vineri, 26 noiembrie 2010

Kryon - Manualul Lucratorilor cu Lumina I





Kryon este o entitate de origine lemuriana, ce lucreaza in Serviciul Magnetic al Pamantului, si transmite mesajele sale prin Lee Carroll, inca din anii '90 - Kryon Channelling. Temele mesajelor se axeaza mai mult pe istoria evolutiei umane si pe structura multidimensionala a ADN -ului, considerat a fi cheia cu care putem descifra misterele originilor noastre. Vocea lui Kryon aminteste de cea a predicatorilor , este impunatoare dar in acelasi timp blanda, si vibratia cuvintelor sale este extrem de inalta. Chiar si pentru cei ce nu sunt vorbitori de engleza, ascultand inregistrarile, reactiile pot fi de bucurie si entuziasm pana la izbucniri in lacrimi, ca o curatare sau eliberare in urma unei meditatii sau rugaciuni. Kryon se adreseaza tuturor, dar in special lucratorilor cu lumina, si celor ce doresc sa vada lumea de "dincolo de val". Pentru acestia, el a creat Manualul Lucratorilor cu Lumina, prezentat in august 2007 - The Lightworker's handbook. Iata mai jos traducerea acestor lectii:


Bun gasit, dragii mei, eu sunt Kryon, din Serviciul Magnetic. Sunt constient de locul in care ne gasim (Templul Intelepciunii din Delphi). Acest templu a fost construit pentru a onora maiestuozitatea Fiintei Umane. Este un loc sacru, ce aduce omagiu splendorii din fiecare dintre voi. Este un loc dedicat iubirii lui Dumnezeu, iubirii pentru umanitate, si invataturilor pline de compasiune. Este un loc dedicat pacii interioare, si aici incepem acest mesaj, este locul perfect. Lucrurile sunt create in asa fel incat sa aveti liberul arbitru de a gasi propriile raspunsuri. Ceea ce aveti de facut , in timp ce stati aici, este sa va treziti spiritual pana in punctul in care puteti sa dati putin la o parte din zidul care va separa de Dumnezeu. Dincolo de acest zid veti putea descoperi secretele vietii si motivul pentru care sunteti aici. Si despre aceste lucruri vrem sa vorbim in aceasta seara.


Inainte de a incepe, sa clarificam cateva lucruri. Ma adresez acum unui grup de suflete batrane. Niciunul dintre cei prezenti aici nu este la prima sa venire. Fiecare dintre voi a mai fost aici inainte. Toti aveti o baza de date Akashica bogata. Exista si Lemurieni aici, sunt si cei care au facut parte din scolile de mister, avem aici si shamani, si cunoscatori ai tehnicilor de vindecare,sau care au vindecat ei insisi. Ca sa stiti dragi fiinte umane, ati venit aici din proprie alegere. Aveti abilitatea de a pleca schimbati, fiecare dintre voi, indiferent in ce punct sunteti pe cale. Din punct de vedere al sincronicitatii, ati creat aceasta situatie pentru voi, si iata-ma. Asa ca va spun, fie sa descoperiti ceea ce ati venit sa gasiti, si sa aflati raspunsurile la intrebarile ce va apar acum in minte. Pentru ca ele sunt personale si unice pentru fiecare.


Sunt multi pe Pamant care se trezesc acum. Cu toate ca sunteti cu totii atat de batrani, unii dintre voi de-abia acum descopera ce inseamna a fi o fiinta spirituala. Dar noi vedem imaginea de ansamblu , si stim cine sunteti. De fiecare data cand ajungeti pe Pamant, cercetati daca lucrurile ezoterice sunt bune pentru voi sau nu. Multi dintre voi par a se fi nascut intr-un asemenea context. La inceput ati respins ceea ce vi s-a dat ca fiind credintele familiei voastre, sau modul in care merg lucrurile, si ati urmat propria voastra cale, unii dintre voi chiar cu pretul pierderii dragostei propriei familii. Vedeti, eu stiu cine se afla aici, si cine citeste. Nu stiati ca am fost alaturi de voi atunci? Nu stiati ca ingerii au fost acolo cu voi, in timpul frustrarilor si furtunilor ? Si ca am vazut lacrimile voastre? Si ca am fost acolo cand ati strigat dupa ajutor? Ba da, am fost. Umanitatea se trezeste in momente diferite si in moduri diferite. Sufletele batrane de pe aceasta planeta incep sa se trezeasca in masa, datorita schimbarilor pe care le explicam de aproape doua decenii. Dar atat de multe dintre ele nu stiu incotro sa apuce si ce sa faca. Se entuziasmeaza si spun: Unde este inceputul informatiei? Unde este cunoasterea? Cum pot sa ma pun la curent cu tot? Cu ce anume sa incep mai intai? Asa ca astazi pornim sa construim un capitol de inceput, un set de instructiuni pentru cei ce vor sa inceapa primii pasi. Aceasta transmisie de azi, va fi, deci, informatie de baza, Lectia Intai, care il va duce pe cititor la inceputurile acestei energii si toata povestea ce o insoteste.Vom numi acest prim capitol, Realizarea propriei spiritualitati.


Adevarul - Baza pentru Credinta si Actiune



Inainte de a incepe, trebuie sa discutam o premiza: Ce este Adevarul? In propria voastra realitate 3D, intre zidurile perceptiei pe care le-ati construit in jurul mintii voastre, exista absolutizari ale adevarului, matematicii si stiintei. Cand incepeti sa daramati aceste ziduri tridimensionale si ajungeti la sistemul lucrurilor interdimensionale, si mai ales al acelora spirituale, toate regulile realitatii se schimba. Deci ceea ce urmeaza sa va spun poate nu o sa va placa, pentru ca veti cantari totul intr-un mod 3D , pentru ca asa functioneaza mintea voastra. Adevarul este relativ cu calea voastra, si este multiplu. Multi vor spune imediat: "Kryon, nu ne place asta. Trebuie sa fie un singur adevar, pentru ca adevarul este punctul de pornire pentru cautarea lui Dumnezeu. Prin urmare, nu poate fi decat un singur adevar, si un singur Dumnezeu." Dar un singur Dumnezeu inseamna un singur adevar, sau ati putea in schimb sa vedeti mai multe drumuri catre acelasi Dumnezeu? Cand ajungi in partea cealalta a valului, dupa moarte, sa nu fii uimit cand vei gasi acolo pe altii care nu faceau parte din religia ta, sau adevarul tau. In schimb, sunt multe adevaruri, si cu intentie pura, sunt toate drumuri care duc la Dumnezeu si Familia lui Dumnezeu. Pentru cei ce cer sa fie un singur adevar, va voi da unul. Intr-adevar exista un adevar generic, de baza, si iata care este: ca in centrul fiecarui atom in acest Univers, vei gasi iubirea lui Dumnezeu reflectata intr-un mod personal. Aceasta este energia ce sta la baza tuturor lucrurilor. E vorba despre fizica. Exista o energie in centrul fiecarui atom care face lucrurile sa mearga, si atunci cand inlaturi acea energie a lui Dumnezeu, totul se naruie. Ai putea spune ca este spatiul dintre haosul electronilor si nucleul atomului care pastreaza totul in miscare si separate intre ele. Reprezinta mai mult decat ai putea vreodata sa masori, mai mult decat vei putea sti. Este ceea ce sta la baza tuturor lucrurilor: iubirea lui Dumnezeu. Acesta este miezul adevarului, si oamenii de stiinta sunt pe cale sa il descopere. Il vor numi in alt mod, dar va fi realizarea faptului ca o forta inteligenta face lucrurile sa mearga.


Iata definitia adevarului: este atunci cand fiinta umana lasa sa-i patrunda in inima iubirea lui Dumnezeu, dand nastere la descoperire. Este constientizarea unei cautari personale, daca vreti, fara a sti nimic mai mult. Este o dorinta, o libera alegere, de a-l gasi pe Dumnezeu inauntru. Acesta este adevarul. Deci, aveti mai multe adevaruri, cu toate ca omului poate nu-i convine acest lucru. Voi spuneti: trebuie sa existe un singur adevar, o singura doctrina, o singura creatie. Iar noi spunem: aceasta gandire este tipica dimensiunii a treia. Ati luat linearitatea existentei voastre si ati suprapus-o peste imaginea lui Dumnezeu, transformandu-L intr-un Dumnezeu al dimensiunii a treia! In asa fel incat El sa fie asemenea experientei voastre umane. Nu vedeti cat de tare va limiteaza acest lucru? Este ca atunci cand un desen de pe hartie, iese din pagina si din dimensiunea a doua, si face cunostinta cu un om. Dar imediat incepe sa tipe speriat, vazand pentru prima oara dimensiunea a treia. Nu poate intelege... pentru ca nu are nici un sens pentru el. Deci, se intoarce in lumea sa, in pagina, si deseneaza oamenii in dimensiunea lui, ca sa poata intelege mai usor totul. Astfel incat pentru el sunteti infatisati ca fiind un desen de dimensiunea a doua, datorita limitarilor celui ce observa. In fiecare dintre voi, veti descoperi familia. Aceasta familie este grupul intuitiv care face parte din intregul care este Dumnezeu. In centrul familiei se afla un mecanism interdimensional, si vine din dragostea lui Dumnezeu si din compasiunea Spiritului. Deci, adevarul vostru este ceea ce faceti atunci cand va urmati pasiunea cu care creati manifestarea in viata voastra. Ceea ce majoritatea fiintelor umane nu inteleg, este ca acest sistem este liantul dintre toate adevarurile voastre. Este greu de explicat in 3D, nu-i asa? Dar intre multiplele adevaruri ale cautarilor voastre, exista un liant de cunoastere si sincronicitate, lucrand cu potentialurile sistemului pentru a face ca lucrurile sa se manifeste in dimensiunea voastra. Exista ceva dincolo de ceea ce se vede.


Principiul de baza



Sa incepem cu principiul de baza. Nu cauti o doctrina. Nu cauti un profet. Ai iesit din pagina credintelor dimensiunii a treia, nu-i mai urmezi pe ceilalti intr-o credinta generala limitata, ci iti asumi riscul de a crede in ideea ca Dumnezeu este mult mai mare decat tot ceea ce ti s-a spus vreodata. Incerci sa afli de ce esti aici, si acesta cautare iti va dezvalui nu numai calea pe care o ai de urmat, dar si faptul ca esti parte dintr-un sistem grandios. Este un sistem interdimensional de functionare al lucrurilor, este intuitiv si il imparti cu toti ceilalti din intreaga lume. Este intrinsec, face parte din celulele omului. Este magnific si va arata pe Dumnezeul dinauntru, pana acolo incat vei putea deveni propriul tau profet, propriul tau maestru, reveland divinitatea propriei tale existente eterne. Iti vei da seama ca ai mai trait pana acum, fara ca asta sa fie ciudat sau neobisnuit, ci pur si simplu o reflectare a modului in care totul functioneaza. Vei da de gandit celor ce inca se mai raporteaza la o mitologie 3D, si la idei ce apartin altor timpuri si altor energii, mult mai putin avansate decat cele din prezent. Nu fiti critici unii cu altii daca nu sunteti de acord cu ce va spune o alta fiinta umana sau o organizatie, in ceea ce priveste spiritualitatea, pentru ca adevarul lor este diferit de al vostru. Calea lor catre Dumnezeu este diferita de a voastra. Fericit este cel care il cauta pe Dumnezeu, indiferent in ce mod! Binecuvantat fie Omul care se opreste, se pregateste de drum, si se roaga: "Doamne, arata-mi ceea ce trebuie sa aflu. Vreau sa daram o bucata din zidul acesta, ce separa lumea aceasta 3D, unde exista dualitate, de celelalte, multidimensionale. Vreau sa daram acest zid pentru a-mi descoperi propria maretie. Stiu ca este undeva acolo. O simt. Arata-mi calea catre revelatie."


Atunci cand o fiinta umana porneste in cautarea acestui adevar, el urmeaza calea descoperirii lui Dumnezeu in propria lui viata. Acesta este Adevarul. El este diferit pentru ca oamenii sunt atat de diferiti, si caile pe care ei merg sunt diferite. Fiecare fiinta umana este unica din punct de vedere spiritual. Unii se confrunta cu lipsa banilor, altii cu problemele de sanatate, altii cu identitatea si respectul de sine, un altul se confrunta cu frica. Multe din aceste drumuri sunt rezultatul unor experiente trecute alte vietii, ceea ce duce si la diferente atat de mari de personalitate, inca de la nastere; tot ce tine de capacitati, talente, fobii, daruri. Intelegeti deci de ce nu puteti crea o cutie a spiritualitatii si sa le cereti tuturor sa sara in ea?


Noua Energie



Si iata ca incepe calatoria. Ce este aceasta Noua Era (New Age) ? Ce este aceasta trecere? Inceputul nu este atat de departe in trecut. In anii vostri, ar fi doar 1987. Voi merge doar pana acolo, pentru atunci a inceput aceasta noua energie, ce a ingaduit sa se manifeste prezenta lui Kryon ca invatator. Tot ceea ce era inainte era o energie veche, mai densa. O energie ce nu mai corespunde profetiilor. Ati observat cat de diferita este energia in ziua de azi? Energia veche reprezenta un Pamant ce nu mai exista acum, daca ati observat. In 1987 s-a petrecut un eveniment unic in istoria voastra. S-a numit Convergenta Armonica (Harmonic Convergence) sau "11:11". Acest eveniment a fost unul de tip ezoteric: Planeta Pamant a ajuns la o vibratie de neutralitate spirituala, in care viitorul putea sa ia orice forma. Putea fi ridicat la un nivel mai inalt, de tip interdimensional, sau sa stagneze in vechile profetii apocaliptice. Desi poate este greu de inteles pentru voi cum s-a intamplat acest lucru, dar in astral s-a facut un "sondaj", la nivel de Sine superior, pentru toata populatia planetei. Toate fiintele umane care au fost vreodata pe Pamant, care sunt si care ar fi urmat sa fie pe Pamant, au fost intrebate: " Vreti sa continuati in vechea energie, a profetiilor si potentialurilor trecutului, sau vreti sa treceti in noua energie, despre care v-au spus maiasii ca va veni? Este o energie care nu face parte din profetiile in care credeti acum, este ceva ce va aduce pace pe Pamant, si va da de lucru Lemurienilor si sufletelor batrane care sunt aici. Va crea faruri spirituale care se vor trezi in numar mare. Ce alegeti? " Si raspunsul a fost: " Vrem sa mergem inainte". Drept consecinta, aproape peste noapte, la putini ani dupa acest eveniment, structura geopolitica a planetei s-a schimbat si s-a transformat in ceva la care nimeni nu se astepta. In ciuda tuturor previziunilor, tari care erau jucatori importanti in vechiul scenariu al sfarsitului lumii, au suferit schimbari majore. (in special Uniunea Sovietica). Dintr-o data priveam o realitate pe care nimeni nu a prevazut-o. Sfarsitul razboiului rece. Insusi lucrul care a creat 50 de ani de tulburari, frica, si al carui capat nu se vedea, s-a incheiat brusc. Timpul in care ar fi urmat Armageddonul, a trecut. Apoi a urmat o noua incercare, evenimentul din 2001, numit 9/11. Nu era in profetii, nici in scrierile lui Nostradamus, nici in scripturi (Revelatia). Dupa cum am spus si in fata Natiunilor Unite, evenimentul din 9/11 va afecta doua generatii de conducatori in Statele Unite. Nu credeti ca ceva atat de important ar fi fost inclus in vechile profetii? Aceasta este dovada ca sunteti intr-un nou tip de viitor. Si o spunem din nou, Convergenta Armonica din 1987 impreuna cu Concordanta Armonica din anii ce urmeaza, sunt capitole ce preced energia schimbarii pe care ati creat-o singuri. Acum iata-va aici intr-o energie total diferita. Ati putea spune, ce am de facut pentru a produce o schimbare, ce am de transformat? Si eu va voi spune, ca insusi actul de a pune aceasta intrebare, transforma Pamantul. Binecuvantat este Omul care intreaba " Ce pot face? Ce urmeaza?", caci prin acest act de compasiune pentru planeta, el arata Sinelui sau ca a inceput deja sa darame bucati din zid. Este si cazul tau? Daca da, atunci ceea ce vrei sa afli de fapt, sunt pasii catre Inaltare, nu-i asa? Si totusi nu o sa va spun care sunt, pentru ca ei nu exista. Sau, poate ca exista unul singur: Incepe! Deci vom spune ca fiinta umana care incepe aceasta calatorie spunand: "Cum pot darama zidul?", are deja ciocanul in mana, descifreaza deja misterul, si putina lumina deja incepe sa se intrevada.


Sistemul schimbator al Karmei



As vrea sa explic din nou ce se intampla in legatura cu karma. Acesta este un proces spiritual vechi, care va exista mereu aici. Este descris foarte succint intr-unul din cele mai vechi sisteme de credinta de pe planeta. Adevarat si in ziua de azi, este un sistem de energie ce functioneaza de la sine, ca multe alte lucruri ce au legatura cu energia vietii. Chiar daca omul nu face nimic pentru a o recunoaste, ea este prezenta oricum si va afecta ceea ce va face acel om.


Important: Fiintele umane nu sunt predestinate pentru a face nimic pe Pamant. Nu exista o cale predeterminata. In schimb, ei sunt predispusi sa urmeze o cale karmica pur si simplu pentru ca este acolo si ei se intrupeaza aici cu bagajul emotional de a o urma in mod automat. Sa va explic ce inseamna asta. Sunt atatea lucruri in desfasurare acum, inclusiv libera voastra alegere de a nu avea libera alegere! Sunteti intr-o batalie acum si intr-adevar daca ingaduiti constiintei colective sa alunece intr-o pozitie regresiva, chiar si in contextul unui pamant de vibratie inalta poate aparea libera alegere de a nu mai exista libera alegere! Este ca si cum ati vota sa nu mai existe vot! Iata cat de puternici sunteti. Sunteti ingeri si creati orice doriti voi sa creati. Cel mai adanc intuneric sau cea mai puternica lumina, sunt ambele pe paleta voastra de culori. Orice doriti, puteti realiza. Lucrurile s-au schimbat. Vechile profetii despre ceea ce vi s-a spus ca se va intampla, au fost inlocuite de libera alegere a momentului. Maiasii v-au dat informatia ca 2012 este inceputul unei schimbari in frecventa vibratorie a planetei... o energie a unui nou inceput. Este o energie de tip 11:11. Este o tranzitie spre o energie mai benefica, inceputul unei noi paradigme. Puteti foarte bine intra in 2012 cu abilitatea de a avea sustinere din partea Pamantului intr-un mod fara precedent pana acum.


Fiecare om care se naste pe aceasta planeta, primeste instantaneu o amprenta karmica. El ajunge aici si lasa cristalul sau in Pestera Creatiei. Acest cristal este o energie a memoriei care se aliniaza la Reteaua Cristalina. Este parte din Gaia, deci Gaia stie ca acel om este aici. Astfel se intampla pentru voi toti. Cand ajungeti pe aceasta planeta, energia karmica este depozitata in ADN ul vostru si incepeti cu energia din acel punct. Energia karmica face parte din sistemul de care v-am vorbit si este parte din forta vitala a Pamantului. Aici intervine acea alegere a fiintei umane de a nu urma o cale ezoterica, ci doar inertia karmei deja existente, creata de energiile si experientele trecute avute cu ceilalti. Adesea oamenii se nasc in acelasi loc in care au mai fost. Adesea ei urmeaza directia data de familia lor, si ceea ce face familia, fac si ei. Daca familia este de fermieri, devin si ei fermieri. Este cel mai natural lucru pentru ei si este o decizie usoara. Este ca un drum pe care este usor de umblat, si aceasta va fi calea lor karmica. Aceasta cale de multe ori ii va duce in incercari, din cauza a ceea ce s-a intamplat in alte vieti. De multe ori aceasta energie se va transforma si schimba. Multe din energiile yin si yang se manifesta atunci. Este adevarat deci ca "se invarte roata'" si ca ceea ce se trimite, se va intoarce. Si toate acestea sunt parte dintr-un sistem foarte vechi, intr-o vibratie spirituala foarte veche... ce este automata. Dar nu e nevoie sa fie si a voastra. Ascultati acum cu atentie, pentru ca aici devine interesant. In 1989, am inceput sa va spun ca in aceasta noua energie aveti sansa sa iesiti din legea karmei si sa va alegeti drumul pe care il doriti. Pentru ca, fiind suflete batrane, cu maretie in interior, aveti abilitatea de a iesi din acea inertie. Puteti lua acea veche karma si sa o puneti deoparte si sa o inlocuiti cu ceva mult mai inalt ca energie... o energie directionata spiritual pentru voi si pentru planeta. Veti spune: "vreau sa imi creez propria realitate, si nu sa fiu conditionat de vechea karma cu care am venit." A-ti crea propria realitate este posibil, si Convergenta Armonica v-a dat aceasta putere. In 1989, am inceput sa va transmitem cum puteti crea o situatie in care sa va anulati karma si sa treceti la etapa in care prin libera alegere va creati lectia de viata pentru care ati venit. Karma este interesanta. Ma uit la sufletele celor din aceasta sala. Opt dintre voi sunteti in viata astazi pentru ca ati iesit din karma! Daca ati fi ramas in inertia karmica in care v-ati nascut si daca ati fi facut lucrurile pe care toata lumea vroia sa le faceti si ati fi urmat acel drum, nu ati fi astazi aici. Deci ,va spunem ca puteti lasa karma in urma si sa incepeti sa va creati propria realitate. Acesta este darul acestei noi energii. Asa ca urmatoarea intrebare va fi: "Kryon, ce sa fac in continuare?" Raspunsul este cel mai greu lucru dintre toate - ai rabdare cu acest sistem. Oamenii nu prea se pricep la asta, sa aiba rabdare. Este nevoie sa aveti rabdare pentru ca alegerile pe care le-ati facut sa se manifeste.


Daca de-abia incepi sa intelegi si sa auzi acest mesaj, primul lucru pe care vei dori sa il faci va fi sa urci niste trepte imediat, vei vrea sa faci ceva cu ceea ce stii, in aceasta dimensiune 3D. Vechea paradigma v-a invatat sa faceti ceva fizic pentru a putea manifesta ceva spiritual. Este in istoria voastra si e parte din mitologia voastra, dar lucrurile nu functioneaza asa in aceasta noua energie. Stim cine sunteti si ce incercati sa faceti. Fiecare adevar este unic si adevarul tau poate fi sa ajungi in sfarsit din punctul A in punctul B. Sa incepi sa iti intelegi lectia de viata, sa te trezesti si sa realizezi ca esti un suflet batran. Multi dintre voi care tocmai au inceput sa simta aceste lucruri, au senzatia ca au cumparat un bilet de tren si ca acel tren trebuie deja sa apara. Iar eu va voi spune, ca nici sinele nu au fost construite inca! Nu disperati, dragii mei, pentru ca ati inceput procesul. Pentru a incepe sa invatati cel mai bun punct de plecare este sa va uitati la maestrii planetei. Pentru ca maestrii sunt cei care detin cel mai mare dar al acestei epoci - maiestria. Maiestria este golirea karmei si trecerea de la o energie veche la una noua in timp ce ramaneti in propriul corp! Instrumentele pentru a atinge aceasta stare sunt in reteaua magnetica, sunt in reteaua cristalina. Memoria planetei se transforma pentru a primi un maestru care are numele tau! Sunt multi cei ce se trezesc, multi care fac in ziua de azi lucruri pe care doar maestrii timpurilor vechi puteau sa le faca. Asa ca incercati sa luati exemplu de la acei maestri care au pasit pe pamant inaintea voastra. Ce au avut ei si voi nu aveti? Nimic, nu este nici o diferenta intre voi si ei! Toti au fost fiinte umane. Nu au fost creaturi supranaturale si nu s-au nascut altfel decat voi. Cel ce a fost numit Fiul lui Dumnezeu, a explicat toate astea foarte clar. El a spus: "Sunt Fiul lui Dumnezeu, si voi sunteti la fel!". Mesajul Sau a fost despre manifestare... pentru a va ajuta sa intelegeti ca maretia pe care El o avea inauntrul Sau, o aveti si voi. Acest lucru nu a placut culturii in care a trait, si acelor vremuri, si cuceritorii tarii sale L-au ucis. Vreau sa va spun ca ceea ce El v-a aratat este ceea ce puteti face prin maiestrie. Puteti schimba materia, puteti da timpul inapoi in ADN ul vostru, puteti creea vindecare ce este dincolo de tot ce v-ati imaginat ca ati putea face, si totul vine din Sinele Superior din interiorul vostru. Energia maestrilor este cu voi, si singurul motiv pentru care ei au venit aici, a fost sa va arate ca si voi puteti face toate acestea.


Intoarcerea Maestrilor



Sunt cei care spun ca maestrii se vor intoarce pe planeta intr-o zi, multe religii de pe Pamant pretind asta. Unii se uita spre cer si spun: "Iata, mai e putin, se aproprie timpurile in care maestrii se intorc sa ne salveze." Isi pun toate sperantele si visele in acea zi si aduc cantece de slava si tin slujbe si-i asteapta sa se intoarca. Iata ce va voi spune: oamenii ce fac acestea nu inteleg, nu vad realitatea a ceea ce s-a intamplat. Pentru ca maestrii s-au intors deja si sunt chiar aici in acest loc! Oriunde ati fi, ei sunt cu voi. Sunt parte din structura retelei magnetice, si sunt aici in spirit, nu in corp. Sunt aici sa va ajute sa descoperiti, daca doriti, calea catre a crea vindecare si manifestare si rezolvare, in corpul vostru. Intunericul va fugi de lumina atunci cand va veti decide sa deschideti usa si sa o lasati sa intre. Acesta este modul in care Dumnezeu lucreaza prin oameni pe aceasta planeta. Deci daca este pentru prima oara cand auziti aceasta, va spun ca maestrii v-au aratat deja ceea ce este posibil acum. Convergenta Armonica a permis acestor lucruri sa se manifeste, si alegerea pe care o aveti de facut ca fiinte umane este sa aflati mai multe sau nu.


Noua Retea si Sistemul de Rezerva



Exista sisteme de rezerva de care nu sunteti poate constienti. Reteaua Cristalina a pamantului este memoria planetei. Este parte din Gaia. Reteaua Cristalina este locul unde imprimati energia pe masura ce avansati. Ea absoarbe tot ceea ce faceti pe masura ce va mutati dintr-un loc in altul. Aceasta retea va stie pasii, si amprentele pe care le-ati lasat pe unde ati trecut, pentru ca ea cunoaste umanitatea. Orice fiinta umana care se trezeste spiritual pe aceasta planeta este cunoscuta de Gaia. Intentia voastra emana lumina si anuleaza aspectele tridimensionale ale realitatii. Exista un sistem de rezerva al acestei retele cristaline, o baza de date. Pentru ca ea sa nu poata fi distrusa niciodata, oricat de distrugatoare ar fi unele dintre sistemele pe care umanitatea le poate pune in aplicare pe Pamant. Si unele din aceste sisteme sunt create pentru a distruge acest echilibru, prea mult electromagnetism plasat asupra pamantului intr-un mod intunecat ar putea sa afecteze integritatea retelei cristaline pentru o perioada de timp. Asa ca exista un sistem de "rezerva" si este viu, si unii dintre voi trebuie sa afle care este. Va fi intotdeauna cu voi si este reprezentat de balenele si delfinii planetei (vorbim de toate tipurile de cetacee). Ce alt mamifer de pe aceasta planeta este protejat de peste 80% din tari, prin tratate ? Nici unul. Pentru ca in mod intuitiv, rasa umana stie ca aceste creaturi sunt deosebite, si trebuie sa ramana pe planeta intacte. Este un sistem de rezerva si este foarte special. Acum stiti secretul si de ce le iubiti atat de mult. Este posibil sa existe mai mult decat vi s-a spus? Ce va spune intuitia despre scopul vostru in acest timp? Convergenta Armonica a facut mult mai mult decat sa schimbe energia planetei. V-a dat permisiunea de a atinge o stare de iluminare, si acum iata-va aici. Exista mereu intrebarea tridimensionala, "Ce ar trebui sa fac acum?" Binecuvantat este Omul care simte aceasta chemare atat de puternic in inima sa incat va spune '"Voi face aceasta calatorie. Voi gasi adevarul meu." Caci intelegeti, insusi procesul descoperirii creeaza lumina pe aceasta planeta. Nu veti dori sa faceti parte din nici un tip de organizatie sau structura umana, in schimb veti incepe la nivel personal sa va puneti aceste intrebari. Folosim metafora luminii si a intunericului adesea. Este cea mai buna pe care o avem. Intr-adevar, la nivel energetic, curiozitatea voastra deschide usi si face planeta sa-si ridice vibratia. Este nevoie ca mai putin de jumatate din unu la suta din oameni sa se trezeasca pentru ca aceasta planeta sa se schimbe pentru totdeauna. Aceasta pentru ca nu este nevoie de multa lumina pentru a risipi intunericul. Aveti aproximativ sapte miliarde de fiinte umane, si multi dintre ei nu se vor trezi si nu sunt interesati de aceste lucruri. Marea lor majoritate traiesc in modul de supravietuire si nu-si pot permite sa se gandeasca decat la urmatoarea masa sau la insasi vietile lor. Dar voi cei ce cititi aceste randuri, si ma ascultati, aveti privilegiul de a va preocupa de lucruri ezoterice, si de partea spirituala a vietii. Voi in acest fel pastrati potentialul de lumina al planetei. Este important sa intelegeti ca acest sistem de care nu sunteti constienti, stie ca va treziti. Stie ca priviti acum aceste randuri, sau ca ascultati sau ca sunteti in aceasta sala. Sistemul stie ca veti deveni un Far, o casa a luminii, daca nu ati si devenit deja. Mai tarziu, vom defini acest sistem si va vom spune cum functioneaza (in urmatoarele lectii). Universul stie de aceasta intalnire. Atat de profund este. E greu de crezut, intr-adevar, in realitatea voastra tridimensionala, ca asa ceva este posibil.



Si acum sa detaliem putin pentru cei ce vor sa stie mai multe. Pe masura ce va insusiti aceste informatii si descoperiti mai multe despre voi, despre ADNul vostru, despre abilitatile voastre, si maiestria voastra, va puteti schimba situatia si sa rezolvati problemele din viata voastra - puteti invinge teama. Puteti sa dezvoltati apreciere de sine si sa accesati baza de date Ahashica a existentei voastre, descarcand exact informatia de care aveti nevoie. Poti merge la fantana propriei spiritualitati si sa devii samanul care ai fost cu ceva timp in urma. Poti deveni un vindecator minunat, daca doresti, sau cineva care mediteaza si trimite lumina planetei in fiecare zi. Orice ai alege sa faci, oricare ar fi pasiunea ta, este motivul pentru care ai venit astazi, si motivul pentru care citesti aceste randuri. Iar urmatorul pas este cel al increderii. Nu faceti presupuneri, fara presupuneri. Mergeti inainte cu rabdare si apoi vom discuta urmatorul capitol , "A trai cu propria Dualitate", partea dificila, ce va fi transmisa in continuare. Shamani din aceasta sala, deghizati ca simple fiinte umane, oare nu a sosit timpul sa deschideti acea cutie a propriilor daruri? Da, trebuie sa fii un vindecator. Stiai asta dintotdeauna. Nu este prea tarziu. Din acest motiv ai venit.



Sunt Kryon. Nu imi voi lua ramas bun. Maine va voi dezvalui lucruri la care nu va asteptati. Nu sunteti niciodata singuri. Indiferent de ceea ce credeti, suntem intotdeauna aici. Acesta este adevarul. Nu stiti cine pe cine a venit sa viziteze astazi, nu-i asa? Ne vom revedea, familie iubita, asa cum am facut-o de multe ori. Unii ma numesc Paznicul Portii, doar pentru ca iubesc umanitatea. Nu sunt paznicul portii, aceea este mitologie, dar sunt cel ce sta la poarta vietii voastre atunci cand veniti si atunci cand plecati. Si asa este.


sursa: Esoterism

3 comentarii:

ana spunea...

Mai e cineva aici??! Vad postari din 2010...

ana spunea...

As vrea sa mi rasp cineva....se poate???

Doina spunea...

Da, sunt și eu aici , dar mi-e greu să spun ceva ce nu stăpânesc prea bine deși am citit , citesc și voi citi tot timpul .
Pot doar să-mi deschid ochii la ceva ce era în interiorul meu de mult timp , dar nu era conștientizat .
Deci : Drum Drept și Lumină !