marți, 6 aprilie 2010

Invitatie la meditatie - Daniela Lucia Nistor



UPDATE: Puteti asculta secvente din meditatia din 8 aprilie 2010,  ghidata de Daniela Lucia Nistor, AICI si AICI.


 Mesaj primit de Daniela Lucia Nistor - 4 aprilie 2010

Dragii mei,

Eu sunt cu voi in spirit, in invataminte si parabole. A venit vremea sa va asumati cu totii starea de fii si fiice ai Tatalui Divin. Schimbari se intampla in Universul vostru la fiecare pas si va asteapta sa va aliniati lor aducand vindecare Planetei.
Va iubeste si va imbratiseaza,
Fratele Iisus


INVITATIE LA MEDITATIE - 8 APRILIE 2010

Dragii mei,

In balconul meu am in ghiveci o planta care in fiecare zi ma invata cate ceva. La inceputul venirii ei la mine i-a mers excelent fiind toata verde si frumoasa. Dupa un timp, capatul frunzelor a inceput sa se usuce, desi ea continua sa dea lastari de frunze noi. Frunzele vechi desi uscate partial nu cad ca la copaci, asa ca am inceput sa o mangai si sa vorbesc cu ea, observand ca in acest proces frunzele bolnave au inceput sa cada. Am observat de asemenea ca ii trebuie mai putina apa decat altor plante - masura corecta este importanta se pare si in relatiile cu plantele nu doar in cele cu oamenii.

Intamplarea legata de planta m-a facut sa ma intreb de ce oare ne este greu sa renuntam la vechi, sa iertam, sa stergem din minte si sa eliberam total ceea ce este vechi, uscat si nefolositor in viata noastra? De ce oare ne este greu sa crestem in mod natural lasand sa plece ceea ce ne leaga de trecut si ne consuma esenta, energia si puterea de viata?

Iata raspunsurile primite de la Maestri:

Maestrul Kirael  - Uneori voi va identificati cu un obiect sau o fiinta si aceea incepe sa manifeste fricile si limitarile voastre, sau sa creeze un simbol legat de acestea. Adevarul este ca e bine sa acceptati tot ceea ce se intampla, tot ceea ce va construiti in viata cu bunatate si intelegere, lasand sa coexiste in mod simplu si autentic toate intamplarile si emotiile fara conflict intre ele. Ele sunt parte din voi, din experienta voastra si din lectile oferite spre descoperire de sine. Impacati-va cu dragonii vostri emotionali, imblanzitii si folositi puterea lor in directia dorita.

Pe 3 martie am lucrat o meditatie de portal legata de deschidere in viata noastra si conectare la energiile noi. Pe 11 martie am lucrat o meditatie lunga de iertare si vindecare pentru a face loc deschiderilor noi din viata noastra. Transformarile au fost foarte puternice si la mine si la ceilalti si chiar daca a existat o usoara stare emotionala de discomfort initiala, am fost incantata de curatare si mi s-a spus sa o repetam in timp pentru purificarea continua a fiintei.

In luna aprilie vom lucra meditatia de portal pe 8 aprilie la ora 20  (ora Romaniei) legand-o cu o meditatie cu domnul Iisus. Aceasta meditatie va fi darul meu catre voi de Sfintele Pasti, deci fiind gratuita puteti sa retransmiteti invitatia pe care v-o trimit la prieteni si cunoscuti ca sa se bucure impreuna cu noi de ceea ce vom primi.

Meditatia lunga de manifestare a celor dorite in viata noastra va fi pe data de 22 aprilie. Fie ca toate acestea sa aduca ca intotdeauna din ce in ce mai multa claritate si bucurie in viata noastra si sa ne sustina in evolutia noastra spirituala.
Va imbratisez si va astept cu drag la meditatii. De asemenea va doresc un Paste luminat si plin de gratie divina pentru voi si toti cei dragi voua. Sa aveti o luna minunata plina de bucurie si innoire la toate nivelele fintei.
Daniela-Lucia

*Meditatia de vindecare personala si a Mamei Pamant din 8 aprilie 2010, ora 20, va avea loc prin intermediul internetului (audio-Webinar - linkul il veti primi in invitatie) Pentru a primi invitatia de participare trebuie doar sa trimiteti un e-mail cu solicitarea voastra, la adresa danilun2006@gmail.com


Cine este Daniela Lucia Nistor?

Prima data cand am auzit despre Daniela Lucia Nistor, a fost in octombrie 2009 cand a venit in Bucuresti pentru a sustine cateva seminarii. O buna prietena mi-a spus ca participa la aceste seminarii de evolutie personala: "Seminar de vindecare prin iertare", "Seminar de evolutie spirituala si conectare la protectorii divini", "Seminar de manifestare a succesului si abundentei" si "Seminar de vindecare a iubirii si atragere a partenerului dorit". Cum inscrierile erau deja facute si locurile ocupate, m-am programat la o consultatie de evaluare personala. Va spun sincer ca nu eram deloc hotarata sa ma duc nici la aceasta consultatie. De cateva ori am dorit sa o anulez dar pana la urma am ajuns fata-n fata cu Daniela. Spre surprinderea mea, Daniela mi-a spus de cum m-a vazut: "Pana la urma ai venit... nu eram sigura ca vei veni pentru ca ai fost tare nehotarata".

Eram ultima persoana programata si sedinta urma sa dureze o ora. De ce nu am fost hotarata? Pentru ca imi pastrez intotdeauna o doza de scepticism cand aud despre persoane care comunica prin chanelling sau alte metode sau despre persoane cu diverse capacitati paranormale. Eu insami primesc mesaje prin chanelling si am avut numeroase experiente paranormale (de clarviziune, clarauditie, proiectii astrale, scriere mecanica si altele) deci, n-as putea vreodata sa contest existenta acestor fenomene. Doza de scepticism o am doar datorita oamenilor (nu putini) care pretind ca au anumite capacitati... din aceasta categorie fac parte sarlatanii si cei ce au anumite probleme de ordin psihic. Ma ajuta mult in depistarea acestor oameni studiile mele de psihologie si experientele paranormale traite de mine.

Despre aceasta consultatie personala de evaluare cat si despre celelalte care i-au urmat, voi scrie mai detaliat in alt articol. Ceea ce pot sa va spun acum este faptul ca nu am fost deloc dezamagita, am avut niste revelatii si trairi extraordinare in prezenta Danielei.  Mi-am clarificat anumite aspecte din viata mea si am simtit cum sunt invaluita de energii benefice. Din punctul meu de vedere este o persoana deosebita, cu mult har, care pe mine personal, cat si pe cei  carora le-am recomandat-o, ne-a ajutat foarte mult.

Daniela Lucia Nistor practica medicina alternativa spirituala. Copil fiind, primea mesaje de la spiritele celor plecati dintre noi care doreau sa transmita ceva celor dragi lasati pe pamant. Atunci i se parea ceva natural crezand ca toti oamenii comunica cu spiritele. Cu trecerea timpului a simtit o atractie pentru o intelegere cat mai completa a procesului de vindecare. A efectuat studii individuale extensive si a participat la multe cursuri de profil. 

Adevaratul dar de a primi mesaje divine i-a fost deschis cu adevarat de catre Fecioara Maria, in urma unui pelerinaj la Medugorje, in 2004, cand experienta ei spirituala a culminat cu o viziune a Maicii Domnului. In zilele ce au urmat pelerinajului a inceput sa primesca mesaje de la Fecioara Maria, Domnul Iisus Hristos, Sfinti si Ingeri care doreau sa faca cunoscute anumite informatii. Comunica de asemenea cu maestrii spirituali si cu spiritele stramosilor nostri. Energia este diferita in functie de entitatea cu care comunica iar sentimentele pe care le are sunt de bucurie, iubire, pace interioara si extindere spirituala.

Au urmat si alte pelerinaje, in alte locuri sfinte, unde relatia sa cu Divinitatea s-a adancit. Perceptia i-a fost schimbata de contactul cu Divinitatea si in prezent, cu ajutorul Entitatilor Superioare de Lumina efectueza prin chanelling comunicari, evaluari personale si tratamente ca forme de terapie spirituala. Mesajele primite au fost concretizate in cartile sale, "Mesajul Luminii pentru romani" si "Pelerinaj la Compostela" pe care le puteti gasi in librarii sau le puteti comanda AICI.

Despre cursuri  si meditatii

Daniela Lucia Nistor sustine cursuri spirituale de aproximativ 4 ani. Informatiile pentru seminarii i-au fost transmise prin chanelling si au constat in subiecte importante pentru oameni si evolutia lor din momentul respectiv. In 2008, a inceput sa sustina meditatii lunare de grup prin intermediul internetului pentru deschidere de portaluri energetice cu ajutorul maestrilor. Sustine de asemenea si alte meditatii cu teme speciale care i-au fost cerute in anumite zile: meditatii de pace, de schimbare, de celebrare a noului an, de sarbatoarea Pastelui, a Sfintei Maria, etc.

Cursurile cuprind exercitii de constientizare a blocajelor, eliberari a programelor si a emotiilor limitative si meditatii spirituale de curatare si crestere energetica si intelegere a lucrurilor din punct de vedere superior cu ajutorul Sinelui divin si a protectorilor divini. Contactul cu energiile de frecventa inalta si cu informatiile adecvate deschide fiecare persoana spre alte nivele de constiinta si fac posibile noi realitati in viata noastra si in Universul in care traim. Beneficiile acestor cursuri sunt clarificarea, vindecarea si eliberarea blocajelor, insusirea unei perspective superioare a situatiei personale de viata si infuzia de iubire si compasiune divina care da speranta si ne ajuta sa facem schimbarile necesare in viata noastra.

Intr-un interviu acordat siteului Almeea, Daniela Nistor ne ofera mai multe informatii despre cursuri si beneficiile acestora:

"Lumea in care traim este o lume energetica in care intentia constienta sau inconstienta creeaza realitatea vietii noastre. avem acces la manifestarea a tot ceea ce ne dorim si ne bucura inima, fie ca este vorba de bani, de succes sau recunoastere profesionala. Intentia trebuie sa fie clara si urmarita constant iar piedicile - programele negative de neputinta si neincredere trebuie curatate si dizolvate impreuna cu fricile generate de ele.

Cat priveste norocul in dragoste este doar o iluzie a mintii noastre care a suferit candva si se poate rezolva prin eliberarea traumelor si a programelor de frica de a iubi pentru a nu fi ranit, a programelor de neiubire personala si de neincredere in faptul ca meritam sa fim iubiti. Din punct de vedere divin toti suntem perfecti si avem capacitatea de a iubi si a fi iubiti daca dorim sa experimentam acest sentiment in plan real.

In urma cursurilor, meditatiilor mele si a tratamentelor personale cu mine au avut loc vindecari fizice si emotionale, schimbari in viata profesionala, incheierea la nivel profund a relatiilor terminate si creearea altora superioare. Printre cele mai uimitoare rezolvari pentru mine au fost situatiile in care am lucrat cu mame pentru vindecarea copiilor sau cu copii pentru vindecarea parintilor; de multe ori au avut loc schimbari majore in cazuri de sanatate si iertari profunde in cadrul intregii familii. 

Participantii pot fi adeptii oricarei religii. Relatia mea cu Fecioara Maria este foarte puternica si draga inimii mele, dar eu lucrez primordial cu energiile Divine care depasesc granitele impuse de religiile pamantene. Cu rezultate la fel de bune am lucrat atat cu persoane de religie crestina cat si cu persoane de religie musulmana, iudaica, agnostici, etc.

Misiunea mea spirituala primordiala este de a transmite mesajul de acceptare si iubire totala pe care divinul o are pentru noi si de a conecta cat mai multi oameni cu divinitatea lor interioara pentru a-i ajuta sa traiasca o viata implinita in bucurie. Cred ca fiecare dintre noi exista o parte care tanjeste sa fie recunoscuta ca sa ne poata ajuta sa ne integram ca fiinte spirituale care isi traiesc adevarul lor interior."

"Deschideti-va iubirii divine lasandu-va calauziti pe drumul implinirii misiunii voastre de viata..."

Despre terapii

Procedurile folosite de Daniela Nistor se bazeaza pe terapie prin cuvant si vindecare cu ajutorul entitatilor inalte divine. Efectele lor continua mult timp dupa sedinta de lucru. Sedinta se desfasoara astfel: sunt invocate energiile de Lumina care asista si lucreaza la vindecare, se rostesc cuvinte de iertare si eliberare a blocajelor provocate de traume, de durere, de emotii, de programe mentale negative, cuvinte care sunt repetate de catre persoana in mod rar si convingator. In acest timp pot aparea emotii, simboluri, imagini, amintiri care sunt rezolvate si eliberate.

Fiecare sedinta este personalizata pe nevoile particulare ale fiecarei persoane, modalitatea de lucru fiindu-i inspirata de entitatile divine cu care lucreaza. Indiferent de lungimea timpului acordat vindecarii o stare de bine se instaleaza imediat in 100% din cazuri. In 80% din cazuri Daniela Nistor a constatat vindecarea cauzei initiale pentru care a fost contactata, bineinteles atunci cand nu exista o dorinta subconstienta de a pastra boala din diverse motive cum ar fi vinovatia, mania interioara sau o lectie karmica necesara sufletului. In restul cazurilor a aparut o ameliorare si s-au dezvaluit alte cauze concurente bolii initiale, necesitand atentie si rezolvare pe o perioada mai lunga.

Proceduri

1. Evaluare personala completa - descifrarea si explicarea informatiilor gasite pe corpurile fizic, eteric, mental, emotional, spiritual si lectia de viata a persoanei.
 2. Evaluare karmica - descrierea celor mai importante vieti trecute, cu legatura in viata actuala, lectiile lor de viata si explicatia situatiilor si suferintelor nedefinite.
 * Pe baza acestor 2 proceduri se determina eventuale probleme si cauzele lor si se stabileste un program de remediere.
 3. Evaluare pe neam - identificarea blestemelor, farmecelor si a altor blocaje si datorii ramase prin neam si dezlegarea lor; identificarea sufletelor decedatilor ratacite si ajutor in ridicarea lor in Lumina.
 4. Evaluarea compatibilitatii cu partenerul (a) - explicarea legaturii la nivel emotional, afectiv, mental si spiritual, lectia comuna de viata, relatiile din alte vieti comune si legatura lor cu prezentul, identificarea unei eventuale relatii speciale de tip suflete gemene sau pereche.

 5. Program pentru obtinerea ajutorului Divin - in vindecarea corpului fizic si reusita in incercari deosebite (operatie, proces, examen, gasirea unui serviciu, atragerea unui partener, etc.).
 6. Program pentru: curatarea si echilibrarea chakrelor si pozitivarea arhetipurilor chakrelor 
 7. Programe pentru eliberarea emotiilor negative - frica, manie, durere, vinovatie, ingrijorare si alte blocaje.
 8. Program de eliberarea si inlocuirea programelor negative mentale.
 9. Program de intelegere a temei personale de viata si acceptarea si integrarea sub-personalitatilor.
 10. Program de constientizarea felurilor in care ne pierdem puterea personala si recuperarea ei.
 11. Program pentru eliberarea de traume din viata prezenta si din vieti anterioare si pentru eliberarea de traume din timpul sarcinii mamei si din momentul nasterii 
 12. Program pentru eliberare si echilibrare karmica
 13. Program pentru atingerea iubirii de sine prin vindecarea blocajelor de a iubi si a fi iubit si pentru vindecarea unei relatii de dragoste cu un partener 
 14. Program pentru: reducerea greutatii, renuntarea la fumat, sau alte obiceiuri nocive, vindecarea timidatii, eliberarea de obsesii 
 15. Program pentru abundenta si binecuvintarea muncii si a afacerilor
 16. Program pentru obtinerea succesului personal
 17. Program pentru obtinerea disciplinei interioare
 18. Program pentru integrarea si armonizarea femeii, barbatului si a copilului interior
 19. Program de cerere si deschidere a perceptiei extrasenzoriale cu ajutorul protectorilor personali divini

 20. Chanelling personal - cu entitati inalte de Lumina pentru primirea de mesaje personale.
 21. Programe individualizate de vindecare pe CD
 22. Meditatii - CD:  meditatia luminii, meditatia de vindecare a chakrelor, meditatia de atingere a iubirii personale, meditatia de reducere a greutatii, meditatie personalizata pentru accelerarea vindecarii, alte meditatii in functie de nevoi. 

Metoda functioneaza pentru ca in vremurile actuale in care viata este mai rapida pe zi ce trece, putini oameni au timp sa mediteze ore in sir pentru a lasa informatia din subconstient sa apara si sa fie constientizata producand astfel schimbarea numita vindecare.

Entitatile si energiile divine induc o stare de iubire si acceptare persoanei, ajutand la deschiderea campurilor care se curata si se armonizeaza aducand vindecarea.

Procedurile lucreaza pe cauzele spirituale, mentale, emotionale si karmice ale bolilor si ale situatiilor de viata si desi ele ajuta si la vindecarea corpului fizic, nu sunt un substitut pentru tratamentul medical.


*Daniela Lucia Nistor are domiciliul in SUA si procedurile se fac prin e-mail, pc call, si/sau telefon (la numar local de Bucuresti VoIp). Este asigurata confidentialitate absoluta.
*Mai multe informatii gasiti pe siteul Danielei Nistor, Mesajul Luminii.

Un comentariu:

GabyS spunea...

Daniela este un om deosebit cu un suflet deosebit! Am avut placerea de a sta de vorba cu ea si am ramas placut impresionat, cat si multumit de tot ce mia spus si cum m-a ajutat.
Astept si eu meditatia de pe data de 8...
Numai bine!