergenţe multiple de linii temporale posibile/probabile, ce vor afecta planeta noastră şi destinul nostru ca specie. Două dintre liniile timpului pe care le-au menţionat în mod specific, au fost o linie temporală ce împlineşte profeţiile de distrugere şi purificare a planetei, ce se desfăşoară împreună cu o linie temporală care conduce spre un viitor nou şi mai favorabil, pe care ei o numesc Noul Pământ. Aşadar, când a început acest nod temporal şi când se va încheia? Potrivit Hathorilor, acest nod temporal particular, de destine polar opuse, a apărut în realitatea noastră 3D în luna iulie a acestui an şi va continua, în diverse permutări, până în iulie 2013. Vă rog să reţineţi faptul că ei nu spun că linia temporală a Noului Pământ a apărut în timpul acestui nod temporal. De fapt, potrivit lor, această linie temporală favorabilă se desfăşoară de destul de mult timp. Însă, liniile temporale de polarităţi opuse (ale distrugerii planetare versus renaşterea planetară), se apropie acum mult una de cealaltă (aspectul de nod temporal). Aşadar, dacă ştii cum să sari liniile temporale, e mult mai uşor să faci acest lucru, atunci când linia temporală pe care o doreşti este atât de apropiată de cea în care te afli. Semnificaţia acestui nod temporal e aceea că omenirea se află într-un moment de alegere privind care dintre liniile timpului o va trăi ca realitate colectivă. Şi, potrivit Hathorilor, realitatea care va prevala este ancorată prin alegerile pe care le facem în prezent – atât ca indivizi, cât şi ca un colectiv.


În acest mesaj, Hathorii au împărtăşit o metodă elementară pentru sărirea liniilor temporale, care, aşa cum au arătat ei, constituie, înainte de toate, informaţii de bază pentru aceia dintre noi care aleg să trăiască într-o realitate diferită şi mai favorabilă decât realitatea tot mai supra-realistă şi care neagă viaţa, în care omenirea trăieşte la ora actuală. Partea de antrenare şi pregătire din mesajul lor poate fi cu siguranţă folosită ca metodă de materializare la nivel personal. Într-adevăr, cei care au experienţă în aceste treburi vor considera aceste informaţii ca fiind un Curs introductiv în Materializare (Manifesting 101). Însă, simplitatea metodei îi ascunde profunzimea. Hathorii sunt maeştri în simplificarea conceptelor şi tehnicilor complexe, iar cea de faţă nu face excepţie. În orice caz, motivul pentru care ei ne împărtăşesc această metodă de bază, nu îl reprezintă materializarea dorinţelor, deşi ea va fi eficientă în acest scop; mai degrabă, motivul lor este să ne prezinte o metodă ce ne va permite să transformăm radical realităţile la nivel de planetă – dacă nu pentru marea colectivitate a familiei noastre umane, atunci, măcar pentru noi înşine. Mi-a plăcut metafora pe care au ales-o ca să înfăţişeze situaţia noastră actuală – o navă pe ocean. Într-adevăr, situaţia noastră îmi aminteşte de ce s-a întâmplat pe Titanic, în timp ce acesta se scufunda. Vasul se ciocnise de un iceberg, iar nivelurile de jos ale navei erau inundate de apă. La început, au încercat să ascundă prezenţa pericolului faţă de cei de pe punţile superioare. Aşa că petrecerea a continuat, susţinută de orchestră, până când deznodământul a devenit evident. În mass-media manipulată din cultura noastră obsedată de consum, puţini sunt cei care atrag atenţia asupra faptului că vasul nostru, Civilizaţia Occidentală se înclină serios într-o parte, sau că se scufundă periculos în apă.


Hathorii cred că dacă un număr suficient de oameni sar liniile temporale, părăsind linia temporală de distrugere planetară şi intrand în realitatea mai favorabilă, care afirmă viaţa, şi pe care ei o numesc Noul Pământ, multe din profeţiile funeste cu privire la planeta noastră nu se vor împlini. Însă, totodată, ei spun clar că, chiar dacă colectivitatea nu face tranziţia la un destin mai înalt, ceva remarcabil se va întâmpla pentru aceia dintre noi care au curajul să trăiască o realitate diferită de cea care ne-a fost imprimată de cultura noastră actuală. „E posibil să trăiţi în rai, în timp ce ceilalţi din preajma voastră trăiesc în chinuri”. Mai există ceva în acest mesaj, pe care eu îl consider a fi de o importanţă vitală – în special pentru aceia dintre noi care vom încerca, cu adevărat, să sară liniile timpului. Iar acest “ceva” are de-a face cu capacitatea noastră omenească de “gândire magică”. În cazul în care nu cunoaşteţi acest termen, gândirea magică este o tulburare de gândire, în care persoana crede că doar prin simplul fapt de a gândi ceva, acel lucru este real sau poate fi făcut real, fără ca persoana să facă vreun efort.


După părerea mea, există un element deosebit de nociv în gândirea New Age, care încurajează negarea ca mijloc de a face faţă anumitor greutăţi din viaţă (adică gândirea magică). Şi, într-adevăr, multora dintre noi le este tot mai greu să facă faţă la nebunia curentă, ce se extinde în lumea noastră. Însă, dacă cineva care citeşte aceste rânduri consideră că negarea este o metodă acceptabilă de a face faţă realităţilor din linia noastră temporală curentă, doresc să îi atrag atenţia asupra faptului că Hathorii spun exact contrariul. O parte din arta săririi liniilor temporale este să menţinem viziunea şi amprenta vibraţională a liniei temporale pe care dorim să o trăim. Însă, în acelaşi timp, trebuie să fim atenţi la realităţile concrete din linia temporală în care ne aflăm. Acest lucru înseamnă să trăieşti între lumi, iar acesta este genul de măiestrie la care ne invită Hathorii. Bănuiesc că mulţi dintre noi care aleg să sară liniile timpului (inclusiv eu) vor parcurge o curbă a învăţării, în care nu vor reuşi să sară în noua linie temporală şi/sau să o susţină. Acest lucru este absolut normal atunci când înveţi o deprindere nouă şi, da, aceasta este în mod fundamental o nouă deprindere, chiar dacă una profundă. Aşadar, sfatul meu pentru noi toţi, săritori neofiţi ai liniilor temporale, este să fim blânzi cu noi înşine, să lăsăm deoparte judecata de sine şi să pătrundem în acest gen de experienţă de învăţare, cu un simţ al umorului dezvoltat. La urma urmei, cel puţin dintr-o perspectivă, toată treaba asta este o mare glumă cosmică. Modul în care navigăm prin realităţile unei civilizaţii în curs de transformare (unii ar spune muribunde), în timp ce inima şi mintea noastră se concentrează asupra liniei temporale în care dorim să trăim, va deveni indubitabil o formă de artă.


Şi astfel … confraţilor mei, Artişti ai Misterului Viu, acelora dintre voi care îndrăgesc această viziune şi care au cutezanţa de a sări, închin cupa în cinstea voastră.

 Vă onorez pe voi şi măreaţa acţiune în care urmează să ne angajăm, care nu e altceva decât înălţarea spre calităţile noastre cele mai înalte, ca fiinţe spirituale ce trăiesc o experienţă umană.



Binecuvântări, voua şi celor iubiţi,

Tom Kenyon


sursa: Tom Kenyon

Niciun comentariu: