joi, 25 februarie 2010

Nodurile de haos si acordarile dimensionale

Un mesaj planetar de la Hathori, transmis prin Tom Kenyon
8 Octombrie 2009



Într-una dintre comunicările noastre anterioare, am discutat conceptul de Noduri de Haos. Din perspectiva noastră, noi credem că sunteţi pe cale să experimentaţi un asemenea nod. Când se prezic evenimente haotice, suntem puşi în faţa unei enigme, deoarece, prin însăşi natura lui, haosul este imprevizibil. Cu toate acestea, în fluxul evenimentelor haotice există o substructură care alimentează fluxul de curgere a haosului pe măsură ce îl experimentaţi. Pe baza modului în care noi înţelegem această substructură (câmpul cuantic), prezicem că se va manifesta un Nod de Haos oricând în următoarele 90 de zile. În realitate, s-ar putea ivi la câteva ore după acest mesaj sau la câteva săptămâni după intervalul de 90 de zile. (Notă : vedeţi mesajul anterior al Hathorilor – Noduri de Haos)
Cu toate acestea, indiferent de momentul concret al acestui Nod de Haos, noi credem că acesta se va manifesta în forme multiple, ce includ probleme financiare internaţionale, provocări ale sănătăţii mentale şi psihice, modificări la nivel planetar ce includ cutremure, activităţi vulcanice şi anomalii meteorologice majore. Toate aceste evenimente vor solicita resursele pe care guvernele voastre le au pentru a se descurca în asemenea situaţii.


După cum am afirmat anterior, natura Nodurilor de Haos este astfel încât prezintă efecte multiple imprevizibile, încât nu dorim să ne referim la aspectele specifice ale haosului care credem că se vor manifesta, ci mai degrabă dorim să punem în discuţie strategii pentru a face faţă haosului, din punct de vedere energetic şi spiritual. Vă sugerăm să vă schimbaţi punctele de vedere cu privire la haos şi să nu îl vedeţi ca pe o neplăcere sau dificultate, ci ca pe un catalizator al evoluţiei. Modul în care aceste evenimente vă afectează este inerent modului în care le priviţi. Altfel spus, există o tendinţă a conştiinţei umane de a rămâne blocată într-un tipar, de a anticipa cum se vor desfăşura lucrurile şi de a acţiona pe baza acestor predicţii. Şi, pentru majoritatea oamenilor, atunci când realitatea nu corespunde aşteptărilor, se creează o situaţie interioară foarte dificilă şi cu toate acestea, capacităţile voastre de prezicere se prăbuşesc în mijlocul probabilităţilor multiple, datorită naturii Nodurilor de Haos.


Pentru majoritatea oamenilor, evenimentele haotice generează reacţii de frică, deoarece, aparent, a dispărut stabilitatea pe care aceştia se bazează pentru a prezice acţiuni corespunzătoare. Şi, în timp ce frica este o reacţie de înţeles în aceste situaţii, este totuşi doar una dintre multele reacţii posibile. În acest sens, noi vă încurajăm să vă antrenaţi mintea să iasă foarte repede din tiparul obişnuit al aşteptărilor şi auto-limitărilor, atunci când vă confruntaţi cu evenimente neaşteptate.


Din punct de vedere energetic, ceea ce vi se întâmplă într-o situaţie dată are mai mult legătură cu frecvenţa voastră de vibraţie, adică cu starea voastră de conştiinţă, decât cu locul unde vă aflaţi fizic. Astfel, două persoane care sunt în acelaşi loc şi experimentează aceleaşi evenimente haotice pot avea reacţii emoţionale foarte diferite. În timp ce una poate fi paralizată de frică, furie şi resentimente, cealaltă poate să experimenteze momentul ca fiind plin de umor. Înţelege gluma cosmică, adică realizează brusc şi pe neaşteptate că realitatea pe care toţi o experimentaţi ca „reală”, nu este decât rezultatul plăsmuirii propriei minţi. În momentul în care starea de fapt este disturbată de evenimentele haotice, apare pentru un interval scurt de timp, o uşă, o oportunitate pentru un salt în conştiinţă, pentru trezirea din “vraja somnului”. Dar, trezirea din somnul colectiv are loc doar dacă sunteţi pregătiţi să treceţi peste prag. Pentru o persoană pregătită mental şi emoţional să accepte evenimentele haotice ca pe nişte catalizatori ai evoluţiei, viitorul apropiat va fi plin de incidente amuzante, de întâlniri norocoase, neaşteptate şi de un sentiment de trezire dintr-un somn colectiv, în care omenirea a stat blocată de mii de ani.


Iată calea de urmat. Pentru aceia care doresc să continue să dea vina pe alţii pentru problemele lor, pentru aceia care mai bine mor, decât să se trezească din visul colectiv, va fi extrem de greu de făcut faţă acestui Nod de Haos care urmează să se întâmple şi, după cum am mai spus, acesta este doar primul dintre numeroasele care vor urma. Dar, pentru o persoană care a acceptat ideea că Nodurile de Haos sunt catalizatoare ale evoluţiei, va fi o cu totul altă poveste.
Repetăm: nu locaţia fizică este cea care contează, ci frecvenţa voastră de vibraţie, starea conştiinţei voastre.
În trecut, v-am oferit o mulţime de instrumente care să vă ajute pe măsură ce treceţi prin aceste portaluri, care sunt un aspect necesar şi inevitabil ale înălţării Pământului şi omenirii. Unele dintre aceste metode pe care vi le-am împărtăşit implică geometria sacră. Altele implică „măiestria” emoţională şi ceea ce noi numim “extazul şi inima”. Vă sugerăm să revizuiţi mesajele anterioare şi să lucraţi cu uneltele pe care vi le-am împărtăşit. Cu toate că am menţionat acest lucru deja de două ori, îl vom spune şi a treia oară. Este un principiu fundamental pe care dorim să-l înţelegeţi.
Nu contează unde sunteţi poziţionaţi din punct de vedere fizic. Cel mai mult contează frecvenţa voastră de vibraţie, starea conştiinţei voastre.
Dorim să vă îndreptăm atenţia către o metodă foarte simplă de schimbare a frecvenţei voastre de vibraţie. Când sunteţi în ceea ce noi numim “o frecvenţă coerentă de vibraţie“, treceţi prin evenimentele haotice cu un grad mai mare de măiestrie, cu o intuiţie mai accentuată şi mai conştienţi de modul în care vă creaţi propriile vise. Aceste trei elemente eliberează conştiinţa şi creează o atracţie pozitivă, astfel încât în mijlocul haosului veţi găsi calea (adică acţiunile potrivite) care vă va conduce printre situaţiile haotice. Acesta este tipul de măiestrie spirituală care vă va conduce în timpurile ce vor urma. Deşi sunteţi capabili de stări emoţionale foarte sofisticate şi complex coerente, dorim să vă vorbim despre cele mai simple. Puteţi să le numiţi „bucurie” sau „recunoştinţă/apreciere”. Când simţiţi bucurie sau recunoştinţă, frecvenţa voastră de vibraţie se modifică şi sunteţi la începutul unui continuum vibraţional ce vă ridică.


Deci, oricum faceţi asta – şi sunt foarte multe moduri să faceţi acest lucru – vă încurajăm să alegeţi bucuria şi recunoştinţa/aprecierea, ca tonurile emoţionale de bază în viaţa voastră. Acesta este un antrenament emoţional şi mental, pe care îl considerăm vital pentru a vă pregăti pentru ceea ce se va petrece. Cultura voastră v-a hipnotizat să credeţi că trebuie să existe un motiv pentru a simţi bucurie sau recunoştinţă/apreciere, dar vă spunem că voi, ca maeştri spirituali, aveţi capacitatea de a crea acest răspuns, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Cu alte cuvinte, nu aveţi nevoie de un motiv pentru a simţi bucurie sau recunoştinţă/apreciere. Dacă vă antrenaţi să intraţi şi să trăiţi în acest nivel vibrator, veţi trece prin viitoarele vremuri haotice, cu un grad înalt de măiestrie, intuiţie ascuţită şi neaşteptate momente de sincronicitate norocoasă.


Acordări Dimensionale


Dorim să vă împărtăşim un cadou de sunete, pe care îl numim Acordare Dimensională, pentru a vă asista şi susţine în acest portal energetic prin care Pământul trece acum. Acordările Dimensionale sunt o serie de tipare sonore care modifică frecvenţa voastră de vibraţie prin acţiuni specifice asupra centrilor energetici din corpul vostru subtil. În comunicările viitoare, vă vom oferi multe Acordări Dimensionale, în funcţie de cum vom percepe tranziţia Pământului şi a omenirii din această dimensiune spre un tărâm mai înalt de conştiinţă.


Prima Acordare Dimensională pe care v-o oferim este legată de glanda pineală, care are în interiorul ei o structură cristalină şi care, din perspectiva noastră, acţionează ca o antenă cosmică, permiţându-vă să recepţionaţi impresii, informaţii şi energie din tărâmurile de lumină ale fiinţei. În momentul în care ascultaţi Acordarea Dimensională, vă sugerăm să vă plasaţi atenţia/conştienţa în centrul capului şi, în timp ce ascultaţi sunetele, imaginaţi-vă că acestea izvorăsc din glanda pineală, care se află în centrul capului. Această modificare a imaginaţiei perceptuale va permite tiparelor sonore să lucreze mai eficient asupra voastră (vezi https://tomkenyon.box.net/shared/b0xc8la6j5)


Paradoxal, în structura cristalină a glandei voastre pineale se află o lume infinită de impresii subtile, cunoaştere şi informaţie. În funcţie de nivelul propriu de conştientizare şi de evoluţie, aţi putea experimenta efectele acestor Acordări Dimensionale ca o simplă mişcare a energiei în centrul capului, sau aţi putea experimenta formele complexe de lumină pe care le generează. Aţi putea experimenta fluxurile acestei luminii şi a energiei informaţionale prin reţelele neuronale ale creierului vostru sau, în unele cazuri, prin întregul vostru corp, cât şi prin corpurile subtile.


Vă sugerăm să ascultaţi această acordare şi să determinaţi dacă are vreo valoare pentru voi. Pentru unele persoane, este posibil să fie nevoie de mai multe ascultări, pentru a afla acest lucru. Dacă simţiţi că această Acordare Dimensională are vreo influenţă pozitivă asupra stării voastre, asupra proceselor gândirii şi a conştientizării voastre subtile, atunci vă sugerăm să o ascultaţi cel puţin odată pe zi, sau mai mult dacă vreţi. În esenţă, tiparele sonore ale Acordării Dimensionale sunt o reflectare auditivă a tiparelor complexe de unde compuse din lumină. Auziţi tipare sonore şi armonice, dar acestea este o reflexie auditivă a ceea ce se petrece în tărâmurile luminii. Cu alte cuvinte, când folosiţi această Acordare Dimensională în timp ce vă focusaţi pe glanda pineală, stimulaţi unde de lumină complex evolutive şi catalizatoare, ce au implicaţii vaste în călătoria voastră spirituală.


Vă oferim acest cadou, ştiind că cei care au urechi de auzit o vor recunoaşte ca o muzică a sferelor, o chemare acasă şi o deschidere a porţii către un destin măreţ ce vă aşteaptă.
Hathori, 8 Octombrie 2009

Gândurile şi observaţiile lui Tom

Nodurile de haos


În primul rând, vreau să îi asigur pe cititori că un Nod de Haos nu înseamnă sfârşitul lumii. Şi dacă Hathorii au dreptate, vor fi o serie de asemenea noduri, înainte şi după 2012. Aşa cum l-am descifrat eu, acesta nu este un mesaj apocaliptic, ci mai degrabă o chemare puternică la trezire. În loc să privim evenimente haotice la scară largă ca fiind catastrofe, Hathorii ne încurajează să le privim ca pe nişte catalizatori ai evoluţiei, porţi prin care putem ieşi din vraja visului nostru, spre o realitate perceptuală mai înaltă. Ei numesc asta gluma cosmică – înţelegerea bruscă că noi toţi de pe Pământ cream şi fabricăm percepţiile noastră asupra realităţii.


În anii ’80, când cei cu urechile mari (unul dintre nenumăratele porecle ale Hathorilor) au început să comunice cu mine, au spus de la început că Pământul trece printr-un proces de înălţare, prin care planeta şi toate formele de viaţă vor intra în dimensiuni mai înalte de conştiinţă. Cum vor fi acestea (dacă într-adevăr va avea loc trecerea) nu ştie nimeni, dar unul dintre aspectele înălţării este că stările de haos sunt inevitabile. Acestea sunt semnăturile unui sistem care evoluează spre o stare de stabilitate energetică mai înaltă.


Dacă mă gândesc la situaţia actuală din lume – dificultăţi economice continue, număr crescut de furtuni, cutremure în Cercul de Foc, provocări legate de virusul H1N1, precum şi recentele şi ciudatele erupţii simultane a 6 vulcani diferiţi în Rusia – mă întreb dacă nu ne aflăm deja în mijlocul unui Nod de Haos. În momentul în care i-am întrebat pe Hathori, după transcrierea mesajului, au spus că ne aflam de abia la începutul unei curbe tip clopot, care va apărea ca o acumulare permanentă de evenimente haotice, aparent independente unele de altele. Aceasta este în esenţă definiţia unui Nod de Haos. (Notă: Pentru mai multe informaţii referitoare la Nodurile de Haos accesaţi: http://tomkenyon.com/chaotic-nodes/


Acum, subliniez că este a doua oară când Hathorii au prezis un interval de timp referitor la evenimente. Ultima oară când au făcut asta a fost cu doi ani înainte de prezenta prăbuşire financiară. În acel mesaj, ei au prezis că prăbuşirea financiară va avea loc într-un interval cuprins între 6 luni şi 2 ani de la momentul transmiterii mesajul. Deci, manifestarea prezicerii lor a avut loc aproape de finalul perioadei, dar categoric în perioada anunţată. De data aceasta, ei ne-au avertizat că este greu de prezis un Nod de Haos, datorită naturii impredictibile a haosului. Aşa că găsesc că este interesant că s-au pus astfel într-o poziţie fără o susţinere suplimentară.


În timp, am aflat că fiinţele din alte dimensiuni ale conştiinţei nu sunt foarte bune în a prezice date exacte, deşi uneori reuşesc să prevadă tema generală a evenimentelor. Astfel, nu aş fi surprins dacă predicţia Hathorilor nu s-ar încadra cu exactitate în intervalul de timp. Dar simt că sunt pe calea cea bună referitor la evoluţia generală a lucrurilor. Cred că mulţi dintre noi simt în mod real că lucrurile au scăpat de sub control şi că ne aflăm pe marginea unei prăpastii colective. Probabil că nu ne va fi clar ce este aceasta, până când nu vom fi de cealaltă parte a ei. A privi în spate este mult mai uşor decât a privi înainte. Oricum, în acest mesaj, Hathorii ne încurajează să stăpânim arta trecerii într-o clipă la bucurie şi recunoştinţă/apreciere, fără a avea nevoie de nici un motiv pentru asta. Sunt foarte categorici că acest tip de măiestrie spirituală este vital pentru a lucra cu haosul ce ne iese în cale, indiferent de momentul în care acesta se iveşte.


Experienţa mea personală cu bucuria şi recunoştinţa este că atunci când reuşesc să fiu în această stare, câmpul meu vibrator se schimbă, iar acest lucru generează ceea ce Hathorii au numit atracţie pozitivă, care îmi aduce (în moduri uneori misterioase şi imprevizibile) mai multe lucruri care mă fac să simt bucurie şi recunoştinţă. Dacă din ce în ce mai mulţi oameni intră în stări de suferinţă, din cauza creşterii numărului de evenimente haotice, se va lucra şi mai greu cu atmosfera emoţională a Pământului. Şi dacă sunteţi empatici sau, pur şi simplu, sensibili din punct de vedere spiritual, veţi înţelege foarte bine ceea ce spun. Pentru mine, lucrul cel mai important din prima parte a mesajului este chemarea de a deveni maeştri bucuriei şi recunoştinţei/aprecierii, pentru ca astfel să putem intra în şi susţine câmpuri cu vibraţie înaltă. Acest lucru ne va permite să trecem prin evenimente haotice, oricând şi oricum vor apărea ele, cu o senzaţie mai mare de uşurinţă şi protecţie.


Acordări Dimensionale


A doua parte a mesajului este legată de ceea ce Hathorii numesc Acordare Dimensională. Acestea sunt în esenţă coduri sonore care ne vor asista în procesul înălţării. Au spus că vor împărtăşi câteva meditaţii pe sunete, pe măsură ce vor simţi că este nevoie. Prima Acordare Dimensională este legată de glanda pineală, care se află aproximativ în centrul capului. Este o glandă fascinantă, din mai multe motive. Unul din multele aspecte exotice ale acestei glande este că este alcătuită din structuri cristaline din calcit. După cum spun Hathorii, aceste cristale pot funcţiona ca nişte antene cosmice şi sunt capabile să ne conecteze cu tărâmurile luminii şi cu alte dimensiuni ale conştiinţei. Ei consideră că această glandă este vitală în procesul de înălţare, de aceea această prima Acordare Dimensională are ca scop activarea şi stimularea structurilor cristaline din glanda pineală, pentru a ne deschide sau aprofunda conexiunea noastră cu celelalte tărâmuri ale fiinţei. După Hathori, rezultatul este o creştere a pătrunderii spirituale, a intuiţie şi a ghidării din partea acelor aspecte ale noastre care sunt dincolo de constrângerile timpului şi ale spaţiului. Inregistrarea o puteti asculta AICI.


Este posibil ca unii dintre voi să fie interesaţi de condiţiile în care au avut loc înregistrările. La fel ca multe meditaţii pe sunete ale Hathorilor, aceasta a fost descărcată prin mine la ore imposibile, după miezul nopţii. Mai precis, am fost trezit după ce mă dusesem la culcare şi mi s-a spus să merg în studio şi să încep să înregistrez piesele vocale. Cea mai mare parte a înregistrărilor au avut loc în cele 6 ore înainte de Luna Plină din luna Octombrie.
Vă sugerez să urmaţi sfaturile Hathorilor. Ascultaţi şi vedeţi dacă sunteţi atraşi. După câteva ascultări, ar trebui să vă daţi seama dacă e ceva ce vă ajută şi are efect, sau nu. Dacă nu are efect asupra voastră, uitaţi de ele. Dar dacă sunteţi ca mine, veţi fi uimiţi de subtilitatea energiilor acestei meditaţii pe sunete cât şi de eficienţa ei. O ascult de câteva ori pe zi şi, uneori, pe perioade mai lungi, punând înregistrările de câteva ori la rând. Găsesc că focusarea aceasta asupra glandei pineale pe o perioadă mai lungă, adânceşte experienţa şi mă face să simt ca şi cum ea s-a transformat într-un far luminos.



Instrucţiuni de ascultare


Scopul pentru care ascultaţi această înregistrare de 5,47 minute este de a stimula o creştere a conştientizării şi de a activa portalurile energetice din structurile cristaline ce se află în glanda pineală. Din punct de vedere ezoteric, cristalele pineale funcţionează ca un fel de antenă cosmică, ce poate fi acordată la tărâmurile vibraţionale mai înalte de lumină. De fapt, acesta este scopul ascultării acest catalizator psiho – acustic. Cel mai bine este să ascultaţi această înregistrare cu căşti audio. Când ascultaţi înregistrarea, plasaţi-vă atenţia în centrul capului, acolo unde se află glanda pineală, deşi în realitate sunetele intră prin urechile voastre. Această simplă schimbare în imaginaţia perceptivă va genera o experienţă mai puternică de modificare mentală.
Dacă doriţi, puteţi asculta înregistrarea de mai multe ori într-o singură şedinţă. Totuşi, ascultarea repetată a acestei înregistrări poate crea un fel de reacţie de curăţare psio-spirituală. Dacă experimentaţi o astfel de reacţie, opriţi-vă. Faceţi o pauză şi apoi ascultaţi secvenţa doar o singură dată pe zi, până când sistemul vostru energetic s-a adaptat la creşterea activării glandei pineale.


O notă importantă:


În mod normal, în procesul iniţial de înregistrare, anumite frecvenţe sunt cu o tonalitate mai joasă astfel încât înregistrarea să poată fi redată pe o mare gamă de sisteme audio. În acest caz, nici o frecvenţă nu a fost modificată, din motive evidente. Asta înseamnă că dacă folosiţi un sistem audio de calitate mai slabă (fără căşti), difuzoarele s-ar putea să nu preia toate frecvenţele. Cu alte cuvinte, sistemul dumneavoastră audio poate distorsiona sunetele şi/sau aţi putea auzi o vibraţie în difuzoare. Această problemă poate fi complet evitată dacă ascultaţi înregistrarea cu căşti, ceea ce este oricum cel mai bun mod de a asculta.


© 2010 Tom Kenyon. All rights reserved.
sursa: http://tomkenyon.com/


Nota: Acest mesaj a fost primit de catre Tom Kenyon in data de 8 octombrie 2009, fiind astfel averizati de manifestarea primului nod de haos in urmatoarele 90 de zile. Cutremurul din Haiti din 12 ianuarie 2010 a vestit inceputul nodurilor de haos.

Niciun comentariu: